Skocz do zawartości

Yakuza: Zero

Featured Replies

Opublikowano

Balon, ta gra jest tak japońska jak tylko można.

Taki tytuł nigdy nie powstanie na zachodzie.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 138 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dla mnie takie gry to jest esencja tego hobby. Dzięki takim grom jeszcze aktywnie uprawiam to hobby, mimo wszędobylskiego wtryniania się patentów dla januszostwa i coraz większych liczby gier typu "pr

• No bo nawet sie komitet zrobil Pic by Pleju Pawcio kawaikunai? 笑 Pawcio is he not cute? Lol

• Cholera mogles pisac wczesniej, ja myslalem ze to trzeba jedna za druga  

Opublikowano

Ooooo daikon moj ulubiony.

Najlepiej smakuje starty z ponzu do miesa :)

Opublikowano

Jak mnie ta minigra w(pipi)iła w yakuza 5:) pokonałem moon i jestem królem nocnego życia. Łącznie 10 h na poboczny quest ale było warto:D

Opublikowano

Ja zostawiłem sobie moon na 8 chapter, wkręcilem się mocno w ten biznesik. Wgl. wstawki kiedy Majima otwiera budę albo pomaga Yuki przy stoliku mógłbym oglądać w nieskończoność :obemi:

Opublikowano

Jak mnie ta minigra w(pipi)iła w yakuza 5:) pokonałem moon i jestem królem nocnego życia. Łącznie 10 h na poboczny quest ale było warto:D

Ja miałem zaciesz jak w nią grałem, to samo minigierka z masażem której nigdy mi sie nie udało doprowadzić do końca przez ataki śmiechu :isee:

edyta

xxxxxxxxxxxddddddddddddd

4WqsvgS.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Goro łatwo się wzbogacić ale jak to zrobić szybko kazuma? Bo kurde w tym real estate wolno kasa leci... kiedy będzie można przesłać pieniądze od jednego do drugiego? Bo król nocy ma już kilka bilionów po wykupieniu wszystkich talentów wolne i bym w biznes kazumy zainwestował.

Opublikowano

Przecież u kiryu z biznesu idzie o wiele więcej piniążków niż u majimy

Opublikowano

ta gra jest świetna

powoli przytłacza mnie jej wielkosc - ile rzeczy chciałbym tam zrobic a ile mam na to czasu

ale poki co najwieksza zaleta imo to fabula, sceny, rezyseria, postacie #ojaciejacie

Opublikowano

Goro łatwo się wzbogacić ale jak to zrobić szybko kazuma? Bo kurde w tym real estate wolno kasa leci... kiedy będzie można przesłać pieniądze od jednego do drugiego? Bo król nocy ma już kilka bilionów po wykupieniu wszystkich talentów wolne i bym w biznes kazumy zainwestował.

Nie wiem co robisz zle, ale cos na pewno robisz zle, bo Kiryu to istna maszyna do robienia pieniedzy, a jak zmaksujesz jego biznes to spokojnie wyciagasz 1mld yenow na 5 minut. :cool:

Opublikowano

Wykupujesz za CP skill ktory daje Mr Szejkowi wiecej kasy. Dajesz mu sie zbic z cala swoja kasa i wracasz mu na(pipi)ac powtorka z rozrywki i profit.

Opublikowano

Ok wiem w czym problem był nie zwróciłem uwagi że w świątyni można cp zamienić na szybszy pobór kasy:D

Opublikowano

Blant skoncz powaznie 100% Sidequestow i Story. Gra jest w tych 2 aapektach napisana swietnie.

Opublikowano

No prawilne skonczenie Y0 to 100% side'ow i story.

Co wcale nie jest naciagane i nudne a daje duzo zabawy i satysfakcji.

Napewno nie jest to - przewiez zabe z puntu a do b.

Opublikowano

pewnie macie racje ale sa subquesty zwyczajnie srednie gdzie mashujemy po prostu x i w 3 miejscach wybieramy dobra opcje dialogowa

Opublikowano

Ja uwielbiam te subquesty bo są bardzo 'japońskie' i przy okazji bekowe w cholerę.

Opublikowano

Bardzo zabawne są te misje ale gemplejowo to nie ma co ich bronić

Opublikowano

No nie wszystkie są zabawne czy ciekawe ale perełki sie trafiają. Ja nie robię nic na siłę gram dla przyjemności i dopóki tak zostanie będę je robić a jak mnie znudzą to przestanę. Nawet w wiedźminie wszystkich znaków zapytania nie zrobiłem :) .  Na razie tworze imperium nieruchomości. a fabuła stoi w miejscu.

Opublikowano

Czy enemy finder dla Kazumy można zdobyć tylko w quescie z Miaracle Johnsonem? Muszę nabić trochę kasy na shakedownach a szukanie ich bez tego itemu to pain in the ass.

Opublikowano

Jestem w CH 5,to moja pierwsza gra serii i tylko jedno pytanie - można ominąć jakiś quest,bez późniejszej możliwości ukończenia go, za daleko brnąc w fabułę?

Opublikowano

Jestem w CH 5,to moja pierwsza gra serii i tylko jedno pytanie - można ominąć jakiś quest,bez późniejszej możliwości ukończenia go, za daleko brnąc w fabułę?

Nie mozna, wszystko da sie skonczyc nawet po glownej linii fabularnej.

Opublikowano

Czy enemy finder dla Kazumy można zdobyć tylko w quescie z Miaracle Johnsonem? Muszę nabić trochę kasy na shakedownach a szukanie ich bez tego itemu to pain in the ass.

Tak tylko przez ten quest

Ja mam pytanie co do wszystkich części do samochodzików, brakuje mi pięciu i nie wiem już gdzie mogę resztę wyhaczyć.

W sklepiku przy samym torze mam już wszystko wykupione.