Plugawy 3 703 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 O jezu ale smaka mi zrobiles. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 stycznia 2016 Opublikowano 30 stycznia 2016 No, nie ma to jak hot dog w bagietce xD Do tego jajko sadzone bardzo praktyczne, na pewno wygodnie się to je. Boczek też bardzo dobrze pasuje do parówki. I wukur/wiać mnie z tą zielieniną. Tu macie foodporn z hotdogiem z roli głównej bez przerostu formy nad treścią. Tzn. nie wiem po co ta rukola, ale mało jej i wszystko rekompensują ziołowe fryty Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Rukola smakuje trochę jak mięso, więc może żeby podkreślić smak mięsa tam jest? Więcej mięsa w mięsie Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 No właśnie, mi rukola trochę smakuje jak kurczak. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Czego konkretnie używacie do hot dogów zamiast parów ? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Parówki sojowe a'la wieprzowe. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 A co złego w dobrej parówie? Ja ze wsi to u nas są lokalne masarnie, gdzie są parówy takie że samo mięso. A w sklepach to polecam frankfurterki grube. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 No właśnie z jakimiś kiełbaskami są lepsze ale nie trafiłem jeszcze na takie idealne, więc o nie parówy mi chodziło. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 No to mówię, grubo mielone frankfurterki. Jak je fajnie zgrilujesz albo podsmażysz na patelni to wchodzą jak złoto. Tylko nie takie za 10,50 tylko żeby miały trochę mięsa. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 No takie dość si frankfurterki to ok 35-40 zł/kg, przynajmniej w Polsce A. Tyle że dla mnie ciut za cieńka do buły hot-doga. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 dziś w podpowiedziach na jutubie wyskoczył mi ten kanał https://www.youtube.com/channel/UCVVAnxQ2YMC_qlc7QfPA2YQ/videos niezły foodporn przyznam że poogądałem dopiero kilka filmików bo nie jestem w stanie walić sobie tyle razy pod rząd ale subskyrbcja poszła 3 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 obejrzałem miniaturki i zrobiłem się głodny Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Jest mistrz. Dzieki Yano Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Swietne filmiki i ta sowa mistrz. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Toć wrzuciłem wam dziady już to do Smakosz TV. No ale przepisy goty i dużo inspiracji idzie.No właśnie, widziałem ten filmik z sową, teraz Yano wrzucił i coś mi nie grało. Subnąłem dzięki Tobie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 ostatnio mniej siedze na tej tablicy nie wiedziałem że bylo ale jak dla mnie to wlasnie tutaj pasuje, bo przepisy przepisami, pewnie bardzo dobre ale mimo ze gość gotuje w lesie to wszystko wygląda właśnie jak foodporn Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Ależ to jest kanał sub poleciał, razem z wiadrem śliny Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 zwykły tost z serem i boczkiem zamieniony w food porn osobiście nie lubie jak sie ser wylewa z tosta bo jest więcej sprzątania, oraz co ważniejsze - wyjął bym "kości" z boczku. ale ogolnie efekt jest i tak fajny, jedną ręką bym jadł, a drugą dotykał sie po siusiaku Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 a nie lepiej dodac majonez? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Majonez (jak i sos czosnkowy) do wszystkiego pasuje :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.