Zetta 3 378 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Nie wytrzymalem i kupilem na Akihabarze bo mnie limitka z plociennym pokrowcem i artbookiem zwalila z nog. Jezusku ogladam po raz 3 opening masujac sie ale ta gra robi. Macie skrawek z khem khem "artbooka" Wachluje sie grajac. Edytowane 21 października 2016 przez Zetta 4 Cytuj
okens 541 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 " I been ready to die for a long time ago" " Is that so?" ===> :obama: Oj bedzie sie dzialo Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Co sie w tej Yakuzie zero odpyerdala. Najlepsza ze wszystkich czesci. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Gosciu walący konia do szukanych przez nas kart z dziewczynami niszczy. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Kali wez mi kup taki plocienny pokrowiec Ehh, jeszcze tylko troche... jeszcze troszeczke, a nie, jeszcze kilka miesiecy... Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Przekopalismy cala Akihabare z Masorzem i Plejem i zesmy tylko jedna taka limitke znalezli. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Pokazały się pre-ordery na Y0 w polskich sklepach: http://www.ceneo.pl/Gry;szukaj-yakuza+0 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 Bardzo fajna cena w KiG Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Jeszcze tylko 2 miesiące 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Pytanie z kategorii co ty tu robisz, chcesz w pysk, zabić cie? - NIGDY nie grałem w żadną Yakuzę - Mam PS4 - czekać na zero czy zacząć od czegoś innego? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Yakuza 0 to prequel pierwszej części, nie ma lepszego momentu na zaczęcie zaznajamiania się z serią. Jak podpasi to masz sporo możliwości czekać na tłumaczenie kiwami (remake Yakuzy 1 na PS4), nadrobić Y1 i 2 na PS2 albo obejrzeć ich reminiscencje i zacząć grać od 3 części na PS3. Każdy z tych sposobów jest jednakowo dobry. Wg mnie nie ma co się zastanawiać tylko biegusiem lecieć do sklepu w dniu premiery zero. 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Yup, Zero bedzie odpowiednie. Gdybys nie mial cierpliwosci do czekania na Kiwami( bedzie to w ogole wydae po angielsku?) zawsze przeskakujac do trojki masz tam w menu mozliwosc obejzenia obszernych filmikow streszczajacych co sie tam w ogole dzialo... Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Każda część ma swoją osobną zamkniętą historię więc można zaczynać obojętnie od której części. W dodatku począwszy od Y2 wprowadzili filmiki streszczające wydarzenia z poprzednich odsłon więc można się w miarę szybko połapać w fabule z nieogranych części. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 No nie XD Bo bez znajomosci postaci to beka w to grac przykladowo od piatej czesci. Glowne watki tez sie ciagna od zero az do piatej czesci. Dla wszystkich nieogranych w Yakuzach polecam zaczekac na zero i zaczac od korzeni. Nie zaczynajcie od piatki bo bedziecie kiwac glowami z niekumacja o co chodzi tym postaciom i w ogole gupia gierka jeszcze wam wyjdzie bo trzeba gowniara tanczyc, a jakbyscie skonczyli poprzednie czesci byscie ja wielka sympatia darzyli ze i taniec by przeszedl bez bolu. Polecam zaczekac na 0, pozniej importowac japonska 1 i 2 w jednym pudelku na ps3 (pelno tlumaczen japonskich na necie) i prawilnie 3,4,5. 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Znów nie przesadzaj z tym wymogiem zaczynania od 0. Jak ktoś ma PS3/Ps2 to lekko może ograc i te poprzednie części.Są filmiki streszczające wydarzenia z poprzednich części w takiej Y2/3/4/5 i to dla osoby nieobeznanej z serią na początek wystarcza by się jako tako połapać. Ta gra nie ma aż tak skomplikowanego "lore" by robić z tego nie wiadomo jak trudnej gierki do wsiąknięcia dla osoby nieobeznanej w temacie. Sam gram w serię od jedynki,a poszczególne części przechodziło się z dużymi przerwami po parę lat i retrospekcje idealnie spełniają swoje zadania odświeżenia sobie/poznania wydarzeń z poprzednich odsłon. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Czyli piszesz ze jak ktos nie ogral to ogladnie co sie wydarzylo wczesniej i git? Rownie dobrze moze to zrobic na yt i z tym samym efektem. Myslalem ze w gierki gramy a nie ogladamy. Teraz jeszcze dochodzi fakt ze mozesz napisac ze pozniej mozna ograc ale z jakim sensem jak sie zna takie spoilery z filmikow? Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 No pewnie, ze lepiej zaczac od poczatku, a jak ktos nigdy nie gral to zero bedzie idealne, ale to nie jest tez seria/telenowela pokroju mgsa, gdzie nawet najwieksi fani czesto sie gubia mimo, ze graja w chronologii. To sa zamknięte calosci, gdzie można spotkać pewne postaci w kolejnych grach, ale nie jest to ciag fabularny. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Kazda czesc ma osobne watki zamkniete aczkolwiek glowna lina fabularna jest ciagnieta od 0 do 5. 1 Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 (edytowane) No najlepiej zacząć od piątki, bo kolejność nie jest ważna. To prosta historyjka o taksówkarzu umiejącym karate, japońskiej Britney czy kłusowniku chcącym pomścić jakiegoś NPC Majime, itd. xD Edytowane 23 listopada 2016 przez dunpeal Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Piatka jest tak niedorzecznie głupią częścią pod względem fabuły, ze to naprawdę niewiele zmieni na jej korzyść. Wiem, bo gralem od 1-5. Weźmy za przykład taką trzecią odslone, no przecież ta gra rownie dobrze moglaby nie mieć cyferki w tytule. Klasyczny spin off pomijając zakończenie, które przechodzi do czworki, tak jak zakończenie piatki przejdzie do szostki. Po prostu piszesz z perspektywy fana, czyli nie wyobrazasz sobie poznac jakas postac od dupy strony, ale to nie znaczy, ze wejdziesz do tych gier i nie wiesz gdzie jesteś i o ch.uj tutaj w ogole chodzi. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Wrzucilem pare slow do wlasnie ukonczylem, wkleje w sumie i tu by przekonac mam nadzieje na preordery na prawdziwego mesjasza. Yakuza 0 skonczona po 150 godzinach grania goty 10/10 i najlepsza gra dostepna na ps4. Czulem sie grajac jak za dawnych czasow na Szaraku lub ps2 bo gra ma gameplay, fabule, muzyke i miodnosc jak gierki za starych dobrych czasow. To jak jest przedstawiona historia Kiryu i Majimy, w jaki spodob sie wybili i jaki to mial na nich impakt szczegolnie na Majime, juz teraz wiem w jaki sposob dostal bzika, w to trzeba zagrac i przezyc. Sama akcja gry jest osadzona w mega klimatcznych latach 80'tych kiedy byl najwiekszy rozkwit nocnego zycia w Japonii i samej Yakuzy. Polecam robienie wszystkich substory od samego poczatku bo z nich dowiadujemy sie takze wiele i dopelniaja fabularnie gre. Premiera u Was juz za miesiac szczerze polecam preorder by wesprzec cos co jeszcze nie umarlo z duchem czasu i ogolnej masowki. Po tych wszystkich niewypalach mgsowych i fianalowych droga smoka czyli Ryu ga gotoku ratuje niesmak na Japonskim gejmingowym rynku i to w jaki sposob zabieram sie za dokonczenie paru rzeczy i zaczynam grac na poziomie trudnosci legend Ta gra w dzisiejszych czasach copy paste to jest fenomen obok ktorego nikt nie powinien przejsc obok. A z samego openingu motyw muzyczny z glowy mi wyjsc nie moze. https://youtu.be/LH_vaurYWzg 4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Nie mogę się doczekać. hype rośnie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Wez Kali juz nie hapjuj wiecej tego mesjasza Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Mozna grac bez patcha ktory wyszedl tylko jeden dodajacy jakies itemki do niczego nie potrzebne. Przez 150h nie uswiadczylem najmniejszego buga. Da sie? Mesjasz bez skazy. Edytowane 14 grudnia 2016 przez Zetta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi