SlimShady 3 372 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 MIalem P.T. dodane do kolejki pobierania zanim zostalo usuniete pod koniec kwietnia i niestety nici z obsranych rajtuz bo nie mozna pobrac. Nie ma opcji jakos to ogarnac z pendrive'a albo inna droga? bo tego projektu zal mi jak skuhwysyn,szczegolnie jak zobaczylem ten drugi konceptualny trailer ktory byl niesamowity.Z gory dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Niestety. Odpalisz tylko posiadając grę na HDD. Zresztą, niektórzy mieli grę na dysku i nie mogli już jej odpalić. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja mam na dysku ale poprzednim 500 gigowym, może kiedyś się go odpali na innej konsoli, cóż, ograłem demo wiele razy, nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ja mam na back upie i moge je przywracac ile chce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Będzie się chciało sprzedać PS4 trzeba pamiętać żeby wgrać P.T i doliczyć kilkaset złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Lub znacznie więcej. Demo ma naprawdę niewielka ilość graczy więc za takie 4 lata konsolka z P.T. na HDD może być warta krocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A gdyby ktoś chciał sprzedać Demo P.T zainstalowane na konsoli 20th Anniversary. Trzeba by tylko znaleźć głupka który to kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 O to akurat na ebay bardzo łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Del Toro: "It makes no fucking sense Silent Hills is not happening" So far your career has been quite varied with some work in video games. Although Silent Hills didn’t work out, what was the experience like? "It was curious. We had a great experience and had great story sessions with hundreds upon hundreds of designs. Some of the stuff that we were designing for Silent Hills I’ve seen in games that came after, like The Last of Us, which makes me think we were not wrong, we were going in the right direction. The thing with Kojima and Silent Hills is that I thought we would do a really remarkable game and really go for the jugular. We were hoping to actually create some sort of panic with some of the devices we were talking about and it is really a shame that it’s not happening. When you ask about how things operate, that makes no fucking sense at all that that game is not happening. Makes no fucking sense at all. That’s the randomness that I was talking about." http://bloody-disgusting.com/news/3364524/interview-guillermo-del-toro-on-serenading-crews-silent-hills-and-crimson-peak/ Edytowane 14 Października 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 http://www.ppe.pl/news/40637/hideo-kojima-oficjalnie-opuscil-konami-i-otworzyl-nowe-studio-tworca-rozmawia-z-sony.html Trzymam kciuki, za ten news - oby Kojima wstał z kolan i zrobił ten projekt z ekipa. Tytuł dla mnie to może nawet byc P.T.2. Fajnie, jakby powstały nowe exy dla konsoli Sony xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kojima rozmawiał z Sony tylko o ewentualnej premierze "najpierw PS4", coś jak z FF7. Dat PPE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Wszystko to tylko domysły. Notka Nikkei niczego nie mówi, oprócz potwierdzenia kontaktów z Sony. O tym jak ostatecznie będzie wyglądało studio Kojimy, kto będzie wydawcą gry (czyli wyłoży fundusze), dowiemy się pewnie w ciągu kilku najbliższych miesięcy.Ostatecznie nie zdziwiłbym się gdyby Sony podpisało podobny kontrakt jak z Quantic Dream, czyli umowa na 3 gry (krótka dygresja - ciekawe czy Sony kupi QD, chyba wszystko zależy od wyniku Detroit) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Na chuj wy cytujecie ppe? P.T. to trup, pogódźcie się z tym. Szkoda w chuj, jebać konami, ale co pan zrobisz jak nic pan nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 I przeciez po tym demie nie mozna stwierdzic, ze gra bylaby AZ TAKA. Niby Kojima cos tam bedzie majstrowal ekskluzywnie dla PS4 ale watpie, zeby chcialo mu sie do tego wracac. Warto sobie darowac temat. PS. kiedy zekomo mija ten termin o ktorym trabily internety, ze to niby demko w grudniu ostatnim posiadaczom z dyskow poznika?? Bo jestem ciekawy jakby to bylo gdyby bylo grywalne i mozna bylo na takich konsolach zarobic( mam akurat nowiutkie ps4 z tym demem ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No i Sony zgarnęło Kojimę. Może coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nowa gra Kojimy będzie czymś nowym, a prawa do PT i MGS ma Konami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nowa gra Kojimy będzie czymś nowym, a prawa do PT i MGS ma Konami. P.T to tylko tytuł, marka tutaj jest Kojima. Będzie szał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Cokolwiek zrobi, na efekty poczekamy do 2020. Nie wiem, czym wy się teraz jaracie. Za 3 lata będzie można odtworzyć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Horror z wizją Kojimy i Del Toro musi powstać. A Konami niech sobie wskrzeszają trupa jakim jest seria SH. Powodzenia, może tym razem zrobi to dla nich jakieś studio z Mozambiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ale całkiem niedawno del Toro oznajmił, że nie będzie się więcej angażował w tworzenie gier. Może za to będzie chciał James Wan (Sinister, Insidious, Dead Silence, Paranormal Acitivity). Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja w ogole proponuje zapomniec o Konami. Teraz bez Kojimy beda wyc do ksiezyca i watpie, zeby w najblizszym czasie wydali cos grywalnego. Pieprzyc ich i PT. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 418 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Pieprzyc kojime, zrobiłby z SH jakies gów.no srednuio grywalne z milionem przerywnikow 5 minutowych. Aha i pewnie główny bohater dostałby konia. Walic lamusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Lepszy SH od Hideo, niż jakakolwiek z części robiona przez gaijinów. Shattered Memories to tylko wyjątek od reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Downpour był całkiem całkiem. Oprócz sekcji w świecie koszmarów. Ale eksploracja miasta fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Najwiekszy problem byl z tym z przycinal jak na jakims zlomie,ale mial sporo dobrych pomyslow czy w pobocznych misjach czy w glownej fabule. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi