Opublikowano 1 grudnia 20168 l Takie marki jak FF czy TLG mogły sobie pozwolić na dłuższy developing, co nie zmienia faktu, że i tak to jest słabe, bo gracze i tak kierują się nazwą gry, która już dawno jest wsiąknięta w społeczność za znak towarowy jakim były prezentowane we wczesnych grach.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Gra nabiera kształtów, szykuje się taki kameralny, bardziej psychodelizny odpowiednik God of War. Żeby tylko za bardzo ,,edgy'' nie było, Ninja Theory ma z tym problem (DmC 2013).
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Żeby tylko za bardzo ,,edgy'' nie było, Ninja Theory ma z tym problem (DmC 2013). Z tym mają problem głównie hejterzy, bo DmC było zajedwabistą gierką, której do zarzucenia nie miałem zupełnie NIC.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Gra prawie gotowa jak mówią, premiera 2017 Edytowane 1 lutego 20178 l przez Fanek
Opublikowano 3 marca 20178 l Nowy filmik, kilka nowych fragmentów z gry, które wyglądają naprawdę elegancko! Klimat w tej grze będzie No, ale to Ninja Theory więc może być coś s(pipi)one albo technikaliach, albo w gameplayu. Obaczymy - obu w końcu to wyszło.
Opublikowano 4 marca 20178 l DmC akurat gameplayowo jest zaje.bite wiec o te warstwę bym się nie martwił.
Opublikowano 4 marca 20178 l Gra weszła w faze Alpha i można już ją przejść od początku do końca. Mówią że zostało jednak jeszcze sporo do zrobienia.
Opublikowano 1 kwietnia 20178 l Nowa część o nagrywaniu audio i odgłosów otoczenia, fajnie pokazali współczesne technikalia jak to w praktye wygląda. O jakość gry i oprawę pewnie nie ma co się martwić, wszystko wygląda jak wysokobudżetowa produkcja AAA, a przecież to malutkie studio. Gra po prostu pewnie będzie nie za długa.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Jeszcze dwa nagrania, pierwszy gameplay przeplatany z nagraniami ze studia i drugi bardziej czysty gameplay, tylko trudno aż wyczuć gdzie jest gra, a gdzie cut-scenka, ładnie to połączyli wszystko :)
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Odnoszę wrażenie, że deweloper próbuje "obejść" gameplay. Zapachniało The Order: 1886, czyli nieładnie. Trzeba poczekać na jakiś obszerniejszy fragment, ale z tych urywków, które serwują od roku, to wygląda na trzymanie gałki i okazjonalne bitki z 1-2 typami przy blisko osadzonej kamerze.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Czyli tak jak w God of War, jeno tempo inne. Gierka sie swietnie prezentuje, do tego klimat ma konkretny a nie jakies cycate Niochy i Niery w kapeluszach.
Opublikowano 9 kwietnia 20177 l Order też miał fajny setting i co? Mam podobne zdanie jak Kasias, ciekawi mnie co z tej gry wyjdzie ale nie wygląda to obiecująco jak na razie.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Order też miał fajny setting i co? To, że za 50zł mimo wszystko warto obadać - wtedy nie boli :) Tutaj może być podobnie, ciągle gadają o "krótszej grze", "mniejszych kosztach developingu" czy "feelingu produkcji indie" - może to jednak nie być typowe AAA, więc obserwuję z zaciekawieniem, co też z tego wyjdzie i ocenię, ile jestem skłonny za to wybulić (bo z sympatii do developera i jego poprzednich dokonań, zagrać na pewno będę chciał).
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Też jakoś po tych materiałach odnoszę wrażenie, że to będzie bardziej symulator chodzenia po chorych zjazdach bohaterki z okazjonalnymi walkami. Co nie zmienia faktu, że klimat mi leży i będę grał jak zły.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Wg twittera Ninja Theory dzisiaj ma być ogłoszenie odnośnie gry. Może w końcu data premiery.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Jest i data: 8 sierpień, 30€. Będzie grane ;) Edytowane 6 czerwca 20177 l przez Malibu
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Nie mogę już patrzec na zeby bohaterki, zobrzydzili ja tymi wszystkimi make of , dziennikami, i trailerami. A ta cena to smierdzi, jakby gra miała pozamiatac to by kosztowała tyle co inne. Wyczuwam 6/10 Edytowane 6 czerwca 20177 l przez milan
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Lipa trochę, że tylko cyfrowo. Pewnie i tak kupię bo lubię gierki od ninja theory ale tym razem poczekam na recki.