Skocz do zawartości

Trofea - Poszukuje ludzi - temat ogólny

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ko-ni-czi-ła. Szukam śmiałka do co-opa w Sniper Elite 4. Chodzi o tryb obserwacje (2 mapy) i wyczyszczenie tychże mapek ze znajdziek. Próbowałem grać z randomami ale dramat ogólnie, a na dwa pady się nie da. No i jeszcze szybki szpil w przejęcie radia w multi przy okazji. Ktoś coś?

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam chętnego do zrobienia jednego trofika w Naruto Ultimate Ninja Storm 2 na ps4. Konkretnie chodzi o wygranie 10 walk w trybie online. Cały czas łączy mnie z jakimiś japońskimi poyebusami, a z nimi nie da się wygrać nawet 1 walki :( 

• Minusik 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość Xehanort
Opublikowano

Poszukuję 3 ludzi do zrobienia trofeum Sacred Land w Assassin's Creed IV. Trzeba będzie rozegrać mecz klanowy w cztery osoby. Innym przy okazji też wpadnie trofeum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Cześć! Pomógłby mi ktoś z Doom Eternal? Chodzi o trofeum z zabiciem przeciwników za pomocą wszystkich broni. Brakuje mi tylko BFG i ręce (dwie lewe) mi już opadają bo nie potrafię tego wbić.

udało się zrobić. jedenz  przeciwników był AFK przez co drugi w trzeciej rundzie zrezygnował i opuścił grę a ja dałem się zabić żeby w kolejnej rundzie bez problemu wykończyć tego AFK przy pomocy BFG:yao:

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Witam. Mam problem z jednym trofeum , chodzi o MK11 dokładnie o ostatni samouczek. Wiem ciężkie do ogarnięcia na lekko zużytym padzie. Może ktoś pomoże przez share . Proszę o pomoc. Dzięki pozdro600

• Minusik 1
Opublikowano

Odpaliłem sobie DB Xenoverse 2, bo tak coś kojarzyłem, że mało do platyny mi brakuje. Od razu sobie przypomniałem dlaczego. Trophy na wszystkie wyzwania. Konkretnie wyzwanie nr 13. Combo Attack Time!- Advanced

Ma ktoś na to złote rady?

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Poszukuję chętnego do wbicia trofików online w Truck Racer (PS3). Serwery wciąż działają lecz świecą pustkami. Gra była w Playstation Plus we Wrześniu 2017r.

PSN ID: Marik1982