Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak te debile z Konami mogły to skasować? Przecież po tym demie widać, że szykował się jeden z najbardziej pokręconych i przerażających horrorów w historii gejmingu.

Do tego jeszcze Kojimę chcą chyba wywalić. Może chcą celowo doprowadzić do upadłości firmy?

• Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 113,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• współczesne gry przyzwyczaiły nas do prowadzenia za rączke i jak sie trafiła gra w której sie można przyblokować na kilkanaście minut to odrazu oburzenie i irytacja, a kiedyś do bylo calkowicie normal

• Taka tam kompilacja  

• Świeżutki wywiad z Kojimą. Tłumaczenie mojej roboty.       Na temat P.T i Silent Hills     Mówi również, że anulowanie Silent Hills doprowadziło go do małej depresji, szczególnie widząc pozyty

Opublikowano

Szkoda, ze pobrac tego nie da rady,mam w bibliotece pobran i nici.

Opublikowano

Usunęli już dawno temu. Zazdroszczę tym, którzy mają demo na hdd. Wasze konsolki mogą być sporo warte.

Opublikowano

3 razy sciagalem i kasowałem bo mi miejsca bylo szkoda. OJ GUPI KANABIS GUPI

Opublikowano

A ja mam, ale w ogole mi nie podeszlo. Nul.

Opublikowano

a tego demka P.T nie dałoby sie przenieść na penie na inna konsole?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tylko na hdd ewentualnie ale nawet jak wymienisz dysk w konsoli to przecież od razu format leci.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze zapisalo mi na Back Upie :-P Bylo by miodzio.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Junji Ito też pracował nad Silent Hills

ja (pipi)e

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Del Toro, Reedus, Ito. Konami było pewnie nieźle osrane, jak widziało, kogo Kojima zbiera do ekipy i ile to będzie kosztowało. W życiu ta gra by na siebie nie zarobiła.

Opublikowano

yebane konami

oby jakies inne studio ich podwychilo i zrobili "duchowego spadkobierce" P.T

Opublikowano

yebane konami

oby jakies inne studio ich podwychilo i zrobili "duchowego spadkobierce" P.T

Kickstarter. Tylko, źe wtedy Kojima nie będzie mógł roztrwonić budżetu.

Opublikowano

Czemu nie? Jak dziala ten caly KS?

Też mi się nie chce wierzyć, że Roberts wydał każdego centa z puli 50 milionów jakie zgromadził projekt Star Citizen na produkcję gry. 

Opublikowano

To raczej odwrotnie jest, rzadko sam kickstarter starcza na wszystko, większość osób dodatkowo pozyskuje inwestorów / bierze pożyczki. Star Citizen to wyjątek z tak zgromadzonym budżetem, chociaż jestem pewien, że mają na co wydawać pieniądze, produkcja gry przeciąga się i gro ekipy pracuje w LA, płace więc prawie największe w branży :D (poza tym to MMO z ogromnymi ambicjami)

Opublikowano

Już inne firmy podchwyciły pomysł ;) i pewnie wyjdzie kilka p.t. Tylko że w innym stylu

Opublikowano

Już inne firmy podchwyciły pomysł ;) i pewnie wyjdzie kilka p.t. Tylko że w innym stylu

Jo a najlepsze, że to była tylko reklamówka, która i tak nie miałaby nic wspólnego z grą.

Opublikowano

Dobrze że nie skasowałem, grałem trochę ale wkurzało mnie to zapętlenie jednego korytarza i po kilkunastu minutach znudziło. A tak mam okazję pobawić się dłużej. Może jak zaproszę koleżankę na wieczór. 

Opublikowano

Czemu nie? Jak dziala ten caly KS?

Też mi się nie chce wierzyć, że Roberts wydał każdego centa z puli 50 milionów jakie zgromadził projekt Star Citizen na produkcję gry. 

50 milionów to dużo na MMO? Przecież taki Star Wars kosztował 200 milionów albo 90 paczek na Halo MMO, które zostało przerwane także nie jest to tak zawrotna kwota biorąc pod uwagę skale gry. Co do PT to szkoda ale i tak bym nie przeszedł bo bym sie obsrał na miętowo. 

Edytowane przez _Be_