tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 jak nie odrzuci cię scena otwierająca to śmiało uderzaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Sceny na sali operacyjnej są świetne. Wreszcie otwieranie bebechów wygląda naturalnie. Amputacja ręki goty. Ten dźwięk piłowanej kości xD Czekam na drugi sezon z wywieszonym jęzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Nowy sezon startuje 16 października i będzie miał 10 odcinków. http://naekranie.pl/aktualnosci/2-sezon-the-knick-data-premiery-731269 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 ku.rwa większość tych zaje.bistych nowych letnich seriali przenoszą na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 nowy zwiastun. Premiera 16.10 (USA) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Nowy sezon właśnie się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Osoba robiąca muzykę powinna dostać jakąś nagrodę za te cudowne pląsy Jaki ten serial jest piękny, te kostiumy, te zdjęcia, ten szarobury klimat. Jak na razie zabrakło jakiś spektakularny operacji ale mam nadzieję że się rozkręcą. Najlepszy duet w poprzednim sezonie: Cleary teraz co prawda solo ale daję radę nieziemsko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Pierwszy sezon to istne mistrzostwo. Drugi sezon dopiero się rozkręca, co widać po pierwszych odcinkach. Właśnie leci powtórka drugiego odcinka na Cinemax2 HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Genialny serial, obejrzałem trzy odcinki drugiego sezonu i 10/10. Najlepsza premiera 2014 r. jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) proszę mi wyjaśnić (s02e03) - rozmowa tej kobieciny z murzynem, gadają o zniknięciu ciała w grobie, o kogo chodzi i co to była za historia z tym związana? - Bernie został wyrzuconyz Knick czy przeniesli go na jakieś szkolenia? dzięki Edytowane 5 Listopada 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) -no w drugim odc typy wyławiają ciało Speighta i to o nim mowa, tym typie co jest a raczej był jak sanepid XD -Berni odszedł bo wrócił Thackery Edytowane 5 Listopada 2015 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 -no w drugim odc typy wyławiają ciało Speighta i to o nim mowa, tym typie co jest a raczej był jak sanepid XD -Berni odszedł bo wrócił Thackery - kurde, to chyba przegapilem ten motyw - grubas się utopił? nic nie pamietam. -tak myslalem dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 został utopiony w pierwszym odc bodaj jest cena jak się kłoci z jakimiś typami w porcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) ale urwał, wychodzi na to, że przeskoczyłem od razu z pierwszego odcinka na trzeci ;p Edytowane 5 Listopada 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Coś wspaniałego. Kolejny bezbłędny odcinek, jak zresztą cały serial. No i miły dla nas akcent polski, a nawet dwa. No wszystko jest tu tak naturalne, a jednocześnie pokazane tak dobitnie i bez białych rękawiczek. To wszystko tylko potęguje klimat filmu, łącznie z bezbłędną i absolutnie oryginalną i świetnie dopasowaną ścieżką dźwiękową. No, ale to tylko oczywistości, o ktorych wszyscy ogladajacy wiedzą. Świetne jest także aktorstwo i dobór tychże. Praktycznie każda postać jest idealnie obsadzona i świetnie wypelnia swoją rolę. Jak dla mnie każdy odcinek moglby trwać ze dwie godziny. Mam nadzieję, że będą kontynuować pomimo niezbyt wielkiej oglądalności. Tak przynajmniej bylo w przypadku pierwszwgo sezonu. Polecam bardzo mocno. Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy z zakresu medycyny i zobaczyć jak to wszystko i w jakich bólach się rozwijało. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Fantastyczne jest też to że w ten cały poważny klimat jest wrzucona niewielka doza humoru, czasem śmiechu przez łzy, rozładowującego tą donośność. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Ale to był dobry odcinek Aktualnie najlepszy serial jaki można oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Odcinek świetny, nie wiem co można dodać i ile o tym pisać. Może to, że niektóre momenty operacyjne, naprawdę dla ludzi o mocnych nerwach i na czczo. Oprócz tego serialu jeszcze Leftovers jest obecnie na szczycie. Szkoda, że takie dobre produkcje mają takie krótkie sezony. No, ale tym bardziej trzeba doceniać każdy epizod. Przy scenie w barze, aż uroniłem łezkę i nie wstydzę się do tego przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie załapałem jednej rzeczy w nowym odc.: co siostra Elkins wyciągnęła z torebki w miłosnej scenie? btw podczas operacji przepukliny, była cała sala ludzi i nikt nie przyczaił podmianki ;/ szkoda też że operacji bliźniaczek jakoś bardziej nie wyeksponowali. a i jeszcze jedno albo dwa bo coś mi umknęło: ta z wielkim nochalem to była kochanka Johna? I kim jest ta dziewczynka w jego snach? I po co był na cmentarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ermund 107 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Nie załapałem jednej rzeczy w nowym odc.: co siostra Elkins wyciągnęła z torebki w miłosnej scenie? btw podczas operacji przepukliny, była cała sala ludzi i nikt nie przyczaił podmianki ;/ szkoda też że operacji bliźniaczek jakoś bardziej nie wyeksponowali. a i jeszcze jedno albo dwa bo coś mi umknęło: ta z wielkim nochalem to była kochanka Johna? I kim jest ta dziewczynka w jego snach? I po co był na cmentarzu? co siostra Elkins wyciągnęła z torebki w miłosnej scenie? chyba kokainę (chce żeby Robertson poza nią świata nie widział i chyba jej to nieźle wychodzi, koks na ku'tasa+ostry seks+golden lotus -->PROFIT) ta z wielkim nochalem to była kochanka Johna? yep I kim jest ta dziewczynka w jego snach? I po co był na cmentarzu? tego dzieciaka Thackery zabił pod koniec 1 sezonu kompletnie nieprzemyślaną transfuzją, najwidoczniej zafundował jej elegancki pomnik i czasem przychodzi na cmentarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ostatnio oglądałem powtórkę z drugiego sezonu, w którym Koleś stracił górną część czaszki i badano jego odruchy. Jak dla mnie ten serial nadal jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 na dzień dzisiejszy dwóch typów walczy o tytuł gnidy serialu: Barrow i Gallinger, aczkolwiek doktor zdaje się wygrywać Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Gallinger to tylko snob z wygórowanym ego i ogromną pewnością siebie a Barrow zwykłą kur.wą jest po prostu. Kolejny świetny odcinek: - akcja z żoną Gallingera xD - 'niespodzianka' XDDDDDDDD - coś mi się zdaje że u Robertsonów to nie stary kręci wała z imigrantami tylko młody żeby pokryć swoje inwestycje w metro - A.D. Elikns i 'biczowała go ja zwykle' XD kolejny świetny odcinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 no kastrowanie nieletnich chłopców to nie jest byle co Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Kurde zaczalem to ostatnio ogladac i powiem, ze wkreca. Klimat jest, muzyka jest, aktorzy sa. 7 odcinek pierwszego sezonu w ciagu 3 dni to u mnie zadkosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi