Skocz do zawartości

Assassin’s Creed: Rogue

Featured Replies

Opublikowano

Assassin’s Creed: Rogue

11.11.2014

10569084_534670923300488_808679223602095

New images posted byAccess The Animus confirms the Xbox 360 version of the game, in which the player takes on the role of a Templar

The game features action on sea and land similar to Assassin’s Creed 4: Black Flag and will be released November 11th, with DLC to follow.

The game is likely to get an official reveal at Gamescom next week.

10527655_534670926633821_335129309327831

10599222_534675026633411_572799561599419

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 50,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i nie bardzo kumam, co w tym Unity jest takiego słabego, jak na serię AC? Tak serio, bez żadnego trollingu, to trochę śmieszy mnie wręcz kultowe uwielbienie, którym ludzie darzą nudną i szaro burą

• Rogue ma trafić na PS4 i XBoxOne jako uzupełnienie kolekcji gier z serii assassyn ktora nie trafila na nową generację. A akurat Rogue wyszlo tyllo na Ps3 i chyba Xboxa 360. Calkiem udana gra. Ale

• Ciekawe ile jeszcze będą ciągnąć tą telenowele. Pewnie za 10części jak im się już miejscówki na Ziemi skończą to przeniosą się w kosmos i klimaty sci-fi. I pewnie gameplay nadal będzie taki padaczny

Opublikowano

"Asasynków nigdy dość." Ktoś to musiał powiedzieć, bo wiem, że się tego wstydzicie.

Opublikowano

Ciekawe ile jeszcze będą ciągnąć tą telenowele. Pewnie za 10części jak im się już miejscówki na Ziemi skończą to przeniosą się w kosmos i klimaty sci-fi. I pewnie gameplay nadal będzie taki padaczny :teehee:

Opublikowano

W nieskonczonosc, coś jak fifa czy cod co roku, żeby stały przyplyw gotówencji czasem nie zniknął.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nie mogę się doczekać wspinania po arktycznych metropoliach.

Opublikowano

Zapowiedź 3 miesiące przed premierą, Nowy Jork znowu (serio?), statki (już by zrobili osobną serię z tego), a tych screenów nawet im się nie chciało w photoshopie przerabiać. Będzie najgorszy Asasyn bankowo.

Opublikowano

Od trójki nie da się chyba zrobić gorszej gry.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

140732328047.jpg

to wygląda ładnie szkoda ze bullshot

Opublikowano

Gra ma jedna zasadnicza wade. Odpowiada za niego Ubisoft Sofia. Tworcy najgorszego asasyna do tej pory.

Opublikowano

Gra ma jedna zasadnicza wade. Odpowiada za niego Ubisoft.

Twórcy asasyna.

Fix'd.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

wolałbym żeby zajęło się tym szrotem ubisoft kijów, ale nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

Ja bym wolał żeby ubisoft nie wydawał tej gry.

Opublikowano

stawiam, że assasyny na ps3/360 będą wychodzić do 2025. coś jak fifka na ps2.

Opublikowano

Pewnie za rok będzie szybki port na Xbone/PS4 z podbitą rozdziałką i innymi drobnymi pierdółkami.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

na polygonie jest nawet fajny gameplay przedstawiający nowości w walce statkami, przedzieranie się przez oblodzone elementy mapy i eksplorację zamarzniętego wraku. całkiem fajne rozwiązanie z tym rozgałęzieniem serii. unity - rasowy assasin, rogue - kontynuacja black flag.

Opublikowano

Jak najbardziej. Teraz wiekszosc swoich wewnetrznych studiow Ubi skupilo wokol pracy nad Unity i widac efekty. Ten Assassin's Creed jest dopiero pierwszym prawdziwie next-genowym.

Ale Ubi zrobilo cos, na co np. nie byloby stac EA. Nie porzucili jeszcze w tym roku posiadaczy PS3 i X360 i stworzyli jeszcze jedna, pelnoprawna czesc serii. Unity na tym nie ucierpialo i nie jest cross-genowa gra, a stworzyli Rouge, ktory jest bezposrednia kontynuacja Black Flag, moim zdaniem drugiego najlepszego Asasyna w poprzedniej generacji. Rouge dla Black Flag jest czyms takim jak Pre-Sequel dla Borderlands 2. Pamietamy o poprzedniej generacji, wiecej tego samego, kilka nowych ficzerow, ale dosc znaczacych.

(troche spoilerow a AC III i AC IV poniezej)

Przede wszystkim umiejscowienie akcji. Bardzo fajnie, ze lacza AC III z AC IV. Wyjasnia, dlaczego w trojce jest tak malo asasynow i moze przybliza historie Achillesa. Do tego wg. cover story w GameInformerze, gra ma rowniez polaczyc uniwersum z Unity. Najs.

Granie jako templariusz. Po pierwsze gralismy Heythamem, co bylo fajnym zwrotem w AC III, do tego Edward Kenway to tez nie byl taki czysty asasyn jak poprzednicy w serii. Dzialal wg swojego kreda, wg swoich wlasnych standardow i dopiero w poznym etapie gry w pelni przylaczyl sie do Asasynow. Danie do dyspozycji graczy Sheya jest fajnym posunieciem i ciekawe, ze eksploruja 2 strony konfliktu w ten sposob. Nie ma dobrych i zlych. Obie frakcje sa siebie warte. Obawiam sie jednak o to, zeby ta historie przedstawili w odpowiedni sposob, zeby nie nudzila i nie byla tez przy tym zbyt krotka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napewno w grze pojawi sie Achilles i Adewale.

nfwew5brxd79.png

mk4vgrs8mlv7.png

:)

Edytowane przez Voytec

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

na polygonie jest nawet fajny gameplay przedstawiający nowości w walce statkami, przedzieranie się przez oblodzone elementy mapy i eksplorację zamarzniętego wraku. całkiem fajne rozwiązanie z tym rozgałęzieniem serii. unity - rasowy assasin, rogue - kontynuacja black flag.

Kurde i wlasnie te statki mnie przyciagaja i pewnie kupie ;/ Chyba nic teraz nie oferuje takich pirackich klimatow.
Opublikowano

Kurde i wlasnie te statki mnie przyciagaja i pewnie kupie ;/ Chyba nic teraz nie oferuje takich pirackich klimatow.

Mam ten sam dylemat. Black Flag tak mnie wciągnął że chętnie bym zagrał znów w coś z tego klimaty ale sam Engine gry tak mi ją obrzydził. Dylemat, ryzykować i grać czy olać i mieć spokój.

Opublikowano

Zakup na premiere to nie bedzie, poczekam jak z black flag, nowka za 60zl