Ins 5 689 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) 11 kwietnia grą wyląduje na konsoli Microsoftu. Będzie obsługa HDR i trzy tryby do wyboru na X1X: grafa, rozdziałka, framerate. Edytowane 25 Marca 2018 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wersja na PRO posiada odblokowany klatkaż? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wersja na pro ma dwa tryby: 1) Dynamiczne 1440p z trochę lepszymi efektami 30-40 k/s 2) Dynamiczne 1440p 60 k/s lub wersja na zwyklaka dynamiczne 1080, efekty jak w ad 2 i 30-40 k/s aaaaa i nie ma w ogóle HDR na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Miło że gierka wychodzi na xbox one. Ogram wreszcie bo słyszałem że sztosik i niech zarobią jak najwięcej na konsoli ms Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Lol w tej grze grafa jest najmniej wazna, bardziej chodzi o dzwiek i story to one budują niepowtarzalny klimat.Zreszta gra wyglada na ps4 bdb .Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Lol a kto pisał, że grafa jest najważniejsza, a na PS4 gierka nie wygląda bdb? Bo twój post wygląda jakbyś odpowiadał na post o takiej treści. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Ok ukończyłem grę w weekend i troszkę mnie zmęczyła. Nie rozumiem tych zachwytów zakładam że to przez tematyke bo sam gameplay dupy nie urywał. Może po kolei. Co mi się podobało: - Dźwiękowy majstersztyk. Polecam grać na dobrych słuchawkach wtedy głosy w głowie bohaterki robią podwójnie. Świetnie zagrana aktorsko giereczka. - grafika bardzo ok na koksie (to jest indyk a wygląda prawie jak jakieś aaa) - zagadki środowiskowe niektóre bardzo fajne i oryginalne. - zróżnicowany gameplay między chapterami. Czasem fajne pomysły Spoiler np uciekanie przed ciemnością, skłądanie mostu czy iluzje Co mi się nie podobało: -walka to nieprzyjemne drewno i jest tego za dużo (wiem wiem fabularnie uzasadnione ale męczy) Spoiler szczególnie końcówka za mało zagadek za dużo walki wolałbym więcej zagadek i mniej napierdalania - ciężka w odbiorze gierka i bardziej traktuje to jako doświadczenie fabularne niż grę - grą po prostu jest słabą odliczając fabułę. Przejście gry zajęło mi ok 7 h i pod koniec już chciałem aby się skończyła. Nie świadczy to zbyt dobrze o giereczce. Polecam na mocnej przecenie i tylko ludziom dla których fabuła > gameplay. Nie wiem jak do tej gry podejść bo trochę to symulator chodzenia ale przez walkę też gra akcji. Nie ma takiej drugiej gry to pewne. Wolałbym aby bardziej skupili się na eksploracji i zagadkach. 7-/10 i nie wie czemu tyle nagród zbiera. Na pewno kasuje z dysku i nie wracam do niej nigdy. Taka na raz giereczka. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez blantman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 O widzisz, od kilku dni zmagam się z myślą "kupić czy nie kupić", a swoim postem rozwiałeś moje wątpliwości momentalnie. Taj więc kasa zaoszczędzona na coś zdecydowanie bardziej wartościowego, a ze swojej strony mówię "dzięki!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 7 godzin temu, Amer napisał: O widzisz, od kilku dni zmagam się z myślą "kupić czy nie kupić", a swoim postem rozwiałeś moje wątpliwości momentalnie. Taj więc kasa zaoszczędzona na coś zdecydowanie bardziej wartościowego, a ze swojej strony mówię "dzięki!" To tylko moja januszowa opinia. Niektórym może się spodobać ale dla mnie gra mocno przereklamowana. Tyle nagród zbiera a jako gra lekko ssie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) nagrody zbiera za pomysl, narracje i sposób w jaki porusza problem, a nie gameplay... Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Miałem ciekawsze rzeczy do roboty. Np dokument na netflix o legendach premier league, bardzo dziki kraj (polecam) i serial egzorcysta na amazon prime. Uruchomiłem na chwile ale nudny. Swoją drogą nowa moda. Aby zrozumieć głębokie przesłanie naszej giereczki masz dokument o niej. Po obejrzeniu zrozumiesz. Never alone też to robiło i było tak samo nudne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) no to nastepnym razem postaraj sie bardziej zglebic Lore! xD Bardzo fajny dokument i swietne podejscie by przedstawic schizofrenie i psychoze szerszej grupie osob. Zapewne za to gra zgarnia nagrody, a to ze Ty poswieciles 7h na nudny gameplay, a zabraklo 20 minut na zrozumienie o czym gra tak naprawde jest, to zupelnie inna kwestia. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Square, nudzi Ci się? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 5 minut temu, Amer napisał: Square, nudzi Ci się? On lubi ze snajpera minusem w tematch gierkowych poczęstować, zostawiając taką aurę tajemniczości dlaczego!? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No jak to "dlaczego"? Bo Amer czyta opinię jakiegoś blantmana i od razu pisze "dzieki, zaoszczędziłem kasę" - jakby Blanti był jakimś guru. Nie twierdzę, że jego opinia jest mylna, ba - sam ją zaplusowałem, bo chłop zwyczajnie z sensem to naskrobał, ale reakcja Amera jest taka... naiwna rzekłbym Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Hehe no ja to wiem, ty to wiesz ale on tego widocznie nie wiedział. Ja tam zawsze staram się rozpaczać dyskusję jak dam komuś minusa w tematach goetkowych. WKP czy CW to co innego. Pizgn ąć cichaczem na czerwono to takie banalne. Z drugiej storny Wredny masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Też się zdziwiłem, że ktoś bierze czyjeś słowa za pewnik i odpuszcza jakąś giereczkę bo postać x na forum napisała, że przereklamowana, ja zdecydowanie wole jednak sprawdzić sam a nie wierzyć blancikowi, który jakby nie było zawsze jest fanem fabuły w grach a tutaj nagle mu gameplay nie pasuje A, że gierka Amerowi by nie podeszła to bym się nie zdziwił też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wredny, Ciebie też coś swędzi ostatnio chyba. W tym naprawdę nie ma żadnej filozofii - blant wylistował rzeczy, które mu nie podeszły w tej gierce (co i ważniejsze DLACZEGO), a że są to dla mnie aspekty cholernie ważne, to bez mrugnięcia olałem zakup tego "dzieła". I uj, że od dobrych kilku dni śledzę recki i ogólnie interesuję się gierką, a opinia blantmana jest dla mnie jedynie dopięciem kierunku w którym i tak się skłaniałem. Bo przecież trzeba się przywalić i zabłysnąć elokwencją, right? Aha, pozwól że sam zdecyduję o tym kto na tym forum ma - w moim mniemaniu - zdrowe podejście, kogo opinia jest dla mnie coś warta i czyich głosów faktycznie warto czasami posłuchać (chociażby dlatego, że nie raz już dobrze na tym wyszedłem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No w kingdom też mnie posłuchałes i nie wyszło. Tak czy siak czy teraz czy na przecenie kiedyś pewni sprawdzisz i wyrobisz własną opinie. Dla mnie to gra która polecam sprawdzić ale na dużej przecenie. Gierka zła nie jest ale wybitna też nie. To 7- to maks i dla mnie były w tym roku lepsze gry. No ale ja dziwny jestem. Dla mnie goty w tym roku to kingdom. Najbardziej czekam na yakuze 6 i god of war nie wzbudza nawet odrobinki hype'u. A no i horizon dla mnie ssał ale persone 5 czy niera z przyjemnością skończyłem. @Square czekam na jeszcze jednego minusika za twoją grę na ponad 100h. (To ostatnie niepotrzebne ale square sam tym minusem wywołał kasztana z lasu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W przypadku Kingdom ciężko mówić tu o jednoznacznym "nie podeszło". Ta gra to był dla mnie wybrakowany produkt i tyle. Otoczka świetna (i wiele innych rzeczy także), ale uznałem że nie będę się męczył z takim bublem. Teraz - ponoć - już wszystko połatane, więc gra ponownie wskoczyła na moją listę pt. "nabyć w razie nadmiaru gotówki". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 a i żeby nie było uwielbiam enslaved (2 razy ukończone i raz dlc) i podobał mi się ich dmc. Heavenly sword dwa razy próbowałem skończyć (nawet dwa razy kupiłem na premierę i wydanie platynowe) niestety nie podeszła mi gra Gdyby trwała 7h pewnie bym i ją skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Kupiłem gierkę i wczoraj pograłem z 1,5h, klimat jest potężny, zobaczymy jak dalej będzie, ale jak to zrobili za 10mln $ to się boje co wycisną z wsparciem MSu. A wczoraj taki news wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Swietna GRA, oczywiscie nie jest idealna swoje wady ma ale zdecydowanie warto kupic.Jak ktos pisze 7-/10 nie traktuje tego jako gry bo suaby gemplej to meh, bez odbioru.NT? Szanuje. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
polaki899 32 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 w tą gre warto grać , a wręcz trzeba grać na słuchawkach! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgadzam sie z @blantman, końcówka męczy, za dużo tej (pipi)anej walki która nie sprawia żadnej frajdy. Przez to musiałem obnizyc troche ocene ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi