Opublikowano 29 stycznia 20178 l P-chan wyraził nadzieję, że kolejne części będą lepsze. Ja odpisałem tylko, że Kiwami (kolejna gra z serii) rozczarowuje. Toś mnie źle zrozumiał, bo mi nie chodziło o kolejne odsłony Yakuzy jak wspomniane przez twoją osobę Kiwami czy "szóstka", tylko o kolejne chapter'y w Y:Zero ^_^ . Natomiast co do wspomnianego remake'u to akurat mnie to nie dziwi, szczególnie że to przecież nadal jedynka, a nie jakaś nowa bardziej rozbudowana odsłona. Nie zmienia to faktu, że i tak kupię jako fan tej serii "niebieskich"...
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Substories są związane bezpośrednio z chapterem czy możliwość ich wykonania przechodzi na kolejne?
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Nic nie mozna w tej grze pominac. Fabularnie jest to jedna z najlepszych gier w jaka gralem. Chapter 14 mnie zniszczyl.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Wejście Majimy miało moc;). Świetna gra Wejscie Goro nawet sie Blantowi spodobalo
Opublikowano 29 stycznia 20178 l koniec ch.8 koniec ch.9 Tak to mozna o kazdym chapterze w sumie napisac Emocje tak buzuja ze na poczatku nastepnych chapterow trzeba isc porobic smieszne questy zeby nie peknac
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Czepacz tez potrafi emocje ostudzic, szczegolnie jak miales duzo kasy XD Edytowane 30 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Ile jest chapterów? 25h nabite i dopiero biznesy zacząłem rozkręcać w ch. 6
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Kurcze wiedzialem ze Kuze: mi kogos przypomina... Na gifie jest ukazane jak koncza Chinpiry co szczekaja za bardzo XDCo do Kuze to jest to Hitoshi Ozawa bardzo znany aktor i bardzo czesto go widuje w programach telewizyjnych. Edytowane 30 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 30 stycznia 20178 l ja chcialem zapytac czy ktos widzial jakies statystki sprzedazy w EU? Martwi mnie sytuacja, ze gdzie bym nie poszedl, tam nie ma Y0 na polkach!!! I pol biedy o jakies Libro czy inne Gamestopy( gdzie maja za 70ojro XDDD ) ale, ze w saturnie?!?! Nie wiem czy tak dobrze im sie rozeszlo, czy tak malo zamowili a nie chcialbym, zeby Sega znowu machnela reka na rynek zachodni. Edytowane 30 stycznia 20178 l przez okens
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Dawno tak nie miałem, że nie mogę wysiedzieć w pracy ... wczoraj dosłownie liznąłem chapter 1. Ma ktoś pożyczyć amfetaminę? Czuję, że zerówka rozpocznie długi romans z japońską mafią Klimat, skupienie się na story, nawet te ps-dwójkowe archaizmy mi nie wadzą, a wręcz dodają uroku. Czy granie na HARD nie spowoduje dla laika w serii zbyt wielu irytacji? Lubię wyzwania w grach.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l To moja pierwsza Yakuza, też zacząłem na HARDzie i nie czuje jakieś irytacji, raczej spokojnie lecę to przodu :)
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Każdy na początku miał, po za tym pobiłem go za 4tym podejściem, chyba lipy nie ma ? :D
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Tak naprawdę do lajtowego przejścia gry nawet na legend wystarczy mashowanie destroyer stance (te żółte) Kiryu oraz bejsbol Majimy (a jak ma się zupgrejdowaną capoeirę to już w ogóle God mode i autopilot). Edytowane 30 stycznia 20178 l przez ornit
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Czy granie na HARD nie spowoduje dla laika w serii zbyt wielu irytacji? Lubię wyzwania w grach. Gram na normal, i o ile trzepię randomów na spokojnie, tak poważniejsi przeciwnicy mnie trochę wkurwiają. W zasadzie to kamera mi działa na nerwy, bo już z milion razy zamiast zrobić unik w bok pakowałem się prosto w pięści przeciwnika. No i nie wiem, chyba za dużo grałem w gierki od platynowych i nie mogę przestawić się na powolność mojej postaci.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Ja mam problem z panem shakedown. Raz go rozwaliłem ale potrzebowałem 7 bulelek regenerujących zdrowie:)
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Ja przy jego 4 paskach życia i 950 000 000Y do zgarnięcia zużywam prawie wszystkie, a jak trafi się na niego w wąskiej uliczce to albo padam albo schodzą wszystkie
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Skonczylem... 10/10 jest to jedna z tych gier ktore oferuja tak wspaniala historie i taka karuzele emocji ze nie zwracasz uwagi na niedoskonalosci ( grafika, archaizmy ) Jest to zdecydowanie top 10 gier w jakie gralem podczas tych 16 rozdzialow bylem zly, smutny, mialem raz lzy w oczach czegos takiego nie przezylem chyba od FFX albo Persony 4 Golden. Wie ktos czy mozna kupic gdzies OST z tej gry? Leca napisy dalej mowie 10/10