Farmer 3 275 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 17 minut temu, mitra napisał: Zrób drugą postać i zagraj w coopie kanapowym, ocuć typa i pucharek jest Twój. No chyba, że musi być to online? Już nie pamiętam. Bez drugiego pada się nie da. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 12 minut temu, Farmer napisał: Bez drugiego pada się nie da. A to przepraszam, założyłem, że posiadasz. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 @Farmer mogę ściągnąć jeżeli nie znajdziesz nikogo do pomocy 1 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 + dla @Square i @Arkady za pomoc przy The Ascent. Chęci też się liczą zwłaszcza jak główny zainteresowany (czyli ja) nie dostrzega wysyłanych do niego wiadomości 1 Cytuj
kocan88 0 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Witam. Poszukuję osoby chętnej do pomocy w uzyskaniu trofeów multiplayer i co-op w far cry 5. Jest ktoś kto mógł by mi pomóc? Cytuj
sovinio 0 Opublikowano 17 sierpnia Opublikowano 17 sierpnia Poszukuję kogoś do wyścigów online w Ducati 90 Anniversary, Mike Sova lub Sovinio w PSN, pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi