Opublikowano 30 kwietnia 20159 l do mnie to ostatnia generacja, w chwili obecnej nie widze powodu by dalej brnac w te next geny, po zakonczeniu tej skupie sie na retro i zaczne skupowac i ogrywac gry z konsol jakie mnie ominely
Opublikowano 22 maja 20159 l ha jakby ktoś chciał pleja z P.T. kupionego w kwietniu, to też mogę go pogonić
Opublikowano 22 maja 20159 l Ta gra intryguje mnie coraz bardziej. Początkowo podchodziłem do niej z dystansem, ale im więcej materiałów ogladam tym bardziej się przekonuje, ze nie miałem racji i biegusiem należy ją zakupić w dniu startu
Opublikowano 22 maja 20159 l To zapomnij. Bo projekt zakopany. Toś mi pojechał po planach Ostatnio z różnych względów nie jestem na bieżąco. Ale w takim razie wielka szkoda, że tak się stało. Edytowane 22 maja 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 23 maja 20159 l Ponoć nawet nie da jej się ściągnąc już. Widziałem aukcję na "e-zatoce", gdzie bez gwarancji, praktycznie z samą P.T. za 700$ (cena licytacyjna!)... Może na święta będzie boom jeszcze większy.
Opublikowano 23 maja 20159 l przestańcie marudzić i wpisujcie sie pod petycja: https://www.change.org/p/kojima-productions-continue-working-on-silent-hills Ja juz sie podpisałem z rodzinka. Zaraz wklejam na FB i moze cos z tego wyjdzie... Trzymać kciuki.
Opublikowano 30 maja 20159 l źle sie dzieje... Microsoft Jeśli wierzyć anonimowemu źródłu, Silent Hills jest gotowe w 80%, a transakcja ma zostać sfinalizowana jeszcze przed tegorocznym E3, aby obwieścić tę wiadomość całemu światu na imprezie w Los Angeles. Źródło podaje, że premiera Silent Hills jako tytułu ekskluzywnego dla Xboksa One odbędzie się w marcu przyszłego roku. Co zatem z P.T., które można było ograć tylko na PS4? Wg doniesień, ściągnięcie P.T. z PlayStation Store to wyraz szacunku do Microsoftu, mającego posiąść niedługo markę na własność. Prawdziwość tych nowin podważa kwota, za jaką Silent Hills miałoby zostać na stałe w obozie Microsoftu. Mówi się o mało prawdopodobnych miliardach dolarów, czyli potencjalnie więcej, niż MS zapłacił za studio Mojang oraz potężną markę Minecraft (2,5 miliarda zielonych). http://www.ppe.pl/news-36189-microsoft_przejmie_od_konami_prawa_do_silent_hills_.html
Opublikowano 30 maja 20159 l Co za głupoty. Po demie P.T sam Kojima mowił ze gra jest w powijakach a tu teraz 80 % skonczone . Plotka jak o Mass Effect w tamtym roku przed e3.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Kojina u szczyttj formy, co pokazuja oceny MGS5. Az zal, ze projekt skasowano. Boje sie, co mogloby z tego wyjsc, gdyby obaj z Del Toro puscili wodze fantazji :-(
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Na ogół nie lubię horrorów (za mocny stres, innymi słowy jestem p***a) ale uwielbienie do dzieł Kojimy, Del Toro i serii Silent Hill (chlubny wyjątek, tylko przy tych grach lubiłem się bać) zmusiło mnie do odpalenia PT no i trafiłem na uniemożliwiającego przejście gry buga - kiedy uchylały się drzwi do łazienki nic się później nie działo. Próbowałem różnych rzeczy, oglądałem gameplaye i szukałem triggerów które popchnęły by akcję do przodu i nic. Zastanawiam się - to jednorazowy bug czy może Konami coś napsuło?
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l P.T. ma to do siebie, że trzeba wykonywać różne dziwne rzeczy Czy przypadkiem w tym miejscu nie powinieneś Przejść parę razy od ściany z telefonem do ściany pod klatką schodową, żeby napis się zmieniał? Nie kojarzę dokładnie już bo grałem w to dawno temu i na wpół otwartych oczach z dusza na ramieniu, ale to chyba było tam
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l już nie pamiętam czy akurat to reż robiłem, dzięki, spróbuję no i gramy podobnie, z tym że ja dodatkowo starałem się patrzeć głównie w podłogę nie ma co, wyciskam z tej gry 100%...
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Wciskałem grzybek patrząc w te szparę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 1 września 20159 l Właśnie to nie jest bug jest kilka rozwiązań aby grę popchnąć do przodu, którą godzinę masz na zegarze w korytarzu?
Opublikowano 1 września 20159 l Nie wiem jak możecie w to grać. Jak to odpaliłem to w pewnym momencie obie ręce mi sparaliżowało tak się wystraszyłem, później pół nocy mi się jakieś głupoty śniły. Przechodziłem Silent Hille, Residenty, Dead Space'y, ale tutaj wymiękłem po 20 minutach.
Opublikowano 1 września 20159 l Wciskałem grzybek patrząc w te szparę? ja wiem, że spamuje, ale to jest kurde cytat miesiąca
Opublikowano 1 września 20159 l ciekawe czy będzie mi kiedyś dane w to zagrać =/gry horrory niespecjalnie na mnie działają, a tutaj same zachwyty były nad tym jak gra potrafi straszycmoglem sciagnac jak byla okazja =/
Opublikowano 1 września 20159 l P.T. to jest prawdziwy masterpiece w swojej klasie. Czegoś takiego jeszcze nie było. Cieszę się, że mogłem w to zagrać.
Opublikowano 1 września 20159 l Wciskałem grzybek patrząc w te szparę? ja wiem, że spamuje, ale to jest kurde cytat miesiąca Haha no udało mi sie nawet nie ogarniałem tym bardziej ze chciałem napisać "wciskaleś" ale telefon zrobił korektę choć wiele uroku post i tak by nie stracił Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 5 września 20159 l Nom, demo ryło banie. To był jeden z wiekszych moich must have tej generacji o ile nie najwiekszy Po cichu sie jednak łudze....