nobody 3 504 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 dwójke jednak stawiam wyżej własnie za genialny scenariusz. Same, a podsumowujące zakończenie Overdose Delusion Yamaoki w creditsach to już w ogóle 10/10, wyższa klasa i kumaci wiedzą o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 Silent Hill Downpour był naprawde dobry. Tylko technicznie padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 A ten The Evil Within to tez od tworcow SH ? Kupilem pare miechow temu a nawet jej jeszcze nie odpalilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 24 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2015 Nie, od Shinji Mikamiego, twórcy Resident Evil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 P.T w środę zniknie z PS Store: Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Dajcie linka, bo mi nie znajduje w PSS tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiki 86 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT Prawda, że cięzko to wyszukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 No właśnie, a teraz kliknąłem w PS+ Discount i tam znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Temat Silent Hills prawdopodobnie umarł wraz z rozwiązaniem Koji Pro. Jest nadzieja, ale niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Wiesz, gra ma straszyć. Straszyć mozna na wiele sposobów, można też wrzucić cut scenke z dymającymi sie karłami , niektórych bardziej to przestraszy niż jakaś zjawa na cały ekran. Nierozumiem, według mnie demo pt pokaząło straszenie własnie jump-scenką co jest nowością jesli chodzi o sh. Ciasnymi korytarzami z którym nie ma ucieczki przed potencjalnym zagrozeniem, schizą a także obrzydlistwem i kontrowersją. Bardzo chciałbym poznać co jeszcze wypadałoby zrobic zeby gra straszyła? Mysle ze orgia karłów byłaby najbardziej oryginalna Oczywiście, dla jednych schemat PT i wielu innych gier z PC, może się dla wielu podobać( tym bardziej, dla tych, którzy nie grają w horrory) ale sam osobiście rzygam już tym schematem. SH2 i Amnesia straszą w kompletnie inny sposób: popudzając wyobraźnie, niepokojąc dźwiękami. Nie ma w tych gier jump-scenek a obie należą do czołówki straszaków w gierkach. Wiadomo, że jak będe grał w gierkę, o której wcześniej się dowiedziałem, że jest nastawiona na "straszenie z nienacka" i będę miał słuchawki na uszach, to nie ma bata, że w pewnym momencie mnie gierką przestraszy, niezależnie, jak bardzo znałbym taki schemat. Tylko, że w ten sam sposób może Cię przstraszyć sąsiad, który wszedł Ci do garażu i złapał cichaczem za ramie. Ja wolę straszenie z wyżej wymienionych przeze mnie gier, bo bardzo pobudzają wyobraźnię a swój klimat budują na dziwięku, wyglądzie lokacji, kończąc na samej mechanice. A zresztą o czym my tu rozmawiamy, PT to tylko ciekawostka a same Silent Hills, pewnie nigdy nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1036069 KONAMI 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT Prawda, że cięzko to wyszukać. Wejsc na strone www -> Demos -> PS4 Tak, tez na poczatku bawilem sie z "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) Temat Silent Hills prawdopodobnie umarł wraz z rozwiązaniem Koji Pro. Jest nadzieja, ale niewielka. Zostaje nam jeszcze Reedusa przycisnąć. On sam będzie wiedział najlepiej, co sie aktualnie wyprawia z projektem. Edytowane 26 kwietnia 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Przecież masz tweeta wyżej od Del Toro, że nie będzie tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Wierzę, że Kojima sam zbierze ludzi i zrobi jakiś horror z tą wizją. Nie musi być SH, nie musi być Lisy, nie musi być miasteczka we mgle (chociaz może, Konami nie ma wyłącznych praw do mieścin we mgle...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Temat Silent Hills prawdopodobnie umarł wraz z rozwiązaniem Koji Pro. Jest nadzieja, ale niewielka. Zostaje nam jeszcze Reedusa przycisnąć. On sam będzie wiedział najlepiej, co sie aktualnie wyprawia z projektem. Reedus napisal na twitterze, że koniec z Silent Hills. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Będą jaja jak to kolejny trolling Hideo i gra wyjdzie zupełnie bez jakiejkolwiek kampanii reklamowej, ot tak z dnia na dzień pojawi się w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 załamuję mnie ta generacja coraz bardziej: przesunięcia, odwołania, downgrejjjdy, pacze, sra*ze, indyki. Taki projekt wyrzucić do kosza, eeeech Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 tragiczna wiadomosc, a sie cieszylem, ze wreszcie japonia wstaje z kolan z swietnymi pomyslami, a tu taki cios prosto w ryj, konami pokazuje srodkowy palec i po premierze mgs5 jak dla mnie to ta firma moze juz splonac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 jedyny eks narazie na ps4 którym sie umiarkowano jarałem oby był to trolling w słusznej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 To nie miał być ex. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 (edytowane) google mówi że ex Edytowane 27 kwietnia 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Będą jaja jak to kolejny trolling Hideo i gra wyjdzie zupełnie bez jakiejkolwiek kampanii reklamowej, ot tak z dnia na dzień pojawi się w sklepach. Też mam nadzieje że to bedzie trolling. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Dawid idź pograj w komputer 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xenon 73 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2015 Konami to był m.in. jeden z powodów, dzięki którym gry video stały się moim najważniejszym hobby. To wręcz w głowie się nie mieści, że dziś ich logo wygląda własnie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi