nobody 3 504 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 będzie rimejk jedynki w wakacje, spinoff w feudalnej japonii i cz.6 na razie tylko japan podoba mi się ten system walki, jarango 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ja zamówiłem w emag z przesyłką kurierem i płatnością przy odbiorze, w razie jakby ociągali się z wysyłką. Po cichu liczę że uda się wyrwać wcześniej niż w dzień premiery chociażby w me. Jezuniu jeszcze tylko niespełna 2 tygodnie Trzeba pokończyć zaległości zrobić tydzień przerwy na załatwienie wszystkich spraw, odpocząć od konsoli i można bez wyrzutów sumienia włączyć tryb nolife równo z premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) będzie rimejk jedynki w wakacje, spinoff w feudalnej japonii i cz.6 na razie tylko japan podoba mi się ten system walki, jarango Chwila chwila spinoff to Y Ishin tak? Na zachodzie ma wyjść KIWAMI które jest remasterem/rimejkiem pierwszej części. Blant ja brałem w CDP.pl wysyłka podobno 23 stycznia czyli na premierę powinno być Dobra teraz doczytałem że Ishin i Y6 tylko w jap na tą chwilę, sry Y6 w przyszłym roku pewnie w podobnym terminie jak Y0 w tym roku Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Gra jest w nowej gazetce Mediamarkt w cenie 229 złotych. W KiG ostatnio jak patrzyłem wisiała za 209 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ja w X-comie, mają dobrą cenę, co przy natłoku premier ma spore znaczenie :v Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 tez wzialem z xkoma, 199 najlepsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No też kupiłem, mam nadzieję że mnie wciągnie i zostane psychofanem kolejnej serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jeszcze rok temu miałem głęboko w pupce tą serię, z ciekawości i trochę przez przypadek zagrałem w Yakuze 3 i z miejsca się zakochałem. Czwórka i piątka były tylko lepsze a zero obok persony 5 to dla mnie premiery roku. Polecam wszystkim nieprzekonanym, satysfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Gram od Yakuzy 3 niestrudzenie. Wszystkie części jakie do tej pory wyszły po angielsku ukończyłem, spinoffy Kenzan i Ishin również. Najwięcej czasu spędziłem z 4 i 5. Zostały do ogrania Y0, Y6, YKiwami i spinoffy na PSP. W tym roku postaram się odhaczyc wszystko z wyjątkiem Y6 oczywiście. :) Najlepsza seria ever. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No też kupiłem, mam nadzieję że mnie wciągnie i zostane psychofanem kolejnej serii. Jak cie nie wciagnie to znam takiego jednego psychofana serii ktory postanowi zepsuc ci smak zycia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No też kupiłem, mam nadzieję że mnie wciągnie i zostane psychofanem kolejnej serii. Jak cie nie wciagnie to znam takiego jednego psychofana serii ktory postanowi zepsuc ci smak zycia Chętnie pomogę, daj tylko znać Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jakby co to bede dzwonil Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No też kupiłem, mam nadzieję że mnie wciągnie i zostane psychofanem kolejnej serii. Jak cie nie wciagnie to znam takiego jednego psychofana serii ktory postanowi zepsuc ci smak zycia Nani!? Pawcio preorder zlozyl? Souka to jak zacznie hejtowac to oy!! Omae!! Nie male palce tylko mu kciuki poobcinac da yo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Mam nadzieje, że mój hype w tej generacji choć raz mnie nie zawiedzie. Ostatnio tak się jarałem Mesjaszem V ból pleców i każdy wie jak to się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zabrzmi to (pipi)owo przy takim mesjaszu, ale grafika mnie w oczy kole :< Gralem kiedys w pierwsza Yakuze i pamietam, ze o ile historia i walki byly fajne, tak pozniej doszlo zbieranie jakis kluczykow do szafek, granie w bejsbol w salach gimnastycznych i spiewanie karaoke. Rozumiem, ze te wszystkie elementy tez sa tu obowiazkowo? Jak wypada zarzadzanie klubem? Jest odpowiednio rozbudowane czy bardzo uproszczone? Obejrzalem ze dwa trailery. Niesamowicie oddaja klimat Japonii. Mieszkalem przy Kabukicho i potwierdzam, ze wyglada podobnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zabrzmi to c(pipi) przy takim mesjaszu, ale grafika mnie w oczy kole :< Gralem kiedys w pierwsza Yakuze i pamietam, ze o ile historia i walki byly fajne, tak pozniej doszlo zbieranie jakis kluczykow do szafek, granie w bejsbol w salach gimnastycznych i spiewanie karaoke. Rozumiem, ze te wszystkie elementy tez sa tu obowiazkowo? Jak wypada zarzadzanie klubem? Jest odpowiednio rozbudowane czy bardzo uproszczone? Obejrzalem ze dwa trailery. Niesamowicie oddaja klimat Japonii. Mieszkalem przy Kabukicho i potwierdzam, ze wyglada podobnie ;) Ale uwaga bo są drobne spoilery Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 To będzie moja 1 Yakuza :) Graficzne szału nie ma ale na ps3 też bardzo średnio gra wyglądała a ponoć nadrabiała klimatem i zawartością. Zapowiada się kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Mam nadzieje, że mój hype w tej generacji choć raz mnie nie zawiedzie. Ostatnio tak się jarałem Mesjaszem V ból pleców i każdy wie jak to się skończyło No nie zawiodles sie przy WD2 to nie zawiedziesz sie przy Y0 :bandras: Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 O co chodzi w tej serii gier? Serio pytam. Bo tytuł oczywiście od lat jest mi znany, ale w życiu żadnej części nie wiedziałem na oczy. A jakieś toto strasznie chaotyczne mi się wydaje po filmikach na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jak wypada zarzadzanie klubem? Jest odpowiednio rozbudowane czy bardzo uproszczone? Przejmując klub rekrutujesz hostessy. Te słabe same do Ciebie przyjdą, te najlepsze musisz "zdobyć" wykonując questy polegające w głównej mierze na obdarowywaniu panien konkretnymi prezentami (biżuteria, zapachy itd). Później każdą pannę możesz customizować zmieniając jej atrybuty poprzez kupowanie jej ubrań czy zmienianie fryzur. Sama rozgrywka wygląda w następujący sposób. Wybierasz skład hostess, które będą obsługiwały klientów danego wieczora a następnie akcja przenosi Cię do klubu, gdzie masz kilka kanap, na które zasiadają klienci. Klienci oczekują specyficznych zachowań okreslonych w statystykach panien, niektórzy żądają konkretnych dziewczyn do towarzystwa więc skład powinien być jak najbardziej urozmaicony. Potem zaczyna się dojenie klientów. Mężczyźni mogą być niezadowoleni ze swoich towarzyszek, wtedy możesz je podmieniać. Ci zadowoleni rzucają kasą na lewo i prawo. Kiedy naładuje się specjalny pasek szczęscia w klubie, wtedy aktywujesz supera (taki tryb lol) i 80% klienteli staje się jeszcze bardziej weselsza cow iąże się z szybszym wydawaniem kasy. Czasem dziewczyny by utrzymać klientów dają CI do zrozumienia gestami żeby np przyniesć szampana, jakis posiłek. Nie wiem czy są tam jakies podpisy ja się tych gestów nauczyłem na pamięć i dobierałem wszystkie akcje po japońsku :D . Dziewczyny po 2-3 wieczorach się męczą więc ważne jest żeby dać im potem chwilę wytchnienia i utrzymywać rotację w zespole. Panny zyskują EXpa stając się coraz to bardziej produktywne ;) .Tak zarabiasz kasę Majimą. Do tego dochodzi do pojedynków z szefami innych klubów. Kto zarobi więcej jednego wieczora ten wygrywa. Kiedy wygrasz idziesz do klubu przeciwnika i częstujesz go ostrym w(pipi)em po czym przejmujesz jego przybytek :D Im lepszy klub tym więcej pieniędzy można tam zarobić ale klientela jest też bardziej wymagająca. l33t - Yakuzy polegają na bieganiu po dzielni i częstowaniu wpierdolem na lewo i prawo. Poważnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Czaicie jak to wszystko jest zlozone? Jak ze soba wspolgra? nie wiem czy ta gra nie jest lepsza od calego PS4 i zycia w ogole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi