obrazus 20 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Nic tylko sie powiesic skoro głeboka Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 http://allegro.pl/blacha-do-pieczeni-43x37-5-cm-non-stick-i6403862734.htmlDzięki, już miałem kupić, ale laska mówi, że to jest głęboka taca, a my mamy płytką.Ech. Głęboka zazwyczaj lepsza (nie dotyczy spraw wiadomych). Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Może to głupio zabrzmi, ale nie mam żadnego miksera ani nic. Jaka jest najtańsza metoda robienia smoothie? Dobrze by było też, żeby w miarę cicha. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Kruszenie kostek lodu zębami. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Może to głupio zabrzmi, ale nie mam żadnego miksera ani nic. Jaka jest najtańsza metoda robienia smoothie? Dobrze by było też, żeby w miarę cicha. Zrób stand upa na ulicy i niech Ci w smoothie płacą. Cytuj
grzybiarz 10 298 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Kup jakiś blender za trzy dychy z media markt. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 (edytowane) Inni tylko się naśmiewali a Grzybiarz spróbował mi pomóc - tani blender za trzy dychy. Ok, zobaczymy. Edytowane 21 sierpnia 2016 przez ogqozo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Gdzie ja się naśmiewałem? Jarek co ty... Cytuj
grzybiarz 10 298 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 No widzisz oqgozo, tylko ja widzę za 4 dychy:https://mediamarkt.pl/agd-male/blender-ok-osb-103Firma "Ok", więc powinno być okej:) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Inni tylko się naśmiewali a Grzybiarz spróbował mi pomóc - tani blender za trzy dychy. Ok, zobaczymy. w lidlu widziałem dzisiaj kolorowe blendery za 39 zł. Cytuj
michal 558 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Mi mama kupila w niemczech zestaw barmanski za 2 euro. Fajnie, nie? Cytuj
grzybiarz 10 298 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Kupiłem se ajwar, podać to z workiem ryżu, czy stosować jako dodatek do dań/kanapek? Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 jako dodatek raczej. do wrapów jest spoko Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Łyżka ajwaru do zupy pomidorowej - dobry deal. Jako sos do grilla. Ja jem z serem białym. J/w też i do wrapów. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Ajwar to jak ten potwor ognisty z mitoligii slowianskiej. 2 Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 A jaka kuchenka? Na pewno nie żaden aluminiowy. Im większy tym lepszy. Najlepszy jest pekiński stalowy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Przecież indukcja potrafi generować bardzo dużą moc w szybkim czasie. Cytuj
grzybiarz 10 298 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Tia i jeszcze można położyć banknot pod patelnię i nic mu się nie stanie, mimo że patelnia będzie rozgrzana. Widziałem w jakichś testach, ale się nie odważyłem. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Ja mam indukcyjną i jestem bardzo zadowolony, jeszcze ma funkcję power, żeby szybko wodę zagotować. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 no ale nie wyobrazam sobie uzywac Woka na indukcji, wg mnie jedyny minus indukcji. Cytuj
grzybiarz 10 298 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 krupek, do wody, to lepiej czajnik, w minutę i masz wodę zagotowaną. A co do indukcji, to nawet nie polecam patelni grillowej. Wywaliłem prawie 3 paki na patelnie Tefal, ale właśnie jem steka i jest w środku bardzo krwiście, a tyle czasu go pichciłem :/ Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 no ale nie wyobrazam sobie uzywac Woka na indukcji, wg mnie jedyny minus indukcji. No ja nie próbowałem, chińszczyznę zawsze na zwykłej patelni robiłem. Grzybi, mi akurat chodziło ogotwanie wody do warzyw, albo ryżu/kaszy ;) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 szybciej ugotujesz wode na indukcji na booscie niż czjanikiem grzybiarz, zdecydowanie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 krupek, do wody, to lepiej czajnik, w minutę i masz wodę zagotowaną. A co do indukcji, to nawet nie polecam patelni grillowej. Wywaliłem prawie 3 paki na patelnie Tefal, ale właśnie jem steka i jest w środku bardzo krwiście, a tyle czasu go pichciłem :/ Może jakaś marna indukcja? Ja mam wcale nie drogą płytę coś koło 1,3 k dałem i na patelni do grilla z Ikea za stówę wychodzi mi wszystko ok. Może kwestia wyczucia sprzętu? Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 Najgorsze w indukcji jest brak możliwości swobodnego ruszania patelnią. Fakt, szybciej się gotuje, funkcja power jest nieoceniona, dodatkowo łatwiej można ustawić na dłużej dobrą temperaturę. Ale jednak nad ogniem się całkiem inaczej gotuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.