Pupcio 18 286 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Tylko MIRACLE JOHNSON chlopcze (piekne sa te questy poboczne z parodia M Jacksona xd), od 1:15 w tej piosence jak tanczymy zaczyna sie mordor na hardzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jesteście diabłami Nie wytrzymałem hajpu i zamówiłem. Już nie pamiętam kiedy kupowałem grę w pełnej cenie premierowej, chyba ostatni raz Killzone 2 xd W przyszłym tygodniu przekształcam się w członka Yakuzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) No Yakuzi wymiata trzeba przyznać, gra jest na maksa utrzymana w starym stylu, muszę przestawić się na czytanie jak w latach 90 to miało miejsce, muszę bo widać, że warto, fabuła i cała otoczka jest mega klimatyczna i każda nawet najmniejsza rozmowa wkręca w świat gry na maksa, będą z tego ludzie. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zaprzyjaźnił już się ktoś z dealerem grzybków bo coś czuje że może być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Bardzo podobaja mi sie poboczne questy. Wiadomo, że nie jest to kaliber trzeciego wiedzmina, ale chyba tez nikt w tej produkcji tego nie oczekiwal. Ja jak dowiedzialem sie ze jest ich duzo to spodziewalem sie typowych: idz, zlej kogos i wroc. I o ile taki schemat faktycznie czasami sie trafia to wiekszosc questow ma ciekawa i wciagajaca historie (do tego czesto potrafiaca wrzucic banana na ryja) no i z tego co zauwazylem to chyba wiekszosc z nich nie skupia sie na praniu po mordach. Mila odmiana. Ogólnie cała gra dostarcza bardzo mocno. Mamy kapitalny system walki z masa brutalnych i satysfakcjonujacych finisherow, bardzo ciekawa historie ze swietnym voice actingiem, duzo humoru w postaci sidequestow czy typowych japonszczyzn (ciezko sie nie usmiechnac podczas sceny gdy zaczynamy grac w outruna czy space harriera), masa swietnych aktywnosci pobocznych. W gta bardzo rzadko robilem te mini gierki, chyba tylko bilard w san andreas mnie wciagnal na dluzej, tutaj jest zupelnie inaczej, przy samym ufo catcherze spedzilem chyba z 40 minut lowiac zabawki i klnac na ta cholerna lapke xD Nawet nie dotarlem do zabawy z wlasnym biznesem, ktory pewnie rowniez pochlonie mase godzin. Planowalem przejsc i sprzedac, ale juz wiem ze zostaje u mnie na polce obok Bloodborne'a i Nioha (o ile uda sie dorwac pudelko) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Właśnie też nie wiem czy sprzedawać ( sutek [*]) Własny biznes też dostarcza mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Właśnie też nie wiem czy sprzedawać ( sutek [*]) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kupuj suteq nie pożałujesz czeka na blanta, jak przeleci fabułę na easy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Im mniej januszy w temacie tym lepiej Swoja droga pieknie sie czyta ten temat, fajnie ze jakas czesc forumka podchwycila hype na Yakuze. Az wierzyc sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kupuj suteq nie pożałujesz czeka na blanta, jak przeleci fabułę na easy I to w cebuli ale to trochę potrwa bo gra jest ogromna. Dzisiaj mialem 2 h czasu bo wolne i cały czas tancowałem w klubie. No rozwiązałem też questa z majteczkami licealistek i spotkałem pana od grzybów. Ta gra jest Z A J E B I S T A:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Questy w serii od zawsze były dobre, ale w Y0 to Począwszy od części pierwszej, zawsze się dziwiłem jakim cudem seria nigdy nie złapała wiatru w żagle na zachodzie - ma wszystko: dobrze napisane postacie, które zapadają w pamięć, dużo dodatkowych atrakcji, wyróżniający się klimat (a w czasach PS2 i oprawę), soundtrack i motyw przewodni ( azjatycka mafia). W takich momentach jednak przypominam sobie jak Sega America okropnie zarządzała wszystkim co posiadała i jak wiele konfliktów było na najwyższych szczeblach.P.SWłaśnie oglądam jak dziewczyna wbija w pierwszych podejściach piosenki na hardzie w tańcu, a ja ledwo na normal 3 gwiazdki robię - damn, granie na perkusji nie poszło w las :vP.S 2Jakby ktoś nie wiedział to quest Arakure 3 jest nawiązaniem do premiery Dragon Questa (a w zasadzie Warriora) III. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Bo zaliczenie tańców zależy od słuchu i wyczucia rytmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Nie gralem nigdy na zadnym instrumencie a kazda piosenka na hardzie + 3 gwiazdki wpadla Zaliczylem tez wczoraj swoje pierwsze w zyciu zwyciestwo w SHOGI, oczywiscie bez take backow powiedz prosze ornit ze tylko tyle wystarczy z Shogi do 100% xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Znaczy ja też zaliczam na 3 gwiazdki, ale dłużej mi to zajmuje niż pierwsza próba :v Osobiście widzę, że lepiej odpuścić sobie fever, bez korzystania z tego taniec wchodzi gładziutko, bo nie wybija z rytmu.Sam spędziłem pół życia z instrumentem, więc słuch i poczucie rytmu bardzo pomaga (chociaż bardziej załapanie ilości kroków i to, że combo > fever)Ja w Shogi dzisiaj pograłem, w sumię lubię - to bardziej rozbudowane szachy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 @Bansai Jeśli dobrze pamietam to w Shogi (tak jak w każdą inną grę) musisz zarobić odpowiednia ilość yenow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 @Bansai Jeśli dobrze pamietam to w Shogi (tak jak w każdą inną grę) musisz zarobić odpowiednia ilość yenow. Na completion list bylo tylko zeby wygrac 1 partie bez takebackow Bede sie musial zaraz w to wczytac dokladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A nie! Sorry źle zapamiętałem. Tutaj masz listę (tym się posiłkowałem kiedy platynowałem) http://www.khhsubs.com/rggzero/achievementlist.html W shogi trzeba tak wygrać pięć razy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 W tej grze da sie złowić rekina. Ja pyerdole goty xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Znaczy ja też zaliczam na 3 gwiazdki, ale dłużej mi to zajmuje niż pierwsza próba :v Osobiście widzę, że lepiej odpuścić sobie fever, bez korzystania z tego taniec wchodzi gładziutko, bo nie wybija z rytmu. No to chyba cos zmienili bo ja nie wyobrażam sobie wygrania tanecznego pojedynku bez podwójnego (potrójne to już wogóle ownage) odpalenia fever i liczenia na to, że przeciwnik wyłoży się na swoim. Fever to mocarny przyrost punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Fever daje chyba tysiąc punktów tylko, przynajmniej tyle dawał jak wykonywałem - a skraca w ten sposób piosenkę i przynajmniej mnie wybija z combo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A pojedynków w questach próbowałes? Chodzi mi o mistrzów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Nie, na razie wszystkie piosenki na 3 gwiazdki zaliczam, ale została tylko jedna jeszcze, więc niedługo pora na questy z nimi. Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jak jak wbijalem gwiazdki to co najmniej 2 fevery szly na udanych podejsciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 No pojedynki w tancach sa ciezsze od hard. Zrobilem ale juz bialej goraczki dostawalem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi