Skocz do zawartości

Trofea - Poszukuje ludzi - temat ogólny

Fanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Karlito1992 napisał:

Witam,

Poszukuje osoby do wbicia trofki online w Conan Exilies ps4.

nick psn: Karlito_1992

pozdrawiam  

Ile tam jest trofek, do których trzeba ludzi? Bo w sumie jak już bym pomagał to sam też bym chętnie skorzystał :nosacz3:

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja bym przyboostowal trofea w Demonsach. Nikt nie chce ze mna zagrac. A kiedy tylko zmienie sie w ludza forme to znakow od zaje.ebania, ale w tedy sie nie liczy :facepalm:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam kogoś do Resogun na PS4, chodzi o trofeum za tryb Commando, które jest najtrudniejsze w całej grze. Przydałoby się, żeby osoba ogarniała już dobrze grę oraz ten tryb. Można również potem wbić jeszcze jakieś inne jak się już z tym uporamy.

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Gość Xehanort
Opublikowano (edytowane)

Pomoze ktos zdobyć trofeum w predator hunting grounds? Chodzi o

Precision Leaper

Edytowane przez Xehanort
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siema. Wykupiłem w tym miesiącu PS Plus, a że mam jeszcze kilka trofeów to zebrania w Killzone Shadow Fall, to może ktoś powbija ze mną online? Jak coś to na priv albo nickname na PlayStation ProPiecara.

• 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

@FarmerZrób drugą postać i zagraj w coopie kanapowym, ocuć typa i pucharek jest Twój. Nie kojarzę abym grał online a pucharek mam więc powinno Ci tak wbić trofkę.

Edytowane przez mitra