Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Wczoraj jak przysiadlem to spędziłem parę godzin.Ta gra to jest taki team fortress.Polecam.Tym mnie zainteresowałeś. W TF2 zagrywałem setki godzin. Także jak tylko PvZ:GW zejdzie poniżej stówki, pewnie wezmę.
Opublikowano 29 września 201410 l Widzę większa aktualizacja nadchodzi: http://blog.eu.playstation.com/2014/09/29/plants-vs-zombies-legends-lawn-update-arrives-week/ Cenowo również kusi, ale ocena graczy na metacritic z jakiś powodów mniejsza jak 75... i trochę mnie to martwi.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Pobierajcie giere z sklepu bo jest za free jak dobrze się orientuje do jutra. Kto nie pobierze straci fajna okazje.Pozdro
Opublikowano 7 grudnia 201410 l pograłem i jest super zabawa, niestety miałem lagi a na pewno to nie wina netu
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Czy da się zarejestrować konto inne (identyfikator wpisu oraz e-mail) niż to powiązane z PSN? W Diablo 3 na przykład jest taka możliwość a tutaj nie widzę opcji wpisania adresu poczty elektronicznej. Nie ufam EA (a zwłaszcza platformie Origin) do tego stopnia by podawać im te dane. A pograłbym.
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Zassałem wczoraj i mam pewien problem, z poziomu konsoli gra jest zainstalowana, odpalam gre a tu jakaś minigierka i pasek postępu instalacji ,stoi gdzieś na 52%. O co kaman?
Opublikowano 7 grudnia 201410 l Jeszcze się nie ściągnęła do końca w takim razie. Najedź na ikonę PvZ w menu PS4, wciśnij Options i wybierz "Informacje" - tam Ci pokaże ile zassało.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Grywa ktoś w to jeszcze? Ja się ostatnio podjarałem strasznie tą grą i cisnę słonecznikiem 24/7
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Po wbiciu platyny, zrobiłem sobie odpoczynek od tej gry, ale nie ma problemu z pustymi serwerami i dużo swoich gra.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Czy w Garden Ops można bronić Cmentarza? Przed roślinkami? Czy jedyną narzuconą i słuszną stroną konfliktu jest zielenina?
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Słuchajcie, o co chodzi w tej grze? Do tej pory grałem tylko w wersje mobilną. Czym ta konsolowa się różni poza 3D? Czy gra się tutaj tylko online? Czy może jest rozgrywka offline i jakaś fabuła?
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Spiesze z pomoca! Gra dzieje sie w calosci z perspektywy 3 osoby, jest to shooter, tak, tylko multi, zadnej fabuly, ale jest tez co-op. Zerknij sobie najlepiej gameplay:
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Kurde nikt w to nie gra, a tytuł niszczy system. Świetne zbalansowane, kolorowe, śmieszne, 60fpsów, masa klas postaci - brać i grać
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Ja kupię niebawem. Na półce leżą mi jeszcze nieukończone m.in. GTAV, FC4, DA:I, AC:U, Batman Trzeci....zatem jest w co grac, ale dzisiaj miałem przyjemność pograć w tę grę z 40 min i .... jestem zachwycony (a pomyśleć, że srogo kręciłem nosem, gdy podczas targów zapowiedzieli ją, a nie typową kontynuację świetnego PvsZ).
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Gameplay z drugiej części, u mnie prawdopodobnie Day One bo przy jedynce bawiłem się przednio
Opublikowano 7 stycznia 20169 l Electronic Arts zapowiedziało właśnie start otwartych testów gry w dniach 14-18 stycznia. Co znajdziemy w becie? Pobawimy się w trybie Backyard Battleground oraz inspirowanym King of the Hill - Flag of Power. Dostępne będą także tryby gry dla 24 graczy - Herbal Assault i Gardens & Graveyards. 6 nowych klas postaci. Cztery mapy - Moon Base Z, Frosty Creek, Z-Tech Factory i Seeds of Time. http://www.pssite.com/news/46937/nadchodzi-otwarta-beta-plants-vs-zombies-garden-warfare-2.html Edytowane 7 stycznia 20169 l przez Figuś
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Beta dwójki będzie grana. Wiele osób nie spróbowało jedynki tylko z uwagi na dziecinną grafikę... tracąc tym samym niesamowitą miodność. To coś czego wielu obecnie grom multi brakuje tak na prawdę. Edytowane 10 stycznia 20169 l przez Gość
Opublikowano 13 stycznia 20169 l też się jaram ale nie czuję potrzeby spustów w postach czekam na betę, z przyjemnością obadam a później pełną wersję w eaa