Skocz do zawartości

Alienation

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej w coopie i faje sa te listy gdzie mozna wpasc do randomow, zrobic kilka misji i sobie wyjsc bez umawiania sie na ustawki itp.

Opublikowano

Swego czasu byliśmy na pierwszym.

Wolicie grać solo czy w coopie? Ostatnio dołączyłem do dwóch Polaków z którymi grało się dość przyjemnie.

Tylko co-op, chodz czasami kompletnie nie widać co się dzieje na ekranie ;)

Opublikowano

Ja ostatnio latam sam, ale to z faktu, przechodzenia na Expert plus czyszczenie większości mapy za każdym razem. Jakby ktoś chciał zacząć coopa od zera to piszcie.

Opublikowano

Szkoda, że te specjalne skrzynie z lootem (te co w Arce na końcu) tak rzadko się pojawiają. Na kilkadziesiąt godzin gry natrafiłem tylko na 5 takich, z czego tylko jedna miała legendy w środku :/

Opublikowano

Heh, wczoraj w końcu zakupiłem to cudeńko, bo za taką kasę to aż żal nie brać (wahałem się do tej pory tylko dlatego, że miałem nadzieję na wydanie pudełkowe).

Pograłem ledwie chwilę przed snem, ale już widzę, że niezły sztosik się szykuje.

Opublikowano

Gram od 3 dni, mam 28 lvl i gra jest kozak ale dwa pytania: 

1.Kiedy najlepiej aktywować mnożnik x10? Przed wyzwaniem , bossem  czy może końcem misji? 

2.Czy drop jest lepszy grając w coopie? Preferuję grę solo+czyszczenie mapki do końca. Straszne lagi z randomami co znacznie utrudnia grę

Opublikowano

Gram od 3 dni, mam 28 lvl i gra jest kozak ale dwa pytania: 

1.Kiedy najlepiej aktywować mnożnik x10? Przed wyzwaniem , bossem  czy może końcem misji? 

2.Czy drop jest lepszy grając w coopie? Preferuję grę solo+czyszczenie mapki do końca. Straszne lagi z randomami co znacznie utrudnia grę

1. lepiej się wychodzi przed wyzwaniami i czyszczeniem kryjówek niż na samym bossie

2. drop jest na maksa randomowy, nie ważne czy grasz w coopie czy solo, laga nie uświadczyłem poza strasznymi dropami grając w cztery osoby gdy dużo się dzieje na ekranie.

Opublikowano

Pod warunkiem, że się ma bonus za checkpointy. Za Wyzwania też się sporo dostaje, przy Hordzie też się przydaje. Taką kolejność najlepiej stosować.

W Coopie jest więcej punktów, ale na loot nie ma wpływu.

Opublikowano

Miejsc na skrzynie jest pięć, więc to się chyba nie zmieniło. To rozbudowanie o którym mówili to chyba tylko te poziomy trudności. Na Legendarnym przeciwnicy mają maksymalnie chyba 70 lvl (oryginalnie 50).

Opublikowano (edytowane)

No jak dla mnie kolejny sztos. O ile Deadnation nie przypadlo mi az tak do gustu, to nowa arcadowa strzelanka Housemarque przez spektakularnosc, kolorystyke, roz(pipi) na ekranie, zdobywanie lootu, czy scenografie rodem z Destiny od razu trafila w moj gust. Trudno dzisiaj bylo oderwac sie od ekranu - mega frajda - zabraklo jedynie 60 klatek, ale i tak jest swietnie! Polecam.

Edytowane przez easye
  • Plusik 1
Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie przeszedłem na weteranie i teraz chciałbym na ekspercie, tak żeby dojść do mistrzowskiego. Jednak za pierwszym razem, mapa się zaktualizowała i wszystko było na czerwono. Teraz na czerwono jest tylko Arka, reszta misji na zielono. Mogę zagrać na ekspercie ale nie widzę postępu w grze. Co robić? Arkę przeszedłem standardowo. Mieliście tak? 

Opublikowano

Czasem jak gram z innymi to ludki rzucają/albo mają moc, że pojawia się takie niebieskie tornado które wciąga przeciwników. 

Co to dokładnie jest? Jakiś granat czy umiejętność? Nie mogę tego znaleźć :(

Opublikowano

Przedwczoraj udało się przejść całą arkę z randomami na legendarnym, piękne uczucie :) Prawie 2 mld xp, ze 110 lvl na 150 w ciągu 1,5h. Na samym końcu naliczyłem 11 legendarnych itemków także całkiem sporo jednak jakościowo bez szału. Gram dopiero od tygodnia ale już doskwiera problem małej ilości lokacji dlatego niech jak najszybciej coś wypuszczą. Dla posiadaczy season passa: warto inwestować w niego? Jak wypada granat wirowy w porównianiu do innych? 

Opublikowano

Dla posiadaczy season passa: warto inwestować w niego? Jak wypada granat wirowy w porównianiu do innych?

Nie posiadam jeszcze SP, ale ten granat jest OP. Wciąga w zasadzie wszystkich, więc zapewnia dłuższą chwilę spokoju. Jak wypadnie wersja Fast Recharge to już w ogóle chyba można go używać na okrągło.

Co do nowych lokacji to niestety prawda. Arka generowana na podstawie wszystkich poziomów urozmaiciła by to trochę, a tak trzeba czekać na inne kraje, jeżeli w ogóle będą.

Opublikowano

Te dwie ikony to Battleship i Mothership. Jak przechodzisz kampanie normalnie to w momencie odblokowania statków są one podświetlone. Po przejściu są niedostępne, przez to się nie świecą.

• Plusik 1