Skocz do zawartości

Resident Evil HD Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Pobierzemy grę we wtorek w dniu premiery czy dopiero w środę jak będzie aktualizacja ps store?

Ogłosili że nie będzie pre-loadu więc dopiero we środę jak już oficjalnie będzie sprzedawana.

Edytowane przez pawelgr5

• Odpowiedzi 657
  • Wyświetleń 83,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Klasyka gatunku. Najlepszy rimejk jaki spłodził deweloperski światek. Wszystko tam gra i śmiga jak należy. Dialogi przepisano, nagrano od zera lecz brzmią też tak "swojsko" jak w RE1. Dzisiaj odpalam

• Najważniejsze jest tu to uczucie - "ku.rva, zapisywałem godzinę temu, mam 3 kulki i nóż, a tam pewnie zaraz wyskoczą pieski i mnie zagryzą". Nie ma continue, nie ma podpowiedzi, nie ma odnawialnego ży

• Ale jestem wkurzony, mówię wam, zaraz wybuchnę!   Robiłem speed run dla trofeum "przejdź w mniej niż 3 godziny". Wcześniej oczywiście sprawdziłem porady i filmiki. Wyszło mi że nawet przy dodatkowy

Opublikowano

No tak. Ale pre-load z tego co kojarzę polega na tym że ściągam juz dziś a gram od momentu premiery t.j. wtorku. Chciałem wiedzieć czy jest szansa ze we wtorek w dniu europejskiej premiery jest szansa na pobranie.

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Jesteś pewien że to nie data na US?? Dla nich to byłoby ok bo aktualizację są we wtorki. U nas tylko środa i Sony nie robi wyjątków - jest opcja poślizgu napiątek dla UK ale nic wczesniej się na sklep jeszcze nie dostało. 

Opublikowano

Ok,tuż.

Czekam na tą grę bardziej niż na jakąkolwiek premierę w tym i zeszłym roku. Nieważne że zaliczyłem z 30 razy oryginał i z 15 remake na GC

Opublikowano

Gdyby na PS4 był steam to pewnie już bym ściągnął i dziś po północy odpalił

Opublikowano

A ja w ogóle nie mogę znaleźć tej pozycji w PSS, jedyne co mi pokazuje to resident evil revelations 2 z premierą niebawem. 

Opublikowano

69,99 zł na xbox live, stawiam, że sony walnie marże i będzie 79,99 :)

Polecam imo kupić z US store za 19,99 dolców, wychodzi 68 zł z kodem z allegro i jest pre-load, ja już pobieram, waży 15 GB.

----

Na EU store gra będzie dopiero po premierze, Sony jak zwykle ma problem, na xboxa w EU jakoś preload mają...

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

A to musisz założyć konto US i załadować zdrapkę z allegro (chyba, że chcesz użyć swojej karty, czego nie polecam z wiadomych przyczyn).

Potem możesz grać normalnie na swoim koncie europejskim, jako, że gra jest przypisana do konsoli, wystarczy utworzone konto ustawić jako główne.

Opublikowano

A czemu nie polecasz używania karty?

Jak założę konto Us to już zawsze będę je musiał mieć? I nie kumam tego posiadania dwóch kont.

Opublikowano

Na PS4 możesz mieć jednocześnie do 16 kont głównych o ile mnie pamięć nie myli. 

Opublikowano

Ok, juz szukam tutoriali na necie. Jedno jeszcze pytanie, czy posiadanie kont w EU i USA podając w USA inne dane pod konto w USA jest legalne?

Opublikowano

Nie można, jest blokada czasowa do daty premiery, blokada działa też offline.

Opublikowano

@Andżej

Znasz grę, w którą by się nie dało?:)

Opublikowano

na przykład PT. sciaglem, wzialem do kuzyna konsole i nie dalo sie odpalic. była ikona kłódki

Opublikowano

Dziś juz kilka osób stremowało za pomocą "Na żywo z PS", ale dość szybko ich banowali. Ogólnie mega klimacik, jestem tylko ciekawe jak grę odbiorą dzisiejsi gracze, pewnie jako mega, trudny crap z debilskim sterowaniem ;)

Opublikowano

No są streamy cały czas. Jeszcze tylko półtora dnia. Zazdroszczę amerykancom

Opublikowano

Na live premiera jest datowana na 20 grudnia czyli kilka godzin jeszcze.