Farmer 3 281 Opublikowano 10 marca 2017 Opublikowano 10 marca 2017 Tu bardziej chodzi o to jak długo będę online czy raczej jak długo sony mi pozwoli Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 19 marca 2017 Opublikowano 19 marca 2017 Szukam kogoś, kto ma grę wideo RIDE na PS4 i chce zrobić trofea online (1x championship, 20x wyścig - wystarczy przejechać, nie trzeba wygrywać, dodanie kogoś z friendlisty do ekipy kierowców). Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Watch Dogs 2. Da radę zrobić trofea online z ustawką? Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 23 marca 2017 Opublikowano 23 marca 2017 NioH..misje w coopie..jakby coś to śmialo pisać ;-) Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Ja natomiast jak w temacie poszukuję jeszcze jednego śmiałka do pomocy z co-opem w Dying Light. Chodzi o 5 misji do zaliczenia w drużynie. Dwóch ochotników już mam.Dalej szukasz kogoś do pomocy? Zaliczyłem fabułę i mogę pomóc. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Już nie. Z Bansaiem zrobiliśmy je w niedzielę z randomami. Ale dzięki za dobre chęci i jak coś to ja mogę pomóc. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Spoko, odezwę się jakby co ;) Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Spoko, odezwę się jakby co ;)Tez sie pisze, bo ostatnio sie nie zalapalem :) Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Witam. Za jakiś czas planuje zrobić trofea z darmowego dodatku coop Uncharted 4. Przede wszystkim chodzi o zrobienie tego na crushingu na 3 gwiazdki. Wymaga to zgrania i dobrej ekipy, także jak ktoś jest chętny podjąć wyzwanie to zapraszam i ustawimy się na któryś dzień. Pamiętajcie, że będzie trochę prób i błędów. Mój psn: Patrickosan Pozdrawiam. Cytuj
Gladiator9011 0 Opublikowano 4 maja 2017 Opublikowano 4 maja 2017 Witam. Czy ktoś jest chętny przejść ze mną Anarchię w bulletstorm? Brakuję mi tylko zdobyć zespołowo 40000pkt a nie mam z kim tego zrobić. Próbowałem z randomami i nie da rady mój nick psn:Gladiator9011 pozdrawiam Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 witam brakuje mi 2 pucharki w ghost recon wildlands online ktoś jeszcze gra w to ?? jak tak moj psn id sylwester78 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 Szukam jednej osoby do dwóch pucharów coop w Far Cry 4. Mój id: Patrickosan Kontaktować się na PSN jak coś. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Ktos chetny na Coop'a w grze pt. Rise of Tomb Raider (DLC) ??? Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) Niestety ale nikt z moich znajomych nie ma DL a onlineowe randomy to idioci tak więc szukam kogoś do pomocy przy wbiciu 3 trofków online do podstawki a mianowicie chodzi o: 1. Poliamoria Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami.Musisz ukończyć 5 misji z trzema tymi samymi graczami (musi być jedna ekipa, nie może być tak, że jedna osoba wyjdzie i zostanie zastąpiona przez inną) podczas jednej sesji online. Jeżeli kogoś wyrzuci w trakcie sesji – trzeba liczyć wszystko od nowa. 2. Szczęśliwa siódemka Wygraj 7 zawodów w trybie współpracy.Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest wygranie 7 zawodów. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce. 3. Igrzyska harrańskie Weź udział w 10 zawodach w trybie współpracy.Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest po prostu wzięcie udziału w 10 takich wyzwaniach. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce. Online jestem głownie po godz 21. Nick - Ryo_PL Edytowane 8 września 2017 przez Ryo-San Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Potrzebuję osób z The Crew do wysyłania do siebie misji frakcyjnych. Mile widziane osoby z levelem koło 60 poziomu. Akceptuję zaproszenia z dopiskiem żebym wiedział o co chodzi - czekam na PSN albo PW tutaj Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 http://www.komputerswiat.pl/nowosci/wydarzenia/2017/45/sony-nagrodzi-pienieznie-za-odblokowanie-trofeow-w-playstation.aspx?utm_source=fb_KS&utm_medium=social&utm_campaign=fb_redakcjaw końcu jakaś kasa za męczarnie. Tyle, że na razie rynek USA. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Szukam jakiegoś zwariowanego wariata, który ma Monster Monpiece na Vitę i chce przyboostować trofea online. Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 4 października 2018 Opublikowano 4 października 2018 Poszukuje dwie osoby do trybu przetrwania w Uncharted 4, samemu ciężko, jeszcze gorzej z randomami którzy nie wiedzą co czynią Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Jeśli ktos ma ochotę na Rise of the Tomb Raider i trofea Endurance w co-opie to możemy powoli w to pykać. Na pewno nie w jeden dzień, bo gra mnie już wymęczyła:( Mendrek kiedyś chciał to zrobić, ale jakoś musiałem wtedy grę oddać kumplowi a teraz ma swoją kopię. Także zapraszam... Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Szukam kogoś do wbicia jednego Trophy w Conan Exiles (zabicie drugiej postaci stając jej na głowie - nie da się tego zrobić w singlu). Cała operacja to kilka minut i wpada jedno złotko. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 2 godziny temu, ping napisał: Szukam kogoś do wbicia jednego Trophy w Conan Exiles (zabicie drugiej postaci stając jej na głowie - nie da się tego zrobić w singlu). Cała operacja to kilka minut i wpada jedno złotko. Napisz do mnie dzisiaj koło 21 na psn to ogarniemy 1 Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 A kogos interesuje conan ale bez admin cheatow? Wczoraj pogralem i w sumie pare minut ciekawe sie wydawalo, chociaz z drugiej strony nie wiem czy na tyle ciekawe zeby 50h łoic... Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 4 godziny temu, Rillas napisał: A kogos interesuje conan ale bez admin cheatow? Wczoraj pogralem i w sumie pare minut ciekawe sie wydawalo, chociaz z drugiej strony nie wiem czy na tyle ciekawe zeby 50h łoic... Mnie pierwotnie zainteresował, ale pograłem ze dwie godziny na jakimś losowym serwerze, gra się wysypała, odpaliłem na innym i zresetowało mi progress... Na pierwotny serwer nie dało się dołączyć (pełny). Dlatego admin cheat i sio z dysku. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Cześć. Ja z taką samą prośbą jak Ping. Szukam kogoś do pomocy z jednym trofeum w Conanie - 5 minut roboty a wieczna wdzięczność. Ktoś byłby skłonny? Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Opublikowano 5 kwietnia 2019 @Q-Jot możemy się ustawić na dzis / weekend Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi