balon 5 323 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Klimat i cała otoczka super ale ta walka obrzydza granie. Gram na mega raty po 30-50min sesje. Może kiedyś to skończę. Jestem teraz na opowiastce Baldura - jak zbieram kawałki tego miecza. Dużo jeszcze do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 No właśnie to jest JEDYNY problem z tą grą. Dla mnie zawsze fabuła była na pierwszym miejscu i gameplay może być (pipi)owy byle by nie przeszkadzał w odbiorze fabuły. Tutaj ta walka przeszkadza i wybija z fabuły. Przesadzili z jej ilością. Warto jednak przemęczyć się aby zobaczyć całość historii. No nie ma drugiej gry o takiej tematyce. Gra nie zasługiwała na nagrody goty ale i tak nie powinno się jej olać. @balon przez takie dawkowanie pewnie jeszcze gorzej ci idzie w tych walkach. Gra długa nie jest i w 7 h można skończyć i to zbierając wszystko (mam calaka). Liczę że ich następna gra skupi się bardziej na zagadkach a mniej na walce. Ten aspekt im nie wyszedł o tyle to dziwne że przecież w takim dmc lub enslaved walka była spoko. Gry tego studia w moim rankingu (te które ograłem) 1. Enslaved (jedna z moich ulubionych gierek tamtej generacji) 2. DMC 3. Hellblade 4. Heavenly sword (nigdy nie skończyłem a 2 razy podchodziłem) Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dla mnie zdecydowanie nr 1 to Heavenly Sword. Pamiętam, dialogi, grę aktorską, cut scenki z Królem Bohanem i jego świtą. Coś pięknego. Oj robiła ta gierka na premierę i mega przeskok z tematów PS2. Chociaż reszta pozycji, w tym mega dobre Enslaved też są bardzo oka, nawet ten Hellblade. No umie robić gierki to studio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Najlepszą grą jaką zrobili jest zdecydowanie DmC. Hellblade? No atmosfera mi się podoba, ale schematyczne chodzenie od pomieszczenia do pomieszczenia aby rozwiązywać proste puzzle środowiskowe niezbyt mnie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Dobra skończyłem. Fajne zakończenie, klimat do końca 3ma za jajca, a audio na słuchawkach robi robotę. Jednak zapewne za jakiś czas najbardziej będę pamiętał tę schematyczną walkę, której pod koniec było do pożygu. Nie pamiętam kiedy (chyba nigdy) zmieniłem z normal na easy podcza grania, a tu tak zrobiłem pod koniec i to nie że sobie jakoś nie radziłem ale chciałem szybciej przechodzić przez te walki. Tak czy siak gierka dobra 7/10 Edytowane 3 Września 2018 przez balon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Ładna grafika, bardzo dobre audio, w (pipi) schematyczne i nudne "zagadki", oraz walka, która z początku wydawała się nawet fajnym urozmaiceniem, ale później już było jej zdecydowanie za dużo. Przez to wszystko gierka nieco się dłużyła. Całość pływała w mocno schizowej otoczce fabularnej, nad którą spuszczała się większość recenzentów... ale mnie tak w sumie ni ziębiła, ni grzała. Wspomnienia po ok. roku od ukończenia gierki Edytowane 13 Września 2018 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Ciekawe, ile sobie krzykną. Jakby nie te loga z nagrodami, to by była fajna okładeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 I to ja ku®wa rozumiem! Dobrze, że się wstrzymałem z zakupem cyfrówki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 10.10.2018 o 00:22, kotlet_schabowy napisał: Ciekawe, ile sobie krzykną. Jakby nie te loga z nagrodami, to by była fajna okładeczka. W ultimie chyba jest za 114 zl Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Alez ta gra ma ciezki klimat Chyba od czasow sh2 takiego nie bylo. Tylko ja czekalem na pudelkowa wersje ze tak pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 2 minuty temu, kanabis napisał: Tylko ja czekalem na pudelkowa wersje ze tak pusto? wszyscy czekają aż wjedzie do GamePassa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Za krótka ponoc giera, imolszyns. Sliczna ale.. Ogram w GP bo Specner to dobry człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ryje mocno banie. Jak ktos interesuje sie chociaz troche psychologia czy psychiatria to mega. Chociaz dopiero poltorej godzinki wiec zobaczymy jak pozniej. No i zobaczymy na ile to starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Im dalej tym bardziej w(pipi)ia niestety tymi beznadziejnymi walkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ja to kupiłem w cyfrze ale na PS4 tryb 60fps jest rozmazany tak, że poczekam na Gamepass i ogram jak pan Spencer powiedział. Kabi grasz na słuchawkach? Jak nie to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 W pudełeczku będzie jak znalazł. Czekałem już od dawna na wersje dla pudełkowców Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 46 minut temu, _Be_ napisał: Kabi grasz na słuchawkach? Jak nie to polecam Nie odwazylbym sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Sporo tracisz ;/ Efekt jest mega, jak Ci głosy szepczą do ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jakby Kabi grał na słuchawkach to by nie wiedział że klienci do niego przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Na YT jest trailer VR, nie muszę chyba mówić że ze słuchawkami robi fhuj . Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Skonczona gierka. Alez klimacior, alez historia Grafika, mimika postaci. Az dziwne ze dopiero teraz to pudelkowo wyszlo. W sumie z wad wymienilbym jedynie dlugosc gry no i jednak po ninja theory moznaby sie spodziewac troche wiecej jesli chodzi o system walki. Ale tak szczerze ilosc walk mi nie przeszkadzala no moze w jednym momencie w pewnym klimatycznym miejscu z truposzami. Ogoonie gra swietna, mega potencjal i z checia obejrzalbym hellblade 2. No i cena mega, przeciez taki the order kosztowal ponad 200 a oferowal wiecej? Nie sadze. Ale w jednym momencie beka Ostatnia faza walki z ostatnim bossem. Nakur,wiam, poce sie chyba z 5 minut, az pauzuje i dopiero na necie przeczytalem ze tam nalezy po prostu zginac [\spoiler] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Mi też się bardzo podobała, nie była idealna ale miała swój niepowtarzalny klimat.Co do długości gry to nie mam zastrzeżeń, zaciałem się ze 2/3 razy na zagadkach środowiskowych i czas gry miałem na pewno z 10h+ więc bardzo spoko jak na taką gierkę.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ja sie troche przycialem na chwile w etapie bozka iluzji. Ale mi wyszlo moze z max 6,7h Aha zapomnialem wspomniec ze do platyny zabraklo trofeum za runy. Ominalem jeden Swoja droga te opowiesci z run tez swietne. Naprawde idzie sie zaciekawic mitologia nordycka, Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 19 minut temu, kanabis napisał: Ominalem jeden tak samo miałem jeszcze pod sam koniec, no a że nie było czegoś takiego jak chapter select to (pipi)ać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi