Opublikowano 16 września 20168 l Napisałeś do Sony? Oni zarządzają sklepem. No i trochę dziwne, że dodajesz do koszyka a nie możesz ściągnąć.
Opublikowano 16 września 20168 l Napisałem. Już drugi raz im zdjęcia podsyłam. Trochę mało profesjonalne, ale czekam cierpliwie.
Opublikowano 16 września 20168 l jak kupisz tego SP to musisz wyjść do ekranu głównego samej gry i zasysać te dodatki pojedynczo. Pakiety się nie liczą, musisz szukać każdej broni, granatu i kolorka, a podpisane będą "Free". Cytując Bananowego Janka: Edytowane 16 września 20168 l przez Wredny
Opublikowano 27 września 20168 l A zapowiadała się taka fajna rywalizacja i dominacja forumka w lidze.
Opublikowano 27 września 20168 l A zapowiadała się taka fajna rywalizacja i dominacja forumka w lidze. No niestety ale jakos nie mialem motywacji ani ochoty nabijac XP ;-) Ty za to ladnie poleciales z punktami...a miales duzo nie grac ;-)
Opublikowano 28 września 20168 l Wbrew pozorom nie grałem dużo. Za to teraz chyba spadnę Podziwiam, ja sobie na razie odpuściłem, czekam aż coś wrzucą jeszcze to wrócę do gry.
Opublikowano 28 września 20168 l Ja powoli też odstawiam. Tak w ogóle to pochwalcie się z czym biegacie. Moje podstawowe narzędzia mordu u Bio poniżej. Cały Gear Power na poziomie 6,14 miliona.
Opublikowano 24 marca 20178 l Jakoś od przyszłego tygodnia (raczej weekend bo muszę zrobić jeszcze jeden ending w nier) zamierzam zacząć zabawę. Ktoś chętny do coopa?
Opublikowano 25 marca 20178 l Jakoś od przyszłego tygodnia (raczej weekend bo muszę zrobić jeszcze jeden ending w nier) zamierzam zacząć zabawę. Ktoś chętny do coopa? DarthFajera. Zaczynam zabawę z Alienation. LVL 10 więc sam początek. Kto chętny zapraszam. Dzisiaj po godzinie 17:00 będę ogrywał.
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Jeżeli ktoś jeszcze gra to dodajcie mnie, lepiej sie gra w coopie. Mój login: Mikolaj1994_PL
Opublikowano 26 kwietnia 20177 l Na mapie odpalasz drugiego pada chyba i wczytujesz save, albo zaczynasz od zera. Nie pamiętam dokładnie, ale było to łatwe.
Opublikowano 12 maja 20177 l Witam.Mam gre od wczoraj,wiec poczatki ;-).Uwazam,ze ciekawa pozycja.Niemniej jesli ktos bylby chetny na co-opa to bardzo chetnie zagram.Sluchawki z mikro sa. PSN ID takie jak nick.
Opublikowano 14 maja 20177 l Nie posiada. Jedynie co to możesz użyć Bosst Mode i sprawdzić czy coś to da. Ogólnie gra chodzi płynnie dopóki nie użyje się Vortexu na Hordzie, przy graniu coop tez moga być spadki.
Opublikowano 14 maja 20177 l Witam.Mam gre od wczoraj,wiec poczatki ;-).Uwazam,ze ciekawa pozycja.Niemniej jesli ktos bylby chetny na co-opa to bardzo chetnie zagram.Sluchawki z mikro sa. PSN ID takie jak nick. Wieczorem codziennie mogê grać.
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Kupiłem sobie season pass ale nie widzę nigdzie tych obiecanych broni itd ? Gdzie te rzeczy sie znajdują ?
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Tylko najpierw upewnij się, że nasz je ściągnięte (podświetlone ikony na ekranie Statusu w grze).