Mordechay 680 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Gram od kilku dni, na razie takiej samej rewelacji jak przy starcie GW2 nie ma. Podobno początek jest denny, z questami typu przyneis to, zabij tamto, pozbieraj(pipi)to, po prostu trzeba donieść ten krzyż, z kolei gdy dotrze sie do dungów, raidów itd., potem zaczyna się jazda. Totalna odwrotność GW2. Jednak jest w Wildstarze coś, co sprawia, że nawet po powiedzeniu sobie "meh, nie czemu w to gram" logujesz się następnego dnia i tluczesz kolejne hordy mobów. Mój nick w grze- Konyo, serwer Ascendancy, Dominion. Obecnie jestem w gildii ze starymi znajomymi z GW2, którzy grają także ze mną w Shoguna 2, Killing Floor i inne, od jakichś 2 lat, naprawdę zgrana paczka, zapraszam. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Są do tego jakieś triale jak do WoWa,bo nie chce wywalać pieniędzy w ciemno(wybredny jestem co do mmo) ? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 sierpnia 2014 Są, jak chcesz to mogę ci wysłać na priv. Mnie sam trial nie przekonał, zdążyłem dobić do 10 lvlu, a jak pisalem wyzej, dopoki sie nie zacznie robic dungeonow, to jest lipa. Chyba, ze system walki pochlonie cię tak jak mnie teraz. 1 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 To podeślij.Będę wdzięczny.Trial ma ograniczenie czasowe,czy czasowe + lvl cap ? Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Miałem brać ale jednak zdecydowałem się na kolejne 2 miechy wow-a . Beta mi nie podeszła za bardzo , zresztą jak każde inne mmo jedynie wow ma to coś w sobie . Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Ta gra to zyje jeszcze w ogole? W jakim jest stanie? Wszyscy, ktorych znalem co grali w to juz dawno odpuscili sobie. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Gralem, przestalem. Gra ma potencjal ale zostal zniszczony przez dziury w kliencie, haki, boty i nie przypadajacy kazdemu end game content gdzie jeden blad po 4h kosztuje wszystko...dodajcie do tego czeste disconecty nie z winy graczy i macie powod dlaczego ta gra ma sie coraz slabiej. Jezeli ktos probuje pokonac veteran dungeon na gold i po 4h ma DC a potem ZNOWU to nikomu sie nie chce tyle czasu na to marnowac, chyba ze no lifeom. A szkoda bo system walki jest super i pvp mi sie bardzo podobalo. PvE tez bylo niczego sobie. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 Polecam kupić nowego bundla za 1 dolca i sprawdzić sobie wildstara. Dodatkowo po przejściu na f2p dostaje się dużo bonusów ( a raczej nic nie odejmują jak w przypadku graczy f2p) w postaci slotów na postacie itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi