Masorz 13 184 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Balon, ta gra jest tak japońska jak tylko można. Taki tytuł nigdy nie powstanie na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Rebus Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ooooo daikon moj ulubiony. Najlepiej smakuje starty z ponzu do miesa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Rebus Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jak mnie ta minigra w(pipi)iła w yakuza 5:) pokonałem moon i jestem królem nocnego życia. Łącznie 10 h na poboczny quest ale było warto:D Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ja zostawiłem sobie moon na 8 chapter, wkręcilem się mocno w ten biznesik. Wgl. wstawki kiedy Majima otwiera budę albo pomaga Yuki przy stoliku mógłbym oglądać w nieskończoność :obemi: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jak mnie ta minigra w(pipi)iła w yakuza 5:) pokonałem moon i jestem królem nocnego życia. Łącznie 10 h na poboczny quest ale było warto:D Ja miałem zaciesz jak w nią grałem, to samo minigierka z masażem której nigdy mi sie nie udało doprowadzić do końca przez ataki śmiechu edyta xxxxxxxxxxxddddddddddddd Edytowane 4 Lutego 2017 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Goro łatwo się wzbogacić ale jak to zrobić szybko kazuma? Bo kurde w tym real estate wolno kasa leci... kiedy będzie można przesłać pieniądze od jednego do drugiego? Bo król nocy ma już kilka bilionów po wykupieniu wszystkich talentów wolne i bym w biznes kazumy zainwestował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Przecież u kiryu z biznesu idzie o wiele więcej piniążków niż u majimy Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 ta gra jest świetna powoli przytłacza mnie jej wielkosc - ile rzeczy chciałbym tam zrobic a ile mam na to czasu ale poki co najwieksza zaleta imo to fabula, sceny, rezyseria, postacie #ojaciejacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Goro łatwo się wzbogacić ale jak to zrobić szybko kazuma? Bo kurde w tym real estate wolno kasa leci... kiedy będzie można przesłać pieniądze od jednego do drugiego? Bo król nocy ma już kilka bilionów po wykupieniu wszystkich talentów wolne i bym w biznes kazumy zainwestował. Nie wiem co robisz zle, ale cos na pewno robisz zle, bo Kiryu to istna maszyna do robienia pieniedzy, a jak zmaksujesz jego biznes to spokojnie wyciagasz 1mld yenow na 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Wykupujesz za CP skill ktory daje Mr Szejkowi wiecej kasy. Dajesz mu sie zbic z cala swoja kasa i wracasz mu na(pipi)ac powtorka z rozrywki i profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ok wiem w czym problem był nie zwróciłem uwagi że w świątyni można cp zamienić na szybszy pobór kasy:D Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie da sie zarabiac szybciej i skuteczniej niz na Mr. Shakedownie Daikonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Stephen spining i miracle johnson xD leżę ze śmiechu. Cały quest to czyste komediowe złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Blant skoncz powaznie 100% Sidequestow i Story. Gra jest w tych 2 aapektach napisana swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No prawilne skonczenie Y0 to 100% side'ow i story. Co wcale nie jest naciagane i nudne a daje duzo zabawy i satysfakcji. Napewno nie jest to - przewiez zabe z puntu a do b. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 pewnie macie racje ale sa subquesty zwyczajnie srednie gdzie mashujemy po prostu x i w 3 miejscach wybieramy dobra opcje dialogowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja uwielbiam te subquesty bo są bardzo 'japońskie' i przy okazji bekowe w cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Bardzo zabawne są te misje ale gemplejowo to nie ma co ich bronić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No nie wszystkie są zabawne czy ciekawe ale perełki sie trafiają. Ja nie robię nic na siłę gram dla przyjemności i dopóki tak zostanie będę je robić a jak mnie znudzą to przestanę. Nawet w wiedźminie wszystkich znaków zapytania nie zrobiłem :) . Na razie tworze imperium nieruchomości. a fabuła stoi w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czy enemy finder dla Kazumy można zdobyć tylko w quescie z Miaracle Johnsonem? Muszę nabić trochę kasy na shakedownach a szukanie ich bez tego itemu to pain in the ass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jestem w CH 5,to moja pierwsza gra serii i tylko jedno pytanie - można ominąć jakiś quest,bez późniejszej możliwości ukończenia go, za daleko brnąc w fabułę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jestem w CH 5,to moja pierwsza gra serii i tylko jedno pytanie - można ominąć jakiś quest,bez późniejszej możliwości ukończenia go, za daleko brnąc w fabułę? Nie mozna, wszystko da sie skonczyc nawet po glownej linii fabularnej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Czy enemy finder dla Kazumy można zdobyć tylko w quescie z Miaracle Johnsonem? Muszę nabić trochę kasy na shakedownach a szukanie ich bez tego itemu to pain in the ass. Tak tylko przez ten quest Ja mam pytanie co do wszystkich części do samochodzików, brakuje mi pięciu i nie wiem już gdzie mogę resztę wyhaczyć. W sklepiku przy samym torze mam już wszystko wykupione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi