Skocz do zawartości

Yakuza: Zero

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda,że ich nie ma. Zamiast komórki mógł przecież w notesie sobie te nowe ruchy notować :D

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 138,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dla mnie takie gry to jest esencja tego hobby. Dzięki takim grom jeszcze aktywnie uprawiam to hobby, mimo wszędobylskiego wtryniania się patentów dla januszostwa i coraz większych liczby gier typu "pr

• No bo nawet sie komitet zrobil Pic by Pleju Pawcio kawaikunai? 笑 Pawcio is he not cute? Lol

• Cholera mogles pisac wczesniej, ja myslalem ze to trzeba jedna za druga  

Opublikowano

Ta gra ma po prostu nowe systemy, które w większości bazują na Ishin!. Już tam tzw. Revelations wyleciały.

Opublikowano

Szkoda,że ich nie ma. Zamiast komórki mógł przecież w notesie sobie te nowe ruchy notować :D

Saejima z drewnianego pnia rzeźbił :P

Opublikowano

I to kiwami tez będzie w eu? To się może zainteresuje seria jak jest szansa poznać od początku.

To zacznij od 0, ktore jest prequelem calej serii, a potem wjezdza Kiwami, ktore zostalo zrobione ponoc tak zeby bylo organiczne przejscie z 0 do 1. Z tego co wiem lubisz brawlery wiec jestem w sumie w szoku ze nigdy nie grales w Yakuze:

http://i.imgur.com/VDrO0aB.gif

http://i.imgur.com/wb0qYYe.gif

Jest oczywiscie kilka stylow walki :cool:

Swoja droga pytalem ziomeczka z games4you kiedy bedzie Yakuza no i niestety prawdopodobnie poniedzialek :beksa:

Opublikowano

O ja cię przepraszam! Piękne gify :banderas:

Bansai, te 2 gify zachęciły mnie do giereczki 100 razy bardziej niż wszystkie widziane do tej pory zwiastuny i opinie. 

Nie ma bata - jak konto napęcznieje pod koniec lutego to Yakuza 0 będzie grana ostro :banderas:

Opublikowano

A mozna jak najbardziej. Jak bedziesz chcial zrobic story i misje poboczne to mysle ze z 50h luzem wpadnie, a jak wsiakniesz jeszcze w aktywnosci poboczne typu nieruchomosci etc. to nawet setka :obama:

A w tym roku jeszcze kontynuacja 0 nas czeka w postaci remake'u [prawilnego, a nie jakies porty/remastery] jedynki :banderas:

Opublikowano

I to kiwami tez będzie w eu? To się może zainteresuje seria jak jest szansa poznać od początku.

To zacznij od 0, ktore jest prequelem calej serii, a potem wjezdza Kiwami, ktore zostalo zrobione ponoc tak zeby bylo organiczne przejscie z 0 do 1. Z tego co wiem lubisz brawlery wiec jestem w sumie w szoku ze nigdy nie grales w Yakuze:

http://i.imgur.com/VDrO0aB.gif

http://i.imgur.com/wb0qYYe.gif

Jest oczywiscie kilka stylow walki :cool:

Swoja droga pytalem ziomeczka z games4you kiedy bedzie Yakuza no i niestety prawdopodobnie poniedzialek :beksa:

Dzieki, kolego. Na pewno sie zainteresuje w takim razie.

Opublikowano

86 na metacriticu :banderas::fsg::obama:

Och jak dobrze.

Z bardziej znanych:

Playstation Universe - 9.5/10

The Jimquisition - 9.5/10

Game Informer - 93/100

Destructoid - 9/10

IGN - 8.5/10

Gamespot - 8/10

Polygon - 8/10

Śmiecie aka EGM - 5/10 :[

Oczywiscie ja co do gry nie mialem watpliwosci, ale milo zobaczyc ze wieksze serwisy tez docenily gierke co moze sie przelozy na odrobine lepsza sprzedaz. :)

SwIeP77.gif

Opublikowano

Za(pipi)iste oceny jak na taka typowa chinska gierke ale pisalem juz wczesniej the hype is real!!

2aaeo1c.gif

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Recka Easy Allies [wczesniejsze gametrailers]:

Opublikowano

pisałem że tak będzie, ale bezpiecznie zaniżałem do przedziału 80-85%. ostatecznie może zresztą zatrzymać się na tej ostatniej cyfrze

Opublikowano

Po przeczytaniu recenzji EGMu nie rozumiem czemu gra dostała tylko 5/10... Zgodzę się tylko z jednym. Na poziomie LEGEND korzystałem cały czas z tych samych dwóch combosów czyli po jednej akcji dla Kiryu i Majimy :D

edit: no, dobra. Majimą waliłem 2 comba na krzyż, które wchodziływ  przeciwników jak w masło.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Oj chyba będę musiał się do kolejnej serii przekonać, ponieważ kiedyś spróbowałem jedynkę (grałem może z 30 min) akurat po ograniu Shenmue 1 i 2 i owa gra wydała mi się nijaka.

Teraz tak patrzę na Wasz hype i sam zaczynam się zastanawiać czy nie spróbować tej Zero. Na filmikach tytuł wygląda bardzo fajnie.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

no te gify od Bansai robią mocno. chodzone młócki 3D raczej za powszechne już nie są

Opublikowano

Poczekaj az zaczne nagrywac wszystko i na jutubka wrzucac. :cool:

QneSWI.gif

Opublikowano

koniecznie z akcentem console wars. ten z kiblem nada się znakomicie.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Poczekaj az zaczne nagrywac wszystko i na jutubka wrzucac. :cool:

QneSWI.gif

Tego akurat nie nagrasz. Chyba, że masz jakąs kartę przechwytującą. Sega zablokowała możliwosć nagrywania scen z gry w trybie story. Da się tylko zrzucać Premium adventure mode, w którym nie ma głównej linii fabularnej.

Opublikowano

Tego akurat nie nagrasz. Chyba, że masz jakąs kartę przechwytującą. Sega zablokowała możliwosć nagrywania scen z gry w trybie story. Da się tylko zrzucać Premium adventure mode, w którym nie ma głównej linii fabularnej.

W wersji Europejskiej i Amerykanskiej nie bedzie tego debilizmu :)

Mozna bez problemu nagrywac i streamowac.

Opublikowano

A to spoko :D Nie wiedziałem! Swoją drogą ciekawe czym było to pierwotnie podyktowane...

Opublikowano

Cos sie tam podobno wypowiadali ze poprzez ta blokade chcieli spoilerow uniknac.

Opublikowano

Pytanko - można przygodę z serią zacząć od trzeciej części? Czy fabuła jednak jest zbyt zakorzeniona w poprzedniczkach? Myślę sobie, że jak zrobili remake jedynki, to i pewnie zrobią remake dwójki. I wtedy mógłbym je ograć(a jak nie to sie wróci do oryginału po prostu) Tylko właśnie problem jest z tą fabułą, bo jak do ogarnięcia 3 i dalej potrzebne są poprzedniczki, albo jak są w nich spoilery mocne do 1 i 2, to się chyba przemogę i ogram te starocie.

Opublikowano

Nie wierzcie w to, że walka nie umywa się do dzisiejszych standardów. To bzdura. System walki z Batmana to (pipi) przy tym z Yakuzy.

Opublikowano

Pytanko - można przygodę z serią zacząć od trzeciej części? Czy fabuła jednak jest zbyt zakorzeniona w poprzedniczkach? Myślę sobie, że jak zrobili remake jedynki, to i pewnie zrobią remake dwójki. I wtedy mógłbym je ograć(a jak nie to sie wróci do oryginału po prostu) Tylko właśnie problem jest z tą fabułą, bo jak do ogarnięcia 3 i dalej potrzebne są poprzedniczki, albo jak są w nich spoilery mocne do 1 i 2, to się chyba przemogę i ogram te starocie.

Pytałem się o to Lorda Bansaia i w sumie powiedział mi, że najlepiej od 0, bo to prequel. Przed trójką mnie przestrzegał, że już mocno archaiczna.

Edytowane przez Starh