Skocz do zawartości

Yakuza: Zero

Featured Replies

Opublikowano

Ale ale... Ukyo nawet podobny xD

A slugger oczywiscie trenowany motzno :taknieco:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 138 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dla mnie takie gry to jest esencja tego hobby. Dzięki takim grom jeszcze aktywnie uprawiam to hobby, mimo wszędobylskiego wtryniania się patentów dla januszostwa i coraz większych liczby gier typu "pr

• No bo nawet sie komitet zrobil Pic by Pleju Pawcio kawaikunai? 笑 Pawcio is he not cute? Lol

• Cholera mogles pisac wczesniej, ja myslalem ze to trzeba jedna za druga  

Opublikowano

chcialbym tylko zauwazyc, ze te minigierki sa lepiej zrealizowane niz pelnoprawne gry traktujace o tych samych tematach xd

Opublikowano

Ty, a ja nawet łysy nie jestem :D 

Ależ te chaptery się kończą :banderas:

Opublikowano

chcialbym tylko zauwazyc, ze te minigierki sa lepiej zrealizowane niz pelnoprawne gry traktujace o tych samych tematach xd

A w niektore mozna nawet online grac.

Wczoraj sie zdziwilem jak jakis npc chcial rewanz w rzutkach i zaoferowal mi darmowa kolejke w barze, oczywiscie okazalo sie ze bedzie to mialo wplyw na percepcje i cela.

Opublikowano

A w niektore mozna nawet online grac.

Wczoraj sie zdziwilem jak jakis npc chcial rewanz w rzutkach i zaoferowal mi darmowe kolejke w barze, oczywiscie okazalo sie ze bedzie to mialo wplyw na percepcje i cela.

Ograłem go z palcem w tyłku, ale przy trzecim rewanżu już miałem ciepło :P

45h a ja dalej 6 chapter :dog::obama:

Opublikowano

6 chapter to jeszcze story w powijakach, polecam zrobic wszystkie poboczne rzeczy zanim ruszysz mocno z kopyta z historia, wtedy jak raz po raz bedziesz jechal te chaptery to karuzela emocji bedzie gwarantowana. :cool:

W ogole teraz sobie zdalem sprawe ze Yakuza 0 to pierwszy tytul jaki w tym roku skonczylem, czy moze byc lepszy poczatek roku? Chyba nie. :banderas:

A nastepny w kolejce Nioh. :obama:

Opublikowano

Taki właśnie mam zamiar, porobić co się da i dopiero z fabułą dalej ruszyć :fsg: Może się do Niera wyrobie :yao:

Opublikowano

Od wczoraj ja też gram. Jest to dopiero moja trzecia gra z tej serii (Yakuzę 1 oraz Yakuzę 2 ograłem i skończyłem prawilnie w 2006 i 2008 roku na ps2).

Klimat jest wspaniały, momentami czuję się jakbym się znowu do Japonii wrócił.

Jestem gdzieś w chapterze numer 2, ale już zaczynają mi się otwierać przeróżne minigierki, więc będzie DUŻO godzin nabite.

Fabuły 1 oraz 2 sobie przypomniałem na YT dla lepszej wkrętki i zadziałało :usmiech:

Zapowiada się rewelacyjna pozycja.

:fsg:

Opublikowano

Skończyłem właśnie yasztosa 0. No i co tu dużo mówić, czekam z benizem w ręce na kiwami  :banderas:

Opublikowano

Zarządzanie klubem z hostessami :obama: Nawet po kilkudziesięciu godzinach ta gra dalej potrafi zaskakiwać, jak tak dalej pójdzie to wtłuke tu więcej godzin niż w wiedzminie

Opublikowano

Hehe właśnie chciałem wpaść do tematu i napisać o zarządzaniu klubem hostess. Tak się wkreciłem dzisiaj że 3 h nic innego nie robiłem. Niezła kasa z tego leci i fabułka do tego dosyć zabawna. Wymaksowałem przyjaźń z panem od filmów video i wtf na końcu :D.

Opublikowano

W Gandarze [jedna z fioletowych gwiazdek na mapie], czyli centrum filmow dla doroslych pod patronatem Matki Boskiej Stulejnej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1 film z aktorka = musisz znalezc 3 karty tej samej laski

Opublikowano

Czyli co tak jak jest to najlepsza część na wejście do uniwersum, tak też jest to najbardziej "zachodnia" część?

Opublikowano

Czyli co tak jak jest to najlepsza część na wejście do uniwersum, tak też jest to najbardziej "zachodnia" część?

nie wiem, ale jest to moja pierwsza Yakuza i bawię się przednio :czesc:
Opublikowano

Moja 4 yakuza i już na pewno najlepsza bo nigdy nie spędziłem w yakuzie tyle czadu przy jednej pobocznej aktywności. Goro rządzi (sorry bansai) . Czas pokonać moon

Opublikowano

Tylko goro. każdy to wie oprócz bonanzy

Opublikowano

Ehh, w takim przypadku nie pozostaje mi nic innego jak... :frog:

cieszyc sie ze Nagoshi ma to w (pipi)u i Kazuma jest glownym bohaterem serii :kaz:

A co dokladnie masz na mysli piszac 'najbardziej zachodnia czesc'?

Opublikowano

Ehh, w takim przypadku nie pozostaje mi nic innego jak... :frog:

cieszyc sie ze Nagoshi ma to w (pipi)u i Kazuma jest glownym bohaterem serii :kaz:

A co dokladnie masz na mysli piszac 'najbardziej zachodnia czesc'?

Pisali w kilku źródłach, że więcej VA, fabuła bardziej gęsta, inaczej poprowadzona. Coś w tym stylu.

No ja podchodziłem do jedynki i dwójki jeszcze za czasów PS2. Jednak za mocne to było dla mnie. W sensie za mocno japońskie. Te czytane dialogi, masherskie walki i ogólny freeky klimat.

Opublikowano

@balon

Niespecjalnie szczerze powiedziawszy bym sie zgodzil z takimi opiniami. VA jest tyle samo, fabula od zawsze w serii byla gesta, jakiejs zmiany w kierunku jej prowadzenia tez za specjalnie nie zauwazylem. 0 to nic innego jak lata sprawdzonej formuly doprowadzone do niemalze perfekcji, diametralnie na tle poprzedniczek nie odstaje jako zupelnie inne doswiadczenie.

Trzeba będzie jakiś tag team zrobić Bansai :lapka:

Jeszcze jak. https://youtu.be/AvVsyD6lTJQ?t=9m51s

Nawet gify mocno mozna uskuteczniac kiedy sam sobie moge kazda akcje nagrac. :fsg: