Opublikowano 6 maja 20195 l Zbieram sie do wbicia platyny w Tomb Raider. Jesli ktos jest chetny na boostowanie trofikow online to prosze o PMa
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Byłby ktoś chętny pomóc mi wbić dwa trofea w kooperacji w Ghost Recon: Wildlands? Góra 20 minut roboty i załatwione Najlepiej by mi pasowało codziennie do 14, ale później też byłoby ok.
Opublikowano 2 września 20195 l Ko-ni-czi-ła. Szukam śmiałka do co-opa w Sniper Elite 4. Chodzi o tryb obserwacje (2 mapy) i wyczyszczenie tychże mapek ze znajdziek. Próbowałem grać z randomami ale dramat ogólnie, a na dwa pady się nie da. No i jeszcze szybki szpil w przejęcie radia w multi przy okazji. Ktoś coś?
Opublikowano 3 października 20195 l Potrzebuje kogoś do zrobienia dwóch pucharków za pokonanie znajomego w Daily Challenges w Rayman Legends. U mnie nikt tego nie gra
Opublikowano 4 października 20195 l Wiem, ze mam na Vitunie, ale na PS4 juz słabiej. Chyba bylo w PS+. Jak pobralem to zaciagne i dam znac.
Opublikowano 15 lutego 20205 l Szukam chętnego do zrobienia jednego trofika w Naruto Ultimate Ninja Storm 2 na ps4. Konkretnie chodzi o wygranie 10 walk w trybie online. Cały czas łączy mnie z jakimiś japońskimi poyebusami, a z nimi nie da się wygrać nawet 1 walki
Opublikowano 15 lutego 20205 l spróbuj na psn profiles się ogłosić. Tam często znajdowałem pomoc do trofików
Opublikowano 24 lutego 20205 l Hej. Czy ktoś gra w mudrunner na ps4? Jak ktoś chętny na wbicie trofeów online to piszcie na psn. andre_maks_PL
Opublikowano 11 marca 20205 l Witam gram w dead rising 4 i nie otrzymuję, żadnych trofeów a powinny wpaść.
Opublikowano 9 kwietnia 20204 l Mi bez problemu wpadlo jak tylko wszedlem w statystyki online i przelaczylem na zakladke znajomi.
Opublikowano 19 kwietnia 20204 l Witam, byłby ktoś chętny do zrobienia trofea dotyczącego co-opa "Razem Raźniej" w Far Cry New Dawn? Mój psn: danger_kot. Przeważnie jestem dostępny w dzień, czasem wieczorami.
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Poszukuję 3 ludzi do zrobienia trofeum Sacred Land w Assassin's Creed IV. Trzeba będzie rozegrać mecz klanowy w cztery osoby. Innym przy okazji też wpadnie trofeum.
Opublikowano 24 kwietnia 20204 l @Xehanort mam aktywna grupke ludzi, ktorzy grywaja w bf i niektorzy z nich maja dodatki. Jak ciagle masz problem ze znalezieniem ekipy to odezwij sie na priv
Opublikowano 4 maja 20204 l Cześć! Pomógłby mi ktoś z Doom Eternal? Chodzi o trofeum z zabiciem przeciwników za pomocą wszystkich broni. Brakuje mi tylko BFG i ręce (dwie lewe) mi już opadają bo nie potrafię tego wbić. udało się zrobić. jedenz przeciwników był AFK przez co drugi w trzeciej rundzie zrezygnował i opuścił grę a ja dałem się zabić żeby w kolejnej rundzie bez problemu wykończyć tego AFK przy pomocy BFG Edytowane 7 maja 20204 l przez ornit
Opublikowano 8 maja 20204 l Witam. Mam problem z jednym trofeum , chodzi o MK11 dokładnie o ostatni samouczek. Wiem ciężkie do ogarnięcia na lekko zużytym padzie. Może ktoś pomoże przez share . Proszę o pomoc. Dzięki pozdro600
Opublikowano 12 maja 20204 l Odpaliłem sobie DB Xenoverse 2, bo tak coś kojarzyłem, że mało do platyny mi brakuje. Od razu sobie przypomniałem dlaczego. Trophy na wszystkie wyzwania. Konkretnie wyzwanie nr 13. Combo Attack Time!- Advanced Ma ktoś na to złote rady?
Opublikowano 31 maja 20204 l Ktoś chętny na szybkie wbicie trofików w multiku Doom Eternal? Tylko one mi zostały
Opublikowano 18 lipca 20204 l Szukam kogoś z Bravo Team do wbicia trofeum za przejście levelu w co-opie. - zrobione Edytowane 26 lipca 20204 l przez Flo
Opublikowano 28 lipca 20204 l Endurance co-op w rise of the tomb raider. Nieobowiazkowy do platyny ale moze ktos chce zmarnowac 4-5h :D?
Opublikowano 7 listopada 20204 l Witam. Poszukuję chętnego do wbicia trofików online w Truck Racer (PS3). Serwery wciąż działają lecz świecą pustkami. Gra była w Playstation Plus we Wrześniu 2017r. PSN ID: Marik1982