ornit 2 953 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ale ta gra jest dobra , od czasów serii Shenmue , nic mnie tak nie wciągneło , historia , postacie , system walki . W bibliotece gier na Ps4 jedynie Wiedźmin 3 tak samo mnie zainteresował . Wszystkie inne gry są raczej płytkie jeśli chodzi o całą otoczkę i fabułę 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) jestem po czwartym rozdziale JA PIER.DOLE genialna gra w kazdym aspekcie, gta to przy tym gierka dla gimbazy jestem mega wyczulony na przedstawienie postaci w grach, więzi, uczuc itp guwien. 99% gier w tym aspekcie traktuje gracza jak dałna - tutaj jest uczta Edytowane 7 lutego 2017 przez kermit Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ta gra z kazda godzina jest coraz lepsza - ja (pipi)e, poczatek roku, a czlowiek juz dostal tyle GOTY tytulow - RE 7, Yakuza, Nioh, zaraz Nier Automata, dawno nie bylo tak dobrego okresu na konsolach, jak jeszcze sobie pomysle, ze taka Yakuza i Nioh to niecale 200h! Pieknie! Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) dlaczego intro w wersji angielskiej nie ma: co w tej sedze się odpierdala to ja nie wiem świetna gierka, szkoda tylko, że nie jest całkowicie zdubbingowana, no i break dance u majimy jest OP Edytowane 7 lutego 2017 przez golab Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 @golab Z tego co kojarze to nie starczylo kasy na ten kawalek, jakis gosc z atlusa pisal ze autorzy sobie za duzo zyczyli i ekipa nie zmiescilaby sie w budzecie, na szczescie oprocz tego nic nie zostalo zmienione. Szkoda bo piosenka jest za(pipi)ista, szczescie w nieszczesciu jest takie ze zostala uzyta tylko raz, w intrze, wiec polecam sobie zerknac intro na YT ktore i tak tekstu nie mialo przez okres trwania tego kawalka. jestem po czwartym rozdzialeJA PIER.DOLEgenialna gra w kazdym aspekcie, gta to przy tym gierka dla gimbazyjestem mega wyczulony na przedstawienie postaci w grach, więzi, uczuc itp guwien. 99% gier w tym aspekcie traktuje gracza jak dałna - tutaj jest uczta Od teraz bedziesz wiedzial jakie to przykre uczucie czytac opinie ludzi ktorzy ogladnieciu jednego trailera Yakuzy mysla ze to jakas smiechowa gierka i chinskie gta. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Mi akurat pasuje że nie ma wszędzie dubba wolę sobie szybko przeczytać i przewinąć dialog niż słuchać w całości długich rozmów szczególnie że w tej grze jest dużo tekstu. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 @golab Z tego co kojarze to nie starczylo kasy na ten kawalek, jakis gosc z atlusa pisal ze autorzy sobie za duzo zyczyli i ekipa nie zmiescilaby sie w budzecie, na szczescie oprocz tego nic nie zostalo zmienione. Szkoda bo piosenka jest za(pipi)ista, szczescie w nieszczesciu jest takie ze zostala uzyta tylko raz, w intrze, wiec polecam sobie zerknac intro na YT ktore i tak tekstu nie mialo przez okres trwania tego kawalka. jestem po czwartym rozdziale JA PIER.DOLEgenialna gra w kazdym aspekcie, gta to przy tym gierka dla gimbazy jestem mega wyczulony na przedstawienie postaci w grach, więzi, uczuc itp guwien. 99% gier w tym aspekcie traktuje gracza jak dałna - tutaj jest uczta Od teraz bedziesz wiedzial jakie to przykre uczucie czytac opinie ludzi ktorzy ogladnieciu jednego trailera Yakuzy mysla ze to jakas smiechowa gierka i chinskie gta. nie mam z tym problemu bo latwo przychodzi mi gardzic opiniami ludzi bez gustu Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) No ni ch.uja nie dam rady wygrać z Ogitą tej walki tanecznej :/ jak mnie wkurza ta mini gierka, w Y5 bardziej mi się podobało :PScisz lub wylacz dzwiek i skup sie na wklepywaniu. Ja tak to przeszlem bo muzyka tam ma sie nijak do guzikow tylko rozprasza. Edytowane 8 lutego 2017 przez Zetta Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Podszedłem na spokojnie i zrobiłem huff huff.... Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Początkowo, po odpaleniu (to moja pierwsza Yakuza) pierwsze wrażenie- hmm będzie ciekawie,ale czułem się trochę nieswojo...lecz godzina za godziną, quest za questem, wkręcenie się w świetnie prowadzoną linię fabularną... i w tym momencie to dla mnie NOWE DOZNANIE GROWE, tak bym to ujął. Tego potrzebowałem. Jestem w IV chapterze, przegrane kilkanaście godzin, ale w końcu wróciło uczucie, że chce się po prostu w daną grę grać. Mega produkcja. Jeśli ktoś ma wątpliwości czy zaczynać i wchodzić w ten świat to lepiej je rozwiać i wejść w Yakuze ;) Edytowane 8 lutego 2017 przez Rafael0089 5 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Czy ta gra przypomina Shemue? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 rafael mialem tak samo, "nowe doznanie growe" - dobrze to ujales czlowiek mysli ze gral juz we wszystko a tu perelka Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Jak wygląda europejskie wydanie? Voiceover po japońsku i angielskie napisy? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Skończyłem właśnie story zwiazne z Real Estate było takie sobie, lepiej bawiłem się w kabarecie Majimy. Pocket Racing też skończone teraz już lecę do końca ze story bo na liczniku przegrane już więcej godzin niż w całej Yakuzie 5. Quest z wróżką i młodym Daigo to Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Kes ile masz godzin na liczniku, u mnie wskoczyło wczoraj 79h a nie zacząłem nawet kabaretu. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Kes ile masz godzin na liczniku, u mnie wskoczyło wczoraj 79h a nie zacząłem nawet kabaretu. Jestem w połowie 9 chaptera zrobione 72 questy i 56% gry na zeagrku 66h. Teraz lecę całą fabułę questy może dokończę w premium adventure chociaż czytając ile problemów sprawia questy w dico clubie trochę mi się odechciewa :P Słaby jestem w tą minigierkę :/ Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Disco też mnie wqurwia, celuje we wszystkie substory, ale ten ostatni quest z tańcem może mi to uniemożliwić, bo o skompletowaniu 100% nawet nie myślę Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Kes ile masz godzin na liczniku, u mnie wskoczyło wczoraj 79h a nie zacząłem nawet kabaretu. Jestem w połowie 9 chaptera zrobione 72 questy i 56% gry na zeagrku 66h.Teraz lecę całą fabułę questy może dokończę w premium adventure chociaż czytając ile problemów sprawia questy w dico clubie trochę mi się odechciewa :P Słaby jestem w tą minigierkę :/ W premium nie przechodzą questy ze story więc będziesz musiał zaliczać wszystkie od początku. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Ostatni taniec jest przyebany ale jakoś się udało zrobić Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Kes ile masz godzin na liczniku, u mnie wskoczyło wczoraj 79h a nie zacząłem nawet kabaretu. Jestem w połowie 9 chaptera zrobione 72 questy i 56% gry na zeagrku 66h.Teraz lecę całą fabułę questy może dokończę w premium adventure chociaż czytając ile problemów sprawia questy w dico clubie trochę mi się odechciewa :P Słaby jestem w tą minigierkę :/ W premium nie przechodzą questy ze story więc będziesz musiał zaliczać wszystkie od początku. Ja 100% substories dokonczylem na premium zaraz po story. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Ostatni taniec jest przyebany ale jakoś się udało zrobić No przy Ogicie wystarczyło idealnie trafiać bez jakiejś dużej ilości ruchów, ale z Isobe to za mało Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Kes ile masz godzin na liczniku, u mnie wskoczyło wczoraj 79h a nie zacząłem nawet kabaretu. Jestem w połowie 9 chaptera zrobione 72 questy i 56% gry na zeagrku 66h.Teraz lecę całą fabułę questy może dokończę w premium adventure chociaż czytając ile problemów sprawia questy w dico clubie trochę mi się odechciewa :P Słaby jestem w tą minigierkę :/ W premium nie przechodzą questy ze story więc będziesz musiał zaliczać wszystkie od początku. Ja 100% substories dokonczylem na premium zaraz po story. To albo ja coś źle zapamiętałem albo musieli coś zmienić. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Przy wybieraniu prem adv na pewno byly dwie opcje, zeby zaczac od nowa bez story, albo kontynuowac progres, musiales wybrac to pierwsze. 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Przy wybieraniu prem adv na pewno byly dwie opcje, zeby zaczac od nowa bez story, albo kontynuowac progres, musiales wybrac to pierwsze. Dokładnie tak jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi