Opublikowano 12 sierpnia 20168 l http://allegro.pl/blacha-do-pieczeni-43x37-5-cm-non-stick-i6403862734.htmlDzięki, już miałem kupić, ale laska mówi, że to jest głęboka taca, a my mamy płytką.Ech. Głęboka zazwyczaj lepsza (nie dotyczy spraw wiadomych).
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Może to głupio zabrzmi, ale nie mam żadnego miksera ani nic. Jaka jest najtańsza metoda robienia smoothie? Dobrze by było też, żeby w miarę cicha.
Opublikowano 20 sierpnia 20168 l Może to głupio zabrzmi, ale nie mam żadnego miksera ani nic. Jaka jest najtańsza metoda robienia smoothie? Dobrze by było też, żeby w miarę cicha. Zrób stand upa na ulicy i niech Ci w smoothie płacą.
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Inni tylko się naśmiewali a Grzybiarz spróbował mi pomóc - tani blender za trzy dychy. Ok, zobaczymy. Edytowane 21 sierpnia 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l No widzisz oqgozo, tylko ja widzę za 4 dychy:https://mediamarkt.pl/agd-male/blender-ok-osb-103Firma "Ok", więc powinno być okej:)
Opublikowano 21 sierpnia 20168 l Inni tylko się naśmiewali a Grzybiarz spróbował mi pomóc - tani blender za trzy dychy. Ok, zobaczymy. w lidlu widziałem dzisiaj kolorowe blendery za 39 zł.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Kupiłem se ajwar, podać to z workiem ryżu, czy stosować jako dodatek do dań/kanapek?
Opublikowano 2 listopada 20168 l Łyżka ajwaru do zupy pomidorowej - dobry deal. Jako sos do grilla. Ja jem z serem białym. J/w też i do wrapów.
Opublikowano 8 stycznia 20178 l A jaka kuchenka? Na pewno nie żaden aluminiowy. Im większy tym lepszy. Najlepszy jest pekiński stalowy.
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Przecież indukcja potrafi generować bardzo dużą moc w szybkim czasie.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Tia i jeszcze można położyć banknot pod patelnię i nic mu się nie stanie, mimo że patelnia będzie rozgrzana. Widziałem w jakichś testach, ale się nie odważyłem.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Ja mam indukcyjną i jestem bardzo zadowolony, jeszcze ma funkcję power, żeby szybko wodę zagotować.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l no ale nie wyobrazam sobie uzywac Woka na indukcji, wg mnie jedyny minus indukcji.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l krupek, do wody, to lepiej czajnik, w minutę i masz wodę zagotowaną. A co do indukcji, to nawet nie polecam patelni grillowej. Wywaliłem prawie 3 paki na patelnie Tefal, ale właśnie jem steka i jest w środku bardzo krwiście, a tyle czasu go pichciłem :/
Opublikowano 9 stycznia 20178 l no ale nie wyobrazam sobie uzywac Woka na indukcji, wg mnie jedyny minus indukcji. No ja nie próbowałem, chińszczyznę zawsze na zwykłej patelni robiłem. Grzybi, mi akurat chodziło ogotwanie wody do warzyw, albo ryżu/kaszy ;)
Opublikowano 9 stycznia 20178 l szybciej ugotujesz wode na indukcji na booscie niż czjanikiem grzybiarz, zdecydowanie.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l krupek, do wody, to lepiej czajnik, w minutę i masz wodę zagotowaną. A co do indukcji, to nawet nie polecam patelni grillowej. Wywaliłem prawie 3 paki na patelnie Tefal, ale właśnie jem steka i jest w środku bardzo krwiście, a tyle czasu go pichciłem :/ Może jakaś marna indukcja? Ja mam wcale nie drogą płytę coś koło 1,3 k dałem i na patelni do grilla z Ikea za stówę wychodzi mi wszystko ok. Może kwestia wyczucia sprzętu?
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Najgorsze w indukcji jest brak możliwości swobodnego ruszania patelnią. Fakt, szybciej się gotuje, funkcja power jest nieoceniona, dodatkowo łatwiej można ustawić na dłużej dobrą temperaturę. Ale jednak nad ogniem się całkiem inaczej gotuje.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.