Opublikowano 8 listopada 20231 r 17 minut temu, mitra napisał: Zrób drugą postać i zagraj w coopie kanapowym, ocuć typa i pucharek jest Twój. No chyba, że musi być to online? Już nie pamiętam. Bez drugiego pada się nie da.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 12 minut temu, Farmer napisał: Bez drugiego pada się nie da. A to przepraszam, założyłem, że posiadasz.
Opublikowano 20 listopada 20231 r + dla @Square i @Arkady za pomoc przy The Ascent. Chęci też się liczą zwłaszcza jak główny zainteresowany (czyli ja) nie dostrzega wysyłanych do niego wiadomości
Opublikowano 15 kwietnia 20241 r Witam. Poszukuję osoby chętnej do pomocy w uzyskaniu trofeów multiplayer i co-op w far cry 5. Jest ktoś kto mógł by mi pomóc?
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Poszukuję kogoś do wyścigów online w Ducati 90 Anniversary, Mike Sova lub Sovinio w PSN, pozdro
Opublikowano 25 lutego25 lut Witam, szukam osoby która, mogłaby pomóc we wbiciu trofea Zmiana pasa w far cry 4 Jeśli ktoś by chciał pomóc proszę o kontakt