Opublikowano 22 stycznia 20178 l Cat Fights zrobilem ale ile sie nad tym uklolem to tylko ludzie z party wiedza. Braklo mi 3 trofkow do platyny :( 100% gry Przejscie na Legend Ultimate Battles Ornit probowac to kiedys wbic czy dac sobie spokoj? XD Edytowane 22 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Wbij. Czasem lepiej jest wrócić po dłuższej przerwie. Co Ci tam dokładnie zostało z legend? Mi najbardziej dała się we znaki ta cholerna misja eskortowa Majimy . Aż odstawiłem przez nią story na kilka dni żeby pouzupełniać acziki w premium adventure mode. Bo tak poza tym to na tym stopniu trudnosci dobrze jest ogarnąć wszystkie treningi i podboostować statystyki na maxa. Wtedy już tylko wystarczą apteczki i reszta przechodzi się sama. edit: A sorry! Jest jeszcze POSCIG a'la Virtua Cop :D Ale tu trzeba liczyć strzały i trzeba mieć trochę samozaparcia. Ja miałem szczęscie bo wsytarczyły mi dwa podejscia. Przyznam, że boję się ruszać tryb legend w Yakuza Kiwami ze względu na poscig bo tam podobno jest o wiele trudniej a ja dosć nerwowy jestem Edytowane 22 stycznia 20178 l przez ornit
Opublikowano 22 stycznia 20178 l W Legend jest to chore ze jak Cie zabija to nie ma checkpointow zaczynasz od menu save load XD Co do farmienia 100% gry to co sie najciezej robilio?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Chyba pojedynki taneczne. Kręgle i baseball też mi się nieźle dawały we znaki. Jest jeszcze to chore riichi ippatsu w Mahjongu i...wysyłanie najemników do wyszukiwania broni na całym swiecie :D Ile mi to zajęło czasu...Pamiętam, że chyba ta babka szkoląca Kiryu miała jakies chore triale z kukłami.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Pojedynki taneczne zrobione ale bialej goraczki dostawalem. Kregle zrobione. Baseball nie i wyglada na bardzo ciezki. Najemnicy do poszukiwania broni zrobieni. Doopa Chinpirka szkolaca na kuklach w porcie tez zrobiona. Czyli baseball, mahjong i power hity mi zostaly do 100%
Opublikowano 22 stycznia 20178 l To nie jest źle. Bo te najgorsze masz zaliczone. Baseball wcale nie jest taki zły po prostu trzeba się oswoić z timingiem i potrafić rozróżnić prędkosć poszczególnych rzutów. Te power hity to co to było?
Opublikowano 22 stycznia 20178 l No te hit akcje z paska zaladowanego. Czyli wroce za jakis czas i dobije moze platynke :)
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Trofea po angielsku: https://psnprofiles.com/trophies/5772-yakuza-0 Ciekawe kto pokusi się o platynę ;) Choćby ja, o ile starczy czasu ^_^ .
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Podziwiam was chłopaki aby męczyć się tylko dla trofeów. no ale ja nie gonię za trofeami i robię tylko proste achievementy czy trofea :D.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Jak gra jest boska to i wszystko chce sie miec w niej zrobione. Ostatnio w Salt and Sanctuary wbilem platyne po 100h a gralem dalej nastepne 100h. Jak jest gameplay to jest i granie.
Opublikowano 22 stycznia 20178 l Blant, całe forum już wie że: -nie wbijasz platyn -nie lubisz aktywności pobocznych -każda gierka jest w sumie troche chuyowa
Opublikowano 23 stycznia 20178 l - trzymasz ps4 w szafie - grasz na taborecie przy lodowce - zlamales goldy sluchawki i wyrzuciles do kosza - gry do ktorych masz opor kupujesz po uprzednim upiciu sie Edytowane 23 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 23 stycznia 20178 l blant nie daj się hejterom, ja np. chętnie bym poczytał historię tego zakupu po pijaku ff15 na x1 :)
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Jak gra jest boska to i wszystko chce sie miec w niej zrobione. Ostatnio w Salt and Sanctuary wbilem platyne po 100h a gralem dalej nastepne 100h. Jak jest gameplay to jest i granie. No ale tak szczerze jakby nie było trofeów za bejsball to byś teraz do tego wracał ot tak dla siebie ? :D Spoko zmieniając temat Czy w Yakuza Zero będzie pani Park ? Bo skończyłem właśnie wczoraj chapter 3 yakuzy 5 :)
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Mesjasz raczej zadnej latki miec nie bedzie. Wersja Japonska ma tylko 1 mala latke co dodaje jakies (pipi)y z nagrod online.
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Fabularnie imo najbardziej mi się Y3 podobała, ale najwięcej czasu spędziłem przy Y5 już 65h, dzisiaj kończę i dotykam się na myśl o tym że jutro Yakuza Zero wpada w czytnik Edytowane 23 stycznia 20178 l przez Figuś
Opublikowano 23 stycznia 20178 l tak, spolonizuja gre dla wszystkich 10 graczy, ktorzy ja kupia. Edytowane 23 stycznia 20178 l przez Dave Czezky
Opublikowano 23 stycznia 20178 l Ja wlasnie zaczynam sie obawiac, ze u mnie bedzie mozliwosc kupic Y0 z podwojnym kombo: znaczek PEGI + USK... jeszcze powinni na srodku serduszko WOSPU dokleic i wszytsko by sie (pipi)a zgadtzalo. Podle i nie przemyslane. Chociaz zazwyczaj gry wychodza tez z samym oznakowaniem PEGI. Bedzie co bedzie, nie moge sie doczekac