Mejm 15 283 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ktos wie, albo dokopal sie do informacji, co znacza slowa wypowiadane w epilogu zanim widzimy ujecie z ulicy miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wczoraj udało mi sie pograć, przeszedłem całość, imo jesli gra bedzie w podobnej konwencji utrzymana, to bedzie goty. bardzo mi sie podobało, grałem co prawda na %%% i w towarzystwie i gra nie straszyła jak miała straszyć, ale kilka razy uderzyło mnie ciepło. świetne patenty z słuchawką, genialna oprawa audio wizualna, niby kolejny slendero-outlastowy horrorek, ale widze trochę świerzosci, oby mniej było "taniego straszenia" a więcej dygania się czy otworzyć dane dzwi czy przejśc obok. Jak to będzie ex, bede musiał kupic ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 307 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jestem w jakimś czerwonym labiryncie co tam trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) w kiblu jest dziura w ścianie, musisz pójść korytarzem tak by samemu zobaczyc przez tą dziurę co sie dzieje w łazience to juz koncówka, graj z headset mikrofon bedzie potrzebny Edytowane 3 Września 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
TAILOR 9 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Po co ten headset???? Używałem i nic się nie działo. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Concept Trailer: Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 cos jeszcze pokazano na tgs'ie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Matko, jakby akcja z piłką znalazła się w grze, to bym chyba umarł na zawał podczas grania w P.T. :O Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Ta goniąca łapka przypomina mi piękne czasy z Silent Hill 3. Lezka sie kreci w oku. Liczę na ten tytuł, jak zawsze z reszta.Edit.Piękny jest ten motyw z drzwiami na koniec. Taki Silentowy. Yummy.. Edytowane 19 Września 2014 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 027 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wszystko fajnie, ale jak to w końcu będzie, TPP czy FPP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Mogli by Kojime zapytać wprost czy to wkońcu fpp czy tpp. Ja sobie niestety nie wyobrażam Silenta w fpp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 no Kojima mowil ze eksperymentuja i ze bedzie tak i tak, ale to sie moze zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 jak dla mnie to może zostać, jak jest. gameplay z P.T daje większe wrażenia, niż sie spodziewałem. wystarczy, ze giera utrzyma ten poziom, co juz ma i mam pełne gacie. dodajmy to tego jeszcze , jakieś chore akcje z trailera i ja dziękuje. dla mnie wygląda to na najstraszniejsza grę wszech czasów.. poważnie - nigdy wcześniej sie tak nie balem. myślę, ze to wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 skonczylem demko - grafika, udzwiekowienie, klimat - GENIALNE ale juz same zagadki z demka bardzo nieintuicyjne i strasznie bladzilem by posunac akcje do przodu pomimo tego ze demko to tak naprawde jeden korytarz z pokojem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 skonczylem demko - grafika, udzwiekowienie, klimat - GENIALNE ale juz same zagadki z demka bardzo nieintuicyjne i strasznie bladzilem by posunac akcje do przodu pomimo tego ze demko to tak naprawde jeden korytarz z pokojem wydaje mi się, że taka była intencja twórców. Sam Hideo wspominał chyba coś o tym, że rozkmina zajmie graczom pewnie z tydzień. W pełnej wersji wątpię aby trzeba było się aż tak gimnastykować i posiłkować poradnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Właśnie zagralem xDTaki skupiony wczujka z nastawianiem "hehe smieszki pewnie specjalnie tak gadaja zeby nastraszyć znowu nic nie bedzie" a tu 2 momentach obsralem bawelnogacieKiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Ok, nieważne. Edytowane 2 Października 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie doszukałem się takiego tematu nigdzie więc zakładam nowy, ale aż nie chce mi się wierzyć że nikt tego wcześniej nie przechodził. Chodzi o P.T. Demo. Ta gra/trailer to w moim odczuciu coś genialnego, i adnotacja na pss o tym aby nie grać jak ma się słabe serce nie jest przesadzona Dla ścisłości : https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/pt-demo/cid=EP4511-CUSA01114_00-PPPPPPPPTTTTTTTT Wczoraj usiedliśmy do tego z dwoma kumplami, wieczór ciemno, ważną rolę gra dźwięk więc ustawiamy tv czy też głośniki zdecydowanie głośniej niż zwykle i dobrze jest wspomóc się jakimiś śmiesznymi papieroskami. Enyłej ta gra/trailer powoduje, (może tylko w naszym wypadku) stan przedzawałowy. Jestem ciekaw czy ukończyliście ten tytuł, jakie macie odczucia i oczekiwania po tym co zaserwował Kojima w tym demku. Wszelkie teorie na temat co jak i dlaczego również mile widziane, nie udało nam się wczoraj skończyć tej gry, dziś podejście drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 http://www.psxextreme.info/topic/107412-pt/page-13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 O widzę że nie tylko ja jednak się przy tym obsrywałem Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 no, tą dupą z avatara to możesz obsrywać oj możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Hehe grała ze mną, i po czerwonym labiryncie przejęła pada ale nie skończyliśmy, dziś drugie podejście. Poleci ktoś podobny tytuł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W tej chwili to tylko Outlast. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Amensia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi