Nemesis 1 268 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Tyle mi wystarczy. To prawda, że gra wyszła jeszcze na PS3? Ja ogram prequel to wezmę się za Y3. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Na Ps3 masz tylko po japońsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Z ciekawości szukałem polskich recek na YT i żaden pseudo-yutuber nie ma recenzji tej gierki. Ale lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Na tvgry jest materiał o y0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Tvgry widziałem ale chodzi mi o tych wszystkich quazow, maciaszkow i reszty hołoty. Nie wiedzą co dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Quaz zrobi, on akurat w takie gierki gra, fakt, że bezbek ale na bank będzie, tak jak i u archonika zapewne, kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 W sumie ARHN.eu na bank będzie miał materiał z Yakuzy. To jeden z niewielu prawilnych kanałów o gierkach na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Znalazłem w końcu czas i porządnie udało mi się posiedzieć przy nowej Yakuzie, i jak zwykle kolejny raz zachwycić się nie tylko samą fabułą, ale również klimatem. Lata 80-te to jak dla mnie strzał w dziesiątkę, a i końcówka pierwszego chapter'a miażdży. Mam nadzieje, że kolejne będą jeszcze lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 (edytowane) Nie będą. Kiwami jest do dupy, zupełnie okrojona z contentu z płaczliwym antagonistą i zakamuflowanym dramatem o podłożu sodomistycznym pomiędzy bohaterami gry. Równie dobrze można sobie na yt obejrzeć. Szóstka jest lepsza od Kiwami ale to jednak nie poziom 0. Edytowane 28 stycznia 2017 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Story w jedynce jest spoko,na pewno lepsze niż w takiej trójce.Co się tyczy contentu to nie rozumiem zdziwienia skoro to tylko "remaster/remake" jedynki,gdzie na tle pozostałych częsci jest tego najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 P-chan wyraził nadzieję, że kolejne części będą lepsze. Ja odpisałem tylko, że Kiwami (kolejna gra z serii) rozczarowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 Rozumiem. Dla mnie to tylko "jedynka" w nowych szatach więc nie nastawiałem się na bajery z następnych części. Tym bardziej,że to był taki projekt tworzony na boku między Y0,a Y6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Szacunek ludzi ulicy Odkad powykupywalem wiekszosc dzielnic to randomowo mi sie klaniaja ludki i jak idluje to fajeczke nawet podpalają, za pierwszym razem jak to zrobia to i trofka wpada. Nawet takie pierdoły mozna tutaj znalezc. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Co nie zmienia faktu ze... Goro>(pipi)>Kiryu dziekuje dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 No to chyba kazdy wie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Grac nie umiecie to i (pipi) dla was lamusy. Goro smiec zawsze becki od Kaza dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Kiryu chan!!!!! o_O Jak to Goro nazywa Kiryu i chooj, ze chan to przypisek do imienia szczegolnie dla ladnych dziewczyn, dzieci i dla panow co maja owa urode XD Tylko Goro i jego burdel Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 (edytowane) Saejima>Akiyama>Kiryu=Majima>Haruka>>>>>>>>>>Tatsuo>>>>>>>>>>>>>Tanimura Pięśćmi trzeba tłumaczyć Wracając do tematu to jakie trzeba mieć pecha żeby mając już na widelcu Mr. Shakedowna rozładował ci się pad i gra się nie spauzowała Edytowane 29 stycznia 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Przeczytałem w Pixelu tekst o Yakuzie 0. Ja (pipi)ę (pipi)a mać to wygląda tak jakby autor tej grafomańskiej potwarzy dla czytelnika opierał całą swoją wiedzę na temat gry z filmiku z youtuba. Już pomijam fakt, że tekst jest na pół strony bo reszta to screeny. Gra jest przyrównywana do GTA, chodzi się w niej i bije ale najlepsze jest to, że jako bohater wymieniony jest Kiryu i nie ma nawet słowa o Majimie. Nawet nie wiedziałem, że piszą o Yakuzie (chociaż teraz widzę, że na okładce jest tytuł). Kupiłem to (pipi) po roku żeby przekonać się czy coś się zmieniło na lepsze. (pipi)a! Przekonałem się! Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 P-chan wyraził nadzieję, że kolejne części będą lepsze. Ja odpisałem tylko, że Kiwami (kolejna gra z serii) rozczarowuje. Okładanie po ryjach, oraz story mocno odstają od 0? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Okładania po ryjach jest nawet więcej niż w Zero bo co chwila napotykasz coraz to silniejszego Majimę, który molestuje Cię w najprzeróżniejszych konfiguracjach ale przez powtarzalność szybko staje się to męczące. Jest po prostu mniej aktywności pobocznych i głównie to mnie w tej grze zabolało. Ja w każdym razie po ograniu 0 i Ishin (tam też było tego mnóstwo) czułem różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 A to nadrobie z czystego obowiązku, później modły o Kiwami 2 (lub ściąganie remasterów 1&2), oraz o wyd. zbiorcze 3-5 na ps4, lub osobno na ps3, i dopiero wtedy 6. Uff, serie Halo i MGS nie mają startu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Z tego co pamiętam z jednego wywiadu to te walki z Majima to dodali w Kiwami by pomóc graczom w boostowaniu statów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Juz sie nie moge doczekac az bede przedstawial Majime ze wszystkimi scianami i ulicami w Kamurocho. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Wejście Majimy miało moc;). Świetna gra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi