Bzduras 12 764 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Jakiś sprawdzony sposób na ostatnią zagadkę? Chodzę od godziny w kółko i gadam do mikrofonu jak jakiś debil.Robisz tak: czekasz do północy (w grze oczywiście), jak usłyszysz dziwne odgłosy i po nich zrobisz 10 kroków usłyszysz śmiech dziecka. Powiedz do mikrofonu 'Jarev', następnie spauzuj grę na jakieś pięć minut. Usłyszysz dziwny głos, po którym odpauzuj grę. Włącz ten filmik i zbliż mikrofon do głośników: https://youtu.be/Gfo0WfV-L-c Po tym pad zacznie wibrować, nie ruszaj postacią w żaden sposób aż nie przestanie. Zadzwoni telefon, odbierz i ciesz się skończonym PT. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) Poradziłem sobie w trochę inny sposób. Kiedy wybiła godzina 0:00 przeszedłem równe 10 kroków - pierwszy śmiech dziecka Poczekałem w pobliżu telefonu do kolejnego "nawiedzenia". Kiedy Lisa przestała płakać, a muzyka nadal trwała zacząłem ją i Kojimę zwyzywać do mikrofonu. Po chwili zwątpienia usłyszałem drugi śmiech dziecka. Przestałem się ruszać i pad zaczął wibrować. Poczekałem aż przestał, a telefon zadzwonił. Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Czappi 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Oficialnie nigdy sie tak nie zesral.em przy zadnej grze czy filmie, a anulowanie PT to wielki blad choc nie wiem czy wytrzymalbym granie dluzszych sesji. Gralem w srodku nocy bez sluchawek i w pewnym momencie wydarlem morde jak nigdy w zyciu,a takich dobrych momentow jest sporo,a klimat i napiecie nie zwalniaja na krok nawet jesli nic sie nie dzieje. Sztos jak sam s(pipi)isyn, ale jedyne co zepsulo wrazenia to ostatni etap, gdzie trzeba wywolac placz 3 razy itd.Chyba kilka h przyblizania wszystkiego,lazenia wszedzie,czytania tekstow z gry i skandowania zaklec do mikrofonu. Przypadkowosc jest dobra, ale tutaj niezbyt dobrze to rozwiazali. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) Zdziera się <edit> MAM :D Edytowane 20 kwietnia 2016 przez Siara_iwj Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Świetna analiza poczynań Konami, Sony i samego Kojimy w związki z P.T. Czyżby prace nad grą nadal trwały? Chcę wierzyć, że tak. Polecam kanał tego gościa. 2 Cytuj
Frantik 2 572 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Ponoć Alison Road zostało wskrzeszone:http://www.ign.com/articles/2016/08/22/allison-road-pt-spiritual-successor-revived Swego czasu zapowiadał się chyba najciekawiej z wszystkich indyczych klonów P.T., może kiedyś coś z tego jednak wyjdzie. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Opublikowano 22 sierpnia 2016 (edytowane) Z pewnych gier podobnych do P.T. możemy być spokojni tylko o RE7 w styczniu. Reszta to tak na serio wielka niewiadoma. Aż dziw pomyśleć ile takie jedno demo PT namieszało w gatunku. Edytowane 22 sierpnia 2016 przez Nemesis Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Jak komuś podobało się demko PT niech bierze Layers of fear w ciemno, jest genialne Cytuj
Pix 971 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 No już bez przesady z tym "genialne". Większość pomysłów bezczelnie zerżnęli z PT. Do tego jeszcze cienka, przewidywalna fabuła i napisy końcowe po 3 godzinach. Layers of Fear to średniak bez własnej tożsamości. Zresztą jak większość klonów Silent Hills. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Mi się layers of fear nie podobało, niby podobnie ale jednak jakoś tak wyczuwalnie biedniej. Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Ale argument zżynka z PT ... a ile jest gier jak PT na rynku ? Gra wg mnie bardzo dobra ale że tak powiem specyficzna tak jak i Everybody's Gone to the Rapture Soma i kilka innych. Dla mnie perełki dla innych nudne symulatory chodzenia . 3h? lekko 7h za pierwszym razem ale trzeba lubić takie gry delektowac się klimatem i lizać sciany. No alejak komuś nie podeszło to w 3h można też przebiec na siłę i marudzić że słabe. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 (edytowane) SOMA, Everybody's godne to the rapture, to gry o opowiadaniu historii poprzez środowisko i tak należy na nie spojrzeć. Wiadomo, że zaprawiony w bojach gracz, mający zaliczone kilkakrotnie róźne Soulsy, Ninja Gaideny spojrzy na nie, jak na symulatory chodzenia ale to nie zmienia faktu, że tego typu gry mają swój charakter i mogą się podobać. Najlepiej, jak towarzyszy im atmosfera tajemnicy i spekulacji, to jeszcze bardziej podnosi walory takim grom. Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Papaj 1 Cytuj
teddy 6 899 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Okazalo sie ze modele Lisy i Reedusa z PT sa dostepne w MGS V no i ludzie sie do nich dobrali. Oto efekt: 1 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Nie mogę słuchać tego utworu. Od razu mi sie trailery MGSV przypominają i tym czego od gry oczekiwano. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Okazalo sie ze modele Lisy i Reedusa z PT sa dostepne w MGS V no i ludzie sie do nich dobrali. Oto efekt: NIE. te modele zostały wyciągnięte z PT i przeportowane do mgs5 na pc. Czytajmy niusy w całości, a nie tylko headliney Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Panowie, czy orientuje się ktoś czy podany na wcześniejszej stronie sposób ściągnięcia demka P.T. jeszcze działa? Pojawiło się u mnie na stałe PS4, demko akurat przezornie dodałem do biblioteki, więc.... z chęcią bym spróbował czym to się je. Jak nie znajdę nigdzie informacji, że już się nie da, to pewnie wieczorkiem spróbuję i zdam relację. Cytuj
okens 541 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Wlasnie mnie naszlo, jak anulowano PT i ludzie zaczeli sie spuszczac, ze demo bedzie w przyzslosci warte fortune itd. I slyszal ktos, zeby te PS4 z PT sprzedawaly sie lepiej? Ktos dorobil sie na tym zlotego ferarri? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 No nie, bo były metody na obejście blokady i zdarcie dema, co zrobił chyba każdy. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Ale metody na obejscie blokady pojawily sie dopiero po jakims czasie, bezsposrednio po akcji z usuwaniem pt z pss widzialem pare ofert na ebayu po ponad tysiac euro. Czy starczylo na ferrari z tego? Chyba nie ;) Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Da się jeszcze obejść tę blokadę ? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Robiłem 2 tygodnie temu. Wszystko działa :) Ale musisz mieć wcześniej dodane P.T. do biblioteki. Cytuj
Ins 5 822 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 Mam dodane, błagam o linka z instrukcjami :) Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 (edytowane) Było na poprzednich stronach - korzystałem z tego poniżej. Jak dodasz i ruszy, może Ci się ściągać dość wolno, ale w końcu powinno pobrać całość. Edytowane 19 stycznia 2017 przez Cedric 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi