Opublikowano 24 sierpnia 201410 l jedynka wyszla jeszcze w erze psp i byla jej "minisem". Z miejsca zostala uznana najlepszym minisem w historii tej uslugi ale umowmy sie ze konkurencji za duzej nie miala. Jakies 1,5 roku temu na vite wyszedl remaster tej gierki z psp - velocity ultra - podciagnieto grafe, poprawiono sterowanie, dodano trofea, 60fps i wyszedl z tego swietny choc niepozorny shooterek sf z srednia 87% na metacritic 3 wrzesnia vite i ps4 atakuje kontynuacja i z miejsca mowie wam , ze kazdy kto lubi taki typ gier powinien miec ja na oku, szykuje sie prawdziwy killer - bedzie ladniej, wiecej, lepiej i bardziej epicko do mnie day one i wam tez radze sie zastanowic
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Velocity 2x w pluie na ps4, trzymam kciuki zeby to byla wersja cross buy, tak serio to powoli przestaje oplacac sie kupowac gry na vite, bo predzej czy pozniej bedzie w plusie jak np TxK
Opublikowano 27 sierpnia 201410 l Autor jesli faktycznie cross buy to genialnie - to bedzie mialo srednia ok 85-90% zobaczycie!!!
Opublikowano 2 września 201410 l Autor Brash Games - 10/10 The Sixth Axis - 10/10 Punk and Lizard - 10/10 Vita Lounge - 5/5 Push square - 10/10 PSN Stores - 5/5 Sir TapTap (GAF) - AWESOME/10 Videogamer - 8/10 Eurogamer - 8/10 Digital Spy - 4/5 Edge magazine - 8/10 Venture Beat 8.7/10 Digitalspy 4/5 PSX-Sense 9.5/10 PSU 9.5/10 IGN 9/10 A NIE MÓWIŁEM?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 2 września 201410 l Rewelacyjne oceny, wręcz szalenie wysokie. Trzeba obowiązkowo ograć, świetna sprawa, że gra jest w Plusie.
Opublikowano 3 września 201410 l Autor po 10 etapach w tym 5 skonczonych na perfect - boze jakie to jest sliczne, dynamiczne, wciagajace i jaka trzeba miec malpia zrecznosc by pozniejsze etapy konczyc na perfect
Opublikowano 3 września 201410 l ale świetna gierka, a przelazłem dopiero 5 poziomów zajebiście to wygląda i się rusza, do tego ten soundtrack.
Opublikowano 3 września 201410 l a ludzie płakali, że smieciowe gry w plusie... heh zaraz bede sprawdzac gierkę i mam nadzieję, że się nie zawiodę
Opublikowano 3 września 201410 l Velocity Ultra było już mega genialną grą. 2X jest sto razy lepsze. No i na PS4 również wygląda cudnie.
Opublikowano 3 września 201410 l widze, że póki co wszystkim sie podoba przeszedłem 10 lokacji i jakoś tak wszystkie wydają sie bardzo podobne/ takie same ciekawsze są lokacje z tą laską grafika bardzo na plus, obraz mega ostry ale czy im dalej granie wam sie nie nudzi? mimo wszystko jak na plusa spoko gierka Edytowane 3 września 201410 l przez Fanek
Opublikowano 3 września 201410 l Autor ja po pierwszym bossie - do mnie jest mega, ale mi sie juz jedynka bardzo podobala, a tu jest wiecej i lepiej. idealna gra na vite na krotkie sesje, masterowanie leveli itp, no i na oledzie miazdzy suty
Opublikowano 3 września 201410 l Przeszedłem 3 levele na perfect, GOTY GRA! Śliczna, szybka, dynamiczna, słowem - za(pipi)ista <3 PS Kocham OLEDa <3 TE KOLORY Edytowane 3 września 201410 l przez Rayos
Opublikowano 3 września 201410 l O ile zebranie kryształów i uratowanie wszystkich w danym levelu wydaje się łatwe, tak wyrobić się w czasie "na złoto" to nie lada wyczyn. mam średnio minute w plecy na każdym levelu Muszę nad tym popracować.
Opublikowano 4 września 201410 l Gra jest świetna, ale masterowanie leveli potrafi być cholernie frustrujące. To uczucie kiedy po skończonym etapie myślisz że będzie PERFECT a okazuje się że zabrakło ci paru punktów exp sprawia, że ... włączam etap ponownie i próbuję jeszcze raz ;p Staram się wymaksować 10-ty etap w czasie spokojnie się wyrabiam, kryształy, i ocaleni zazwyczaj udaje sie zrobić, za to do maksimum exp-a brakuje mi 5 punktów! Najgorsze jest to że trudno powiedzieć gdzie popełniło się błąd i jak go poprawić, pozostaje tylko powtórzyć level będąc bardziej uważnym. Dziwny przypadek mam za to z drugim bardzo prostym etapem zbieram wszytko czas się zgadza ale brakuje mi 10-15 exp do perfect, ktoś ma pomysł jaka może być przyczyna?
Opublikowano 4 września 201410 l Przyczyna braku expa jest nierozwalenie przeciwnikow, dzialka laserowe tez sie licza, nie wiem czy szyby tez. Gra dobra, lepsza od 1ki, ale te 9ki to gruba przesada.
Opublikowano 4 września 201410 l po 10 etapach w tym 5 skonczonych na perfect - boze jakie to jest sliczne, dynamiczne, wciagajace i jaka trzeba miec malpia zrecznosc by pozniejsze etapy konczyc na perfect w ostatnim ekstrimie dostał 7- (tylko jedna ocena), a wśród minusów był zbyt niski poziom trudności. <drapie się po głowie>
Opublikowano 4 września 201410 l Ja tam nie wiem, ale biorąc pod uwagę oceny zagranicznych serwisów, można ukuć z tego zacną opowiastķę o sprzedanych ocenach i zgredach, o których Sony tym razem zapomniało. Byłby hit w CW.
Opublikowano 6 września 201410 l No ja właśnie ogrywam na ps4 i gierka wciąga mocno, metroid prime w innym wydaniu hehe
Opublikowano 6 września 201410 l poki co skonczylem 2 etapy, gierka leci na bok bo musze w koncu dokonczyc czesc pierwsza. tak czy inaczej gra jest swietna
Opublikowano 6 września 201410 l Skończyłem 10 etapów fajna gierka ale chciałbym pograć w to na vicie a nie