Skocz do zawartości

P.T

Krzysztof Tomczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do mnie to ostatnia generacja, w chwili obecnej nie widze powodu by dalej brnac w te next geny, po zakonczeniu tej skupie sie na retro i zaczne skupowac i ogrywac gry z konsol jakie mnie ominely

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra intryguje mnie coraz bardziej. Początkowo podchodziłem do niej z dystansem, ale im więcej materiałów ogladam tym bardziej się przekonuje, ze nie miałem racji i biegusiem należy ją zakupić w dniu startu :) 

Opublikowano (edytowane)

To zapomnij. Bo projekt zakopany.

Toś mi pojechał po planach  :)

Ostatnio z różnych względów nie jestem na bieżąco. Ale w takim razie wielka szkoda, że tak się stało.

Edytowane przez Lukas.
Opublikowano

Ponoć nawet nie da jej się ściągnąc już. Widziałem aukcję na "e-zatoce", gdzie bez gwarancji, praktycznie z samą P.T. za 700$ (cena licytacyjna!)... Może na święta będzie boom jeszcze większy. 

Opublikowano

źle sie dzieje...

Microsoft 

Jeśli wierzyć anonimowemu źródłu, Silent Hills jest gotowe w 80%, a transakcja ma zostać sfinalizowana jeszcze przed tegorocznym E3, aby obwieścić tę wiadomość całemu światu na imprezie w Los Angeles.

Źródło podaje, że premiera Silent Hills jako tytułu ekskluzywnego dla Xboksa One odbędzie się w marcu przyszłego roku.

Co zatem z P.T., które można było ograć tylko na PS4? Wg doniesień, ściągnięcie P.T. z PlayStation Store to wyraz szacunku do Microsoftu, mającego posiąść niedługo markę na własność.

Prawdziwość tych nowin podważa kwota, za jaką Silent Hills miałoby zostać na stałe w obozie Microsoftu. Mówi się o mało prawdopodobnych miliardach dolarów, czyli potencjalnie więcej, niż MS zapłacił za studio Mojang oraz potężną markę Minecraft (2,5 miliarda zielonych).

http://www.ppe.pl/news-36189-microsoft_przejmie_od_konami_prawa_do_silent_hills_.html

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kojina u szczyttj formy, co pokazuja oceny MGS5. Az zal, ze projekt skasowano. Boje sie, co mogloby z tego wyjsc, gdyby obaj z Del Toro puscili wodze fantazji :-(

Opublikowano

Na ogół nie lubię horrorów (za mocny stres, innymi słowy jestem p***a) ale uwielbienie do dzieł Kojimy, Del Toro i serii Silent Hill (chlubny wyjątek, tylko przy tych grach lubiłem się bać) zmusiło mnie do odpalenia PT no i trafiłem na uniemożliwiającego przejście gry buga - kiedy uchylały się drzwi do łazienki nic się później nie działo. Próbowałem różnych rzeczy, oglądałem gameplaye i szukałem triggerów które popchnęły by akcję do przodu i nic. Zastanawiam się - to jednorazowy bug czy może Konami coś napsuło?

Opublikowano

P.T. ma to do siebie, że trzeba wykonywać różne dziwne rzeczy ;) Czy przypadkiem w tym miejscu nie powinieneś

Przejść parę razy od ściany z telefonem do ściany pod klatką schodową, żeby napis się zmieniał? Nie kojarzę dokładnie już bo grałem w to dawno temu i na wpół otwartych oczach z dusza na ramieniu, ale to chyba było tam :)

Opublikowano

już nie pamiętam czy akurat to reż robiłem, dzięki, spróbuję

no i gramy podobnie, z tym że ja dodatkowo starałem się patrzeć głównie w podłogę:D nie ma co, wyciskam z tej gry 100%...

Opublikowano

Nie wiem jak możecie w to grać. Jak to odpaliłem to w pewnym momencie obie ręce mi sparaliżowało tak się wystraszyłem, później pół nocy mi się jakieś głupoty śniły. Przechodziłem Silent Hille, Residenty, Dead Space'y, ale tutaj wymiękłem po 20 minutach.

Opublikowano

ciekawe czy będzie mi kiedyś dane w to zagrać =/

gry horrory niespecjalnie na mnie działają, a tutaj same zachwyty były nad tym jak gra potrafi straszyc

moglem sciagnac jak byla okazja =/

Opublikowano

Wciskałem grzybek patrząc w te szparę?

ja wiem, że spamuje, ale to jest kurde cytat miesiąca

Haha no udało mi sie nawet nie ogarniałem tym bardziej ze chciałem napisać "wciskaleś" ale telefon zrobił korektę choć wiele uroku post i tak by nie stracił ^^

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Plusik 1