Skocz do zawartości

Yakuza: Zero

Gość Kasias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem w końcu czas i porządnie udało mi się posiedzieć przy nowej Yakuzie, i jak zwykle kolejny raz zachwycić się nie tylko samą fabułą, ale również klimatem. Lata 80-te to jak dla mnie strzał w dziesiątkę, a i końcówka pierwszego chapter'a miażdży. Mam nadzieje, że kolejne będą jeszcze lepsze...

Opublikowano (edytowane)

Nie będą. Kiwami jest do dupy, zupełnie okrojona z contentu z płaczliwym antagonistą i zakamuflowanym dramatem o podłożu sodomistycznym pomiędzy bohaterami gry. Równie dobrze można sobie na yt obejrzeć. Szóstka jest lepsza od Kiwami ale to jednak nie poziom 0.

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Szacunek ludzi ulicy :daddy:

Odkad powykupywalem wiekszosc dzielnic to randomowo mi sie klaniaja ludki i jak idluje to fajeczke nawet podpalają, za pierwszym razem jak to zrobia to i trofka wpada. Nawet takie pierdoły mozna tutaj znalezc. xd

Opublikowano

Kiryu chan!!!!! o_O Jak to Goro nazywa Kiryu i chooj, ze chan to przypisek do imienia szczegolnie dla ladnych dziewczyn, dzieci i dla panow co maja owa urode XD

Tylko Goro i jego burdel :cool:

Opublikowano (edytowane)

Saejima>Akiyama>Kiryu=Majima>Haruka>>>>>>>>>>Tatsuo>>>>>>>>>>>>>Tanimura

Pięśćmi trzeba tłumaczyć :dog:

Wracając do tematu to jakie trzeba mieć pecha żeby mając już na widelcu Mr. Shakedowna rozładował ci się pad i gra się nie spauzowała :rayos:

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Przeczytałem w Pixelu tekst o Yakuzie 0. Ja (pipi)ę (pipi)a mać to wygląda tak jakby autor tej grafomańskiej potwarzy dla czytelnika opierał całą swoją wiedzę na temat gry z filmiku z youtuba. Już pomijam fakt, że tekst jest na pół strony bo reszta to screeny. Gra jest przyrównywana do GTA, chodzi się w niej i bije ale najlepsze jest to, że jako bohater wymieniony jest Kiryu i nie ma nawet słowa o Majimie.

Nawet nie wiedziałem, że piszą o Yakuzie (chociaż teraz widzę, że na okładce jest tytuł). Kupiłem to (pipi) po roku żeby przekonać się czy coś się zmieniło na lepsze. (pipi)a! Przekonałem się!

Opublikowano

P-chan wyraził nadzieję, że kolejne części będą lepsze.

Ja odpisałem tylko, że Kiwami (kolejna gra z serii) rozczarowuje.

:dunno:

Okładanie po ryjach, oraz story mocno odstają od 0?
Opublikowano

Okładania po ryjach jest nawet więcej niż w Zero bo co chwila napotykasz coraz to silniejszego Majimę, który molestuje Cię w najprzeróżniejszych konfiguracjach ale przez powtarzalność szybko staje się to męczące. Jest po prostu mniej aktywności pobocznych i głównie to mnie w tej grze zabolało. Ja w każdym razie po ograniu 0 i Ishin (tam też było tego mnóstwo) czułem różnicę.

Opublikowano

A to nadrobie z czystego obowiązku, później modły o Kiwami 2 (lub ściąganie remasterów 1&2), oraz o wyd. zbiorcze 3-5 na ps4, lub osobno na ps3, i dopiero wtedy 6.

Uff, serie Halo i MGS nie mają startu.