Figuś 21 251 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Dziwne, ja jestem w platynowej i mam x8. Podoba mi się z nowości, że można zablokować ulubione giwery, żeby ich przypadkiem nie sprzedać. Odkryłem dziś tajne miejsce w Brazylii, wysepka do której idzie się po molo, zapala się znicz ku pamięci jakieś kobiety, pewnie z ekipy firmy lub spokrewnionej. Też jakiś czas temu to odkryłem, podobno każda lokacja ma jakieś ukryte miejsce, ale ile w tym prawdy Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Opublikowano 23 sierpnia 2016 Ta wysepka jest od pierwszego patcha. Jeżeli nie dodali nic teraz to żadnej nowości nie ma raczej w lokacjach. Co do mnożnika to może to przez to, że odpaliłem na pierwszy ogień wyzwanie, albo jakiś bug. E: no i lipa, x5 jest max. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Wczoraj wpadł legendarny rewolwer z efektem bumerangu przy strzale, piękna sprawa. Pierwsza broń z takim efektem, która mi wpadła. Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Broń z bumerangiem to konkretny kocur, która robi swoje. Mam główną biospecjalisty i szotguna, ale niestety mało slotów dlatego odpuściłem, no i rzadko kiedy wpadało z niej zabicie wroga do zaliczenia wyzwania. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 A ja wczoraj miałem szczęśliwy dzień u Bio i wypadł Primary na 12 slotów z bumerangiem przy strzale Pasuje idealnie do shotguna z efektem pioruna przy strzelaniu.Teraz się czaje na legendy nowego ekwipunku. E: właśnie ściągam update 1.06 który waży 1,607 GB Ciekawe co dodali. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 A ja wczoraj miałem szczęśliwy dzień u Bio i wypadł Primary na 12 slotów z bumerangiem przy strzale Pasuje idealnie do shotguna z efektem pioruna przy strzelaniu. Teraz się czaje na legendy nowego ekwipunku. E: właśnie ściągam update 1.06 który waży 1,607 GB Ciekawe co dodali. Wydaje mi sie ze on juz wczoraj sie pobieral...Ma ktos te nowe pukawki?? Fajne sa?? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ściągnąłem i nie widzę nic nowego, mnożnik też bez zmian Wczoraj wziąłem SP i te nowe bronie takie sobie. Collapser fajnie wygląda, ale ciężko się go używa, a Devastatora szukam legendy, bo wersja Rare jest słaba. E: na chwilę obecną 1.06 usuwa sekcje Radio z Ekwipunku. Rozmiar pozwala sądzić, że odblokują coś wkrótce. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Ma ktos te nowe pukawki?? Fajne sa?? Nadarzyła się okazja to nagrałem obie pukawki w akcji. Udało mi się zdobyć Devastatora z 12-oma slotami z efektem granatu i to co się dzieje to Collapser wydaje mi się mało praktyczny, ale zobaczę jeszcze przy lepszej wersji. Plus bonus w postaci dropu chyba idealnego Primary Bio. 1 Cytuj
czak92 36 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Wow ale petarda ten devastator, ładnie kosi. Collapser nie wygląda zbyt ciekawie ale to pewnie z powodu braku jakiegokolwiek bonusu. Chyba też zainwestuje w SP. Ps. czy wam też strasznie przycina gdy ktoś rzuci granat z SP? Gra działa w około 10fps praktycznie za każdym razem Ps. 2. dużo inwestujecie w kryty? Staram się mieć około 30% a nawet więcej i to mimo spadku ogólnego dmg. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Zależy od broni, przy 12 slotach optymalnie jest mieć 40-55%. Jak ma się kilka synergii to trzeba dawać Prismatic do środka, aby wykorzystać w pełni potencjał. Btw. Nie wiem czy wiecie, ale w grze jest Easter Egg. Na ekranie tworzenia postaci trzeba wcisnąć :DpadUp: :DpadUp: :DpadDown: :DpadDown: :DpadLeft: :DpadRight: :DpadLeft: :DpadRight: 1 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 ja trzymałbym się zasady im bardziej szybkostrzelna broń, tym więcej kryta, a w wyrzutniach czy powershotach bardziej DMG Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Ja zawsze buduję jak największy Gear Power Bonus (a tym samym DPS), obecnie u Bio mam 5,8M ale jak dorobię się jeszcze pięciu Prismatic Core na 6 lvl (obecnie 5 lvl) to powinienem przekroczyć magiczne 6 milionów. Maksymalnie można mieć na postaci jakoś ok 7M. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Ps. czy wam też strasznie przycina gdy ktoś rzuci granat z SP? Gra działa w około 10fps praktycznie za każdym razem Ps. czy wam też strasznie przycina gdy ktoś rzuci granat z SP? Gra działa w około 10fps praktycznie za każdym razem Przycina i to strasznie Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Gdyby kogo to SP jest w przecenie i kosztuje 22 zl Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Miejscówek nowych nie dodaje. Dodaje kolorki amunicji, granat wirowy, dwie bronie, i możliwość zmiany broni głównej na broń główną innej klasy postaci, a w późniejszym terminie soundtrack do pobrania Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Soundtrack jest od dawna do pobrania. Kupujcie to może Sony da zielone światło na kolejne łatki. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 z dwa tyg sprawdzałem to nie mogłem pobrać I tak jak Square pisze, brać to może będą grę dalej rozwijać Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Ja nie mogłem pobrać OST - SP kupiłem Day One, więc zadzwoniłem i to zgłosiłem, skończyło się tak że coś pomieszali że niby miałem licencję na SP ale samego SP nie miałem kupionego xD. Wkur... się po 6 tygodniach ciągłej wymiany emaili i tony screenów udowadniających że nie mam możliwości pobrania OST i samego SP, zgłosiłem oficjalnie reklamację i z żądaniem naprawienia tego albo oddania kasy. Oddali 33 zł i anulowali licencję ale drugi raz SP nie kupiłem. Niech się pałują. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Panowie, a motyw? Pisze w opisie Season Pass, że jest? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Preorderowcy dostawali dynamiczny motyw i wydaje mi się, że ten z SP to jest ten sam. Po zakupie SP, nie miałem żadnego motywu na liście. E: właśnie przeczytałem oficjalne info, że to ten sam motyw. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Kurdę, nie mogę pobrać seasonpass Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Tzn? Musisz pobrać ze sklepu te pojedyncze przedmioty, nie bundle. Sony coś zrąbało i nie zasysa się automatycznie, trzeba ręcznie. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Nie da się pobrać, pisze że zakupiony, dodatkowo nie ma motywu do pobrania. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 14 września 2016 Opublikowano 14 września 2016 Tych pojedynczych nie możesz pobrać? Sam SP odblokowuje tylko przedmioty, przy każdym powinieneś mieć FREE zamiast ceny. Jak nie to musisz pisać do Sony. Sprawdź na www https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/alienation/cid=EP9000-CUSA00062_00-ALIENATIONGAMEEU%3AADD-ONS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi