Ins 5 692 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Przecie dualshock4 ma mica w sobie :-) Chyba chodzi Ci o głośnik, a nie mikrofon nie ? Wepnięcie tej sznurówki(headset) dodawanej do konsoli pomogło osobom, które nie mogły skończyć demka. Dodatkowo po tym jak "internet to odkrył" Kojima wrzucił coś takiego na twittera: KLIK "204863"is Kojimas birthdate:) Hideo troll level = master The S in 7780s is for 'Silent Hill', but when you translate that directly into Japanese, 'silent' is 'shizuka' and 'hill' is 'oka'," Kojima said. "Now, there's a prefecture in Japan called Shizuoka, so gamers in Japan call Silent Hill 'Shizuoka'. If you Google 7780, somewhere in the results you'll get 7780 square kilometres, which is actually the area for the real Shizuoka!" Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 dobra kuźwa... poddałem się. ponad godzinę meczyłem się z zdobyciem "true endingu" - nie udało się. Próbowałem wszystkiego, w pewnym momencie, nawet kolor latarki zmienił mi się na zielony (lol), a później zrobiłem glitcha na duchu, który zamiast wpadać we mnie uciekał przede mną i wpadał w scianę. Jeden "śmiech" mi wpada po tych 10 krokach, a potem... no juz nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Masahiro Ito: Byłoby zbyt pięknie. To byłby bajer, muzyka, design potworów pewniakami. del Toro pewnie jest w stanie zrobić coś interesującego z fabułą.Tylko uważać, żeby Kojima klimatu nie skopał dziwnymi wrzutkami i nanomaszynami, Ciekawe tylko jak duży wpływ na kształt nowego SH będzie miało Insane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Teraz już na pewno wiadomo, że ten SH: Otherworld to był fake. Choć już data premiery sugerowała, że ktoś się tutaj nieźle bawił... Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Przeszedłem. Świetny patent z tym mikrofonem. Szkoda, że nie wykorzystano też głośniczka w padzie - maszkara mogłaby coś nam syczeć i drzeć się w padzie, reagując na nasze gadanie z majka. Świetna promocja gry. Tak się powinno robić demka. Ciekawe jak będzie wyglądał finalny produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Przeszedłem. Świetny patent z tym mikrofonem. Szkoda, że nie wykorzystano też głośniczka w padzie - maszkara mogłaby coś nam syczeć i drzeć się w padzie, reagując na nasze gadanie z majka. Świetna promocja gry. Tak się powinno robić demka. Ciekawe jak będzie wyglądał finalny produkt. Jeżeli chodzi o ten głośniczek to jakby zrobili coś takiego to zapewne dużo padów by się przywitało ze ścianą lub co gorsza z telewizorem ;P Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Przeszedłem. Świetny patent z tym mikrofonem. Szkoda, że nie wykorzystano też głośniczka w padzie - maszkara mogłaby coś nam syczeć i drzeć się w padzie, reagując na nasze gadanie z majka. Świetna promocja gry. Tak się powinno robić demka. Ciekawe jak będzie wyglądał finalny produkt. Jeżeli chodzi o ten głośniczek to jakby zrobili coś takiego to zapewne dużo padów by się przywitało ze ścianą lub co gorsza z telewizorem ;P czyli potwierdzają się wszystkie moje podejrzenia - super. open world w przypadku silent hill to nic innego jak możliwość stworzenia średniej wielkości amerykańskiego miasteczka, które pewnie będzie można eksplorować w większym stopniu niż kiedykolwiek dotychczas. co nie wyklucza wysokiej jakości głównej linii fabularnej podobnie jak zapewne będzie to w przypadku the phantom pain. żadna gra mnie nie jarała od dawna tak jak to potencjalne cudeńko . Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja sobie nie wyobrażam nowego Silenta w niczym innym, jak właśnie osadzeniu go w niewielkim miasteczku, to dodatkowo potęguje klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wczoraj o 23 z kobitką moją zaatakowalismy temat i masakra. Demo udało sie skończyć i odebrać telefon. Ja miałem gęsią skórkę, natomiast ten dziwny, falujący widok fpp spowodował wymioty u dziewczyny. Nie wiem co tak słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wczoraj o 23 z kobitką moją zaatakowalismy temat i masakra. Demo udało sie skończyć i odebrać telefon. Ja miałem gęsią skórkę, natomiast ten dziwny, falujący widok fpp spowodował wymioty u dziewczyny. Nie wiem co tak słabo moja się popłakała i mało co nie rozwaliła mi słuchawek gdy dorwała ją zjawa hiehie. Faktycznie świetny tytuł do "co-op'a" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Taka tam kompilacja 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) I can't do this shit right now, I should be playing that Barbie game that I bought for Wii U to moja ulubiona reakcja na P.T jak do tej pory xD Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wczoraj o 23 z kobitką moją zaatakowalismy temat i masakra. Demo udało sie skończyć i odebrać telefon. Ja miałem gęsią skórkę, natomiast ten dziwny, falujący widok fpp spowodował wymioty u dziewczyny. Nie wiem co tak słabo moja się popłakała i mało co nie rozwaliła mi słuchawek gdy dorwała ją zjawa hiehie. Faktycznie świetny tytuł do "co-op'a" No zdecydowanie będziemy w to ciu,pać, ale pewnie kobitki jak zwykle bedą oszukiwać - jednym okiem a to na FB, a to na telefon itp. Ale ryje psychę pięknie, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pierwszy raz w życiu utknąłem demie :]a ten obrazek idealnie pokazuje co czułem po dwóch godzinach tuż przed końcówką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja wygodę nie kumam tego dema. Utknąłem po wyjściu z toalety. W radiu gość gada, podaje jakieś liczby. WC uchylone ale nie mogę tam wejść. Pierwszy raz się motam tak w grze a to przecież tylko teaser. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 R3 na uchylonych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja wygodę nie kumam tego dema. Utknąłem po wyjściu z toalety. W radiu gość gada, podaje jakieś liczby. WC uchylone ale nie mogę tam wejść. Pierwszy raz się motam tak w grze a to przecież tylko teaser. drzwi się nie świecą jak psu jajca i już problem. ehhh.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 R3 na uchylonych drzwiach Tak, otworzyły się za pierwszym razem. Tam znalazłem latarkę. Ale po wyjsciu i odejściu korytarza ze dwa razy już przybliżenie na nie ich nie otwiera. Ja wygodę nie kumam tego dema. Utknąłem po wyjściu z toalety. W radiu gość gada, podaje jakieś liczby. WC uchylone ale nie mogę tam wejść. Pierwszy raz się motam tak w grze a to przecież tylko teaser. drzwi się nie świecą jak psu jajca i już problem. ehhh.... Naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Rozpierdziela mnie ten teaser, nie pamiętam już kiedy ostatni raz bałem się w ogóle odpalać grę Ostatnio kobita grała, ja odwrócony coś tam przy kompie robię no ale słyszę wszystko i sie mimochodem nakręcam. W pewnym momencie Lisa ją złapała, a moja tak krzyknęła, ze prawie popuściłem. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 takie tam, jak duch mi uciekł :< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Płacić ciężkie pieniądze by potem bać się odpalać grę...hardkor. Może zjadą z ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 035 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Ja po ograniu teasera już wiem, że nie będę w stanie przejść pełnej wersji. Pielucha pełna. Od kilku lat żadna gra mną tak nie ruszyła, a tu pad był dosłownie mokry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Gdzieś przeczytałem, że trzeba podłączyć słuchawki by pchnąć akcję do przodu. Zakładam je i co? Od razu zaatakował mnie duch i powalił, majty dosłownie osrane. Kojima, Del Torro wy .... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
PyletFylet 8 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Czytam i czytam i czytam i pierwszy raz w życiu mam ochotę kupić konsole nawet nie dla pełnej wersji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 To raczej ex nie będzie, chyba że czasowy, jak nowy TR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi