Skocz do zawartości

Trofea - Poszukuje ludzi - temat ogólny

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 20,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo jak Zośka usunie Sebie platyne w Uncharted bon za dlugo gral i smieci nie wyrzucil to customer support by nie wyrobil.

• ziomek pisz w temacie FC4 tam ludzie jeszcze graja

• Nie wiem, czy na konsoli się lvl przelicza, ale np na stronie PSNProfile jest stosowne info, ze ktoś ma ukryte trofea i ile, a poziom się aktualizuje.

Opublikowano

Witam, pisałem w dziale PES 2015, tu też powtórzę;

szukam osoby do szybkiego zrobienia Man of the match w Lobby.

15 minut roboty.

Codziennie po 23:00 jestem w tym tygodniu - adik007

Pozdrawiam :)

edit:

udało się bez kombinowania :)

teraz czas na Master League

Edytowane przez Ad!ck

Opublikowano

szukam kogoś, kto tez grinduje Drifty w Driveclub'ie. Jeżeli będziemy należeć do jednego klubu i razem uzbieramy 1 000 000 punktow to wszyscy dostaniemy trofeum. zależy od ilości osób i kto,  kiedy dołączył(np. 500 000 x2, 333 000 x3 itp.). ktoś chętny ?

• mój Club to T7 MR2

Edytowane przez MEVEK

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sniper Elite 3 ULTIMATE EDITION. Chętny ktoś na koopa w celuu zdobycia trofeów? PIsać PW albo na PSN Dominator-88_ lub w temacie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poszukuje ogarniętej ekipy do zrobienia pucharka w Plants vs Zombie GW, mianowicie chodzi o przejscie Garden Ops na poziomie Crazy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś do pomocy przy trofeach online w FIFA 15. Jakby komuś brakowało tych pucharów, śmiało wysyłać zaproszenie.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć, szukam kogoś do wbicia trofeum "Prawo to Ja" ( I am the LAW! ) w grze Tom Clancy`s The Division. Może ktoś chętny na wspólne zabijanie. Stracone punkty oddam.

Już nie potrzebuję pomocy, ale jakby ktoś chciał to pomogę :)

Edytowane przez mrBudyn

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś chętnego do wbicia pucharków multi w Table Top Racing: World Tour (jest w tym miesiącu w plusie ;p).

Opublikowano

Dzis posiedzislem 4h/5h i wpadly trofki za multi. Dasz rade

Wysłane z mojego ASUS_T00P przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, potrzebne 2 osoby (2 już są) do wbicia osiągnięcia w Dying Light - 5 zadań w 4 graczy (czy jakoś tak), najlepiej jutro (niedziela) po 22:00 - psn id KICIOWNIK_DMI

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie szukam ludzi, jak w temacie, ale chciałem coś o trofikach napisać. wlasnie zauważyłem, że można kasować gry z listy, które maja zero procent trophy. Wiem, ze można było ukryć, a teraz po prostu można skasować. W końcu zrobię porządek z tymi grami f2p, czy crapami z plusa.

Od kiedy można samemu kasować? Szkoda, ze nie da sie samemu wszystkiego:)

Opublikowano

Gdzieś od 2 lat można kasować...

Opublikowano

Aha, no bo PS4 mam od niedawna, a PS3 się kurzyło:) Myślałem, że tylko ukrywać można.

Opublikowano

Przez aplikacje mobilną możesz usuwać gry z zerowym progresem.

Opublikowano

Ale jak to ukrywacie? Nie widać wtedy gry na waszej liście trofeów?

Opublikowano

No usuwasz całkowicie taką pozycję z listy, tak jakbyś nigdy jej nie odpalał.

Opublikowano

Ale jak to ukrywacie? Nie widać wtedy gry na waszej liście trofeów?

Ukryć można każdy tytuł. Ty będziesz go widział, ale osoby przeglądające listę - nie. Robię to z poziomu PS4. Level najprawdopodobniej zostaje.

A usunąć możesz tylko gierki, co maja 0%. Usuwasz całkowicie, nie da sie tego przywrócić. Tez z poziomu konsoli, nie wiem jak w apce.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Nie wiem, czy na konsoli się lvl przelicza, ale np na stronie PSNProfile jest stosowne info, ze ktoś ma ukryte trofea i ile, a poziom się aktualizuje.

Opublikowano

Czemu Sony nie wprowadzi możliwości usunięcia trofeów jakich się chce.

Opublikowano

Bo jak Zośka usunie Sebie platyne w Uncharted bon za dlugo gral i smieci nie wyrzucil to customer support by nie wyrobil.

Opublikowano

No, ale jakby hasło było, to raczej Zośka nie zna hasła. No chyba, że mają wspólne konto na fejsie.

Opublikowano

Ja natomiast jak w temacie poszukuję jeszcze jednego śmiałka do pomocy z co-opem w Dying Light. Chodzi o 5 misji do zaliczenia w drużynie. Dwóch ochotników już mam.

Opublikowano

MEVEK - spokojnie, ja mam PS+ do konca roku, a i gry nie zamierzam sprzedawac.