Skocz do zawartości

Tearaway Unfolded

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Demko było wyborne. To serio wciąga jak cholera i do tego wreszcie ktoś pomyślał jak fajnie można wykorzystać diodę w DS4. Ale przed tym muszę jeszcze zakupić jeden masterpiece - Dust: An Elysian Tail. Wiem, że rok temu było za darmo w Plusie ale nie miałem jeszcze wtedy PS4. To dopiero giera :obama:

• 1 rok później...
Opublikowano

Przeszedłem na Vite, a teraz zamierzam przejść na ps4. Dla mnie bardziej przygoda, jak platformer. Na vicie grało sie super z wykorzystaniem jej atutów. Zobaczymy, jak na ps4: co pozmieniali, co dodali :) 

Opublikowano

Poziomy prawdopodobnie te same, jednak trochę bardziej rozbudowane. Ja Sam, choć przeszedłem oryginał na Vite, zamierzam nabyć także tą wersję, gdyż w perspektywie zbliżających się świat nada się wyśmienicie jako klimatyczny bez stresowy szpil.  

Opublikowano

Ale ogólnie jest na plus jeżeli chodzi o zawartość względem wersji na Vitę.  To fajna gierka, a po obecnej cenie to moim zdanim must have, no chyba że w grudniu/styczniu będzie w plusie;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem niesamowicie zaskoczony, jak wielkie potrafią teraz byc poziomy. Nie mam aktualnie podłączonej kamerki, ale samo wykorzystanie ds4, jak najbardziej na plus. Nawet wichurę można wywołać :) Jest fajnie. 

Edytowane przez MEVEK
  • 5 lat później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.11.2022 o 19:03, Ukukuki napisał:

Ok dzięki, to u młodego wyląduje ta gierka. 

Pewnie ze bedzie zadowolony. Ja ze swoim wbilem 2 platyny z tym ze na Vicie jest o wiele lepiej. Wykorzystuje ficzery konsolki.