Stillo116 94 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Szybkie pytanie. Macie jakieś stronki z prostymi przepisami na smaczne dania? Nie jestem profesjonalistą w gotowaniu i szukam prostych pomysłów bo zwykle gotuje po pracy i nie ma za wiele czasu i chęci na stanie przy garach :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 https://www.kwestiasmaku.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Żeberka bym se zjadł. Jakby ktoś miał sprawdzone przepisy na pieczone/duszone żeberka, to proszę się podzielić Jedyny warunek to mała ilość węgli, więc sosy z mąką odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Obczaj sobie przyprawy od Kotanyi, dużo ciekawych, może coś Cię zainspiruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2017 Ja robię w domowej mieszance tj. sól, pieprz, czosnek, papryka wędzona. A jak się już upieką to ketchupem albo sosem BBQ smaruję i pod grill na kilka minut. Kotanyi Texas grill jest też dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 dobre zagraniczne książki kucharskie poszukuje. Żadne tam Nigelle Lawson, jakiś cywilizowane przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Polecicie jakąś patelnię, albo internetowy sklep? Generalnie, szukam średnich rozmiarów, solidną z nieprzywierającą powłoką, do płyty indukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Najlepiej kup w zestawie z pokrywką. Niby są uniwersalne, ale np. kobita kupiła bez pokrywy i teraz lipa, bo jednak nie pasują stare, a czasem się to przydaje. Dasz za dużą pokrywę, to para spada na grzanie. No i ja mam Tefal, ale to tak jak Bosch wśród wiertarek - popularne , dobre, ale dla siedzących w temacie, badziew Aha i nie warto wszystko brać z neta - czasem ceny masz podobne w Carefourze, Tesco. I kupujesz na miejscu, bez czekania i kosztów wysyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 17 września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 września 2018 Te z Lidla są zupełnie wystarczające do codziennego użytku. W promocji za dużą dałem 59.90 i służy już ponad 2 lata bez rys i odkształceń. Plus też taki, że rozmiary mają uniwersalne więc łatwo dobrać pokrywkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 https://wiadomosci.wp.pl/cukier-powoduje-raka-szokujace-wyniki-badan-sprzed-50-ciu-lat-6298758636033665a Ciekawe ile lat jeszcze musi upłynąć, by ludzie uwierzyli, że cukier i wszystko co słodkie w sklepach, pączki i jagodzIanki piekarniach, batoniki, coca cole itd. to zwykła trucizna. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 września 2018 Z kolei, niedawno w jakieś śmieciowej gazecie u rodziców widziałem artykuł, żeby nie bać się cukru,bo to nic złego i śmiało jeść słodkości. Wiadomo, od jednego ciastka do kawy nic Ci się nie stanie, ale większość ludzi to zrozumie tak, że może żreć pączki i ciastki w hurtowych ilościach. Ludzie tego nigdy nie zrozumieją, szczególnie Ci starszej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi