Bansai 11 198 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Zrobilismy sobie wczoraj nocna premiere ze Squarem i Kyo i poki co ja jestem zachwycony, jest solidna porcja zawartosci, swietna grywalnosc, cudowne efekty czasteczkowe no i dosc rozbudowany loot system, loot mozna przerabiac na materialy ktorymi ulepszami uzywane bronie, sa tez rdzenie do dodatkowego ulepszania broni od uncommon wzwyz, zaskakujaco przemyslane - pogram troche wiecej to moze klepne dluzszego posta, poki co jak najbardziej na TAK. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Dobrze, że po dołączeniu do innych graczy i wyjściu np. połowie misji nie traci zdobytego xp i przedmiotów. Cytuj
HelmutekPL 0 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Co do tego upgrade przedmiotów za pomocą zasobów to bym polemizował Tam się losuje statystyki w przedziale od-do. Wczoraj udało mi się dopiero za 5 razem uzyskać 55/56 ammo w minigun. Mam już 10lvl. Dzisiaj będę grać około 22. Ktoś chętny? Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Dobrze, że po dołączeniu do innych graczy i wyjściu np. połowie misji nie traci zdobytego xp i przedmiotów. To akurat powinni zmienić moim zdaniem. Głupio tak zostawiać kompanów w trakcie walki bez konsekwencji. Cytuj
HelmutekPL 0 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Przy zmianie liczby graczy spada poziom trudności. Moim zdaniem bardzo spoko, że nie tracisz lootu i expa. Każdy dostaje tyle ile zrobił w grze. Jak wpadniesz pod koniec to dostajesz mniej. W ten sposób jakiś błąd gry/zanik sieci nie spowoduje frustracji. Tracisz jedynie nagrodę na koniec przed śmigłowcem Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 @u55r Nie zmienią, bo reklamowali ją, że można wejść/wyjść w dowolnym momencie. Bardziej do zmiany jest teleport jak ktoś czeka na wskrzeszenie. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Pograłem w końcu i mała przerwa na przemyślenia: szykuje się dobry szpil. Na szczególne uznanie zasługuje aspekt multiplayer'a. Dołączanie do gry jest bezproblemowe, czy to gracz z Niemiec/Kanady/USA/Emiratów = ZERO LAGA! Wielkie brawa za to! A w samej grze? Dziwi mnie, że jeszcze tego tu nie napisano. Ludzie to jest AlienDIABLO (i to w najlepszym tego słowa znaczeniu) - wypadające itemy - współdzielenie się loot'em - ulepszenia broni, coś na wzór runów z Diablo 2 - rangi broni (typowe, po legendary) - system skilli (można w każdej chwili resetować, co również jest dobrym posunięciem) I to wszystko okraszone wizualnie jak już zapewne zdążyliście zobaczyć. Nie uświadczyłem również żadnych wachań FPS'ów. Jednak odnotuję, że raz gra mi zawiesiła się do "blue screen'a" z krytycznym błędem. To tak na szybko. Idę grać dalej TL;DR Dobrze wydane 75 zł. Kupujcie bez zastanowienia. Fani Diablo mogą być zachwyceni Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Kupione. Dodajcie mnie do znajomych to jak będę miał chwilę to coś pogramy. Edit: Chwilkę pograłem. Ah czysta za(pipi)istość. Dawno żadna gra nie sprawiła mi tyle radości. Tacy bardziej rozbudowani Helldiversi ale, jak na razie, mniej frustrujący. Długo szukałem takiej gry gdzie sam gameplay sprawia mi przyjemność. Do tego loot i mamy HIT. Kupować, kupować. Polska ma być na 1 miejscu . Edytowane 26 kwietnia 2016 przez mushabelly Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) W jaki sposób można dzielić się lootem i jak atakować światy innych graczy? Kolejna sesja za mną, pierwszy gracz, który mnie zaatakował i z tego co zauważyłem, obcy atakują również jego. Udało się wygrać, ale w tym całym zamieszaniu nawet nie zauważyłem czy coś dzięki tej wygranej zyskałem (stawiam, że wpadło dużo xp). Poza tym, to co się dzieje na ekranie, głowa mała i epilepsja, a wszystko bez przycięć, no i te wybuchy, coś pięknego. Graficznie też bardzo ładnie, pierwszy level nie powala, ale Ukraina już pokazuje pazurki, a Brazylia podobno jeszcze lepsza, także Fanek kupuj, bo jest grafika . Poza tym, miód wypływający z erkanu tv i zalewający nam pokój. Musiałem kończyć, bo nocka, inaczej pewnie bym siedział jeszcze kilka godzin. Kupować i nawet się nie zastanawiać. Edytowane 26 kwietnia 2016 przez YETI Cytuj
HelmutekPL 0 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Z tego co zauważyłem to nie da się dzielić przedmiotami. Ani w menu ani w grze nie widzę takiej opcji. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Gierka pewnie i fajna, ale to nie dla mnie ;] 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Coop z czwórką ogarnietych znajomych to czysta przyjemność, chociaż jak popołudniu graliśmy z havenem, z randomami też dawało radę. zrobione 15 misji i im dalej w las jest coraz większa rozróba. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 lepsze niż Dead Nation? Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Lepsze, DN na sterydach spotyka Diablo. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Naprawdę fajne. Nie lubię klimatów obcych itp a to mi się podoba. Nawiązując do niedawnego tematu z PPE. To jedyna gra dla której bym kupił PS4. Jak ktoś się zastanawia to nie ma nad czym. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Coop z czwórką ogarnietych znajomych to czysta przyjemność, chociaż jak popołudniu graliśmy z havenem, z randomami też dawało radę. zrobione 15 misji i im dalej w las jest coraz większa rozróba. No my wlasnie skonczylismy ciorac, tez 15 misji zrobione, jutro jakby co to mozemy przytargac razem jak bedzie miejsce w ktoryms party Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 A ja jutro mam wolny cały dzień. Więc strzelać od 7 rano. Dopiero zaczynam mam 1 level. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Kampania "podstawowa" skonczona, ale jest tak jakby "new game+" i juz mi dupe w pierwszej misji skopali Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Kampania "podstawowa" skonczona, ale jest tak jakby "new game+" i juz mi dupe w pierwszej misji skopali Dobiłeś do 30lv wraz z końcem gry? Jeżeli tak, to jaki jest sens grać NG+? W końcu są jeszcze dwie klasy postaci. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Po 15 misjach z 20 miałem 15lvl więc maksa nie wbijesz raz przechodząc. Poziomów jest więcej niż 30 jakby ktoś nie wiedział. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Potem sa jeszcze Hero Levels, takze dobicie max to nie jest limit. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki, byłem przekonany, że 30lv to max. Czyli jest jeszcze NG+ z silniejszymi wrogami, pięknie. Edytowane 28 kwietnia 2016 przez YETI Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Jesli ktokolwiek z was myslal ze NG na veteranie to wyzwanie i ze duzo sie dzieje to... w (pipi)e byl i (pipi) widzial, tyle powiem Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 maksymalny lvl to hero lvl100 za co jest złoty trofik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi