SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Nowa gra zapowiedziana na PS4: WiLD is an online survival adventure game. Devoted to the wilderness. Set 10,000 years ago when nature and humanity were one. Najciekawiej wyglądająca gra z Gamescom Edytowane 12 sierpnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Czuć nex'owy klimat, ciekawa gierka jako nowe IP. Przygodówka / platformer Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Najlepsza gra targów póki co. Aż mi się przypomniało skasowane BC od lionhead. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Najlepsza gra targów póki co. Aż mi się przypomniało skasowane BC od lionhead. To samo, pierwsze skojarzenie jeszcze podczas oglądania trailera. Zapowiada się interesująco. Lokacja na plus. Edytowane 12 sierpnia 2014 przez YETI Cytuj
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Zaciekawili mnie. Jednak jak będzie to typowe MMO albo gra w której te elementy występują za często, pewnie mnie odrzuci jak przy Destiny. Oby nie, bo wygląda na świeży tytuł. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Michel Ancel - twórca Raymana oraz Beyond Good & Evil - ujawnił, że pracuje nad nową grą na PlayStation 4. Projekt, zatytułowany Wild, powstaje w utworzonym niedawno przez Ancela niezależnym studiu Wild Sheep. W trakcie konferencji Sony przed targami Gamescom, utalentowany twórca przedstawił Wild jako grę z dynamiczną pogodą i otwartym światem, o wielkości Europy. Akcja umieszczona jest 10 tys. lat temu. Wcielimy się w wybrane stworzenie, stąpające lub unoszące się nad powierzchnią ziemi. W opublikowanym zwiastunie pojawia się zarówno postać kobiety i mężczyzny, jak i cały szereg rozmaitych zwierząt - wilki, dziki, rekiny czy jastrzębie. Ale przedstawiony świat zamieszkują też fikcyjne kreatury, jak szkielety czy człekopodobne olbrzymy - w tym przynajmniej jedna bogini piękności. Nie jest jasne, na czym będzie polegała rozgrywka. Wygląda na to, że głównym celem gry będzie przetrwanie - trailer prezentuje szereg scen, w trakcie których postacie lub zwierzęta polują, by zdobyć żywność. Istotnym elementem będzie też z pewnością eksploracja. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-12-wild-to-nowa-gra-michela-ancela-tworcy-raymana-i-beyond-good-and-evil Z neogafa Few details of the game:- WiLD is the size of Europe - Dynamic weather and seasons - Filled with interactive opportunities - Every creature should be playable - Every time you play you’ll discover new things, even in the same place as before Edytowane 12 sierpnia 2014 przez YETI Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Będzie ciekawie czekam, w końcu jakieś nowe IP. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 jeszcze kilka screenów: co właściwie wiemy o tym tytule, do czego można go porównać, co to za gatunek, premiera 2016 ? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 free 2 play survival mmo. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Było gdzieś info że to f2p? bo ja nigdzie o tym nie słyszałem / czytałem. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Tez pierwsze słyszę, że to f2p. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Czyli pamiętałem że nie było takiego info., to dobrze bo gardzę f2p. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 dobra skrewiłem. też nienawidzę idei f2p, ale taki model wydaje się jednak całkiem prawdopodobny w dobie ostatnich posunięć wydawców i profitów z mikrotranzakcji (World Of Tanks, Lei it Die od Sudy41, Deep Down, Planetside 2). Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Kilka słów od Ancela “When we started working on WiLD we wanted to make sure that we would have fun playing our own game even after months and months of development! This is the reason why the world of WiLD is the size of Europe, with dynamic weather and seasons, and filled with interactive opportunities that feel endless. Every time you play you’ll discover new things, even in the same place as before. But… the best feature came from our prototyping phase when we started playing as wolves, horses, sheep and… even trout! So we decided that in WiLD every creature should be playable, even the giant and dangerous ones!” Poza tym, SCEE potwierdziło, że nowe informacje o grze pojawią się niebawem (targi w Paryżu na 99%). http://www.paradiger.com/ps4-exclusive-wild-looking-good-more-updates-coming-months/ Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No wygląda prześlicznie. Ancel, kocham gościa. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Pomysł na gameplay bardzo fajny, ale w końcu to Ancel, koleś od Raymana i Beyond Good and Evil. Technicznie przed tytułem jeszcze długa droga, o czym nawet wspomniał Ancel. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Wypowiedzi developerów. PS. Oficjalna okładka gry. Edytowane 27 października 2015 przez YETI 2 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Nothing in WiLD is pre-written. We hope every player will have a unique story to tell in WiLD #PlayStationPGW Mmm, w to mi graj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi