ornit 2 994 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Po polsku nic konkretnego nie znajdziesz. Tylko angielskie FAQi. Wiem co piszę, zaliczyłem platynę po japońsku. Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Oo, chylę czoła Tylko angielskie? Znalazłem zasady na Wikipedii, tylko nie wiem, czy to będzie wystarczające. Zobaczę, czy mi się uda opanować zasady na podstawie takich strzępków informacji, a jak nie to najwyżej daruję sobie. Co Twoim zdaniem było najbardziej problematyczne lub czasochłonne do wykonania, abstrahując od grania po japońsku? :D Patrzę w statystyki, mam sporo zrobione, ale procentowo jestem w okolicach.... 50 procent! ;] A wydaje się, że większość zadań wykonałem. Gierka moloch. Cytuj
ornit 2 994 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Cat fights, zaliczenie kilku ultimate battles oraz jedna akcja w story w trybie legend. A tak najwiecej problemów sprawiła bariera językowa. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Czy po przejściu ostatniego chaptera będę mógł sobie chodzić po mieście i zaliczyć wszystko, bez przechodzenia na tryb Premium? Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Tak, będziesz mógł też robić zaległe sub-questy i aktywności biznesowe. I jedne warto i drugie, do zgarnięcia cały bonusowy styl walki i sekretny boss (dla Majimy i Kazamy) ;) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Biznesy akurat robię na bieżąco i mi zostało po jednej rzeczy do przejęcia, więc najs. Chcę trochę przyspieszyć z fabułą, bo Horizon następny w kolejce. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Ja pierdolę, co wyście zrobili na końcu tego 14 chaptera ://///////////// Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Dziś odpaliłem ostatnią walkę na statku i podkręciłem dźwięk - o kur.wa ciary :) Aż mój ojciec przystanął zaciekawiony, a nie interesują Go gry. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 W tej gierce jest tylko japoński dubbing, czy w jakiejś tam wersji dla amerykanów zrobili też angielski? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Tylko japoński. Angielski był z tego co kojarzę tylko w jedynce na PS2. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Co, za napisami nie nadążasz? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 nie wyobrażam sobie głosów angielskich w tej grze. W personie 5 przez chwilę grałem po angielsku ale ann doprowadziła mnie do takiej frustracji że musiałem zmienić na japoński :D No angielski dubbing w japońskich grach nie wychodzi zbyt dobrze poza dark souls (ale tam to mało dialogów jest) 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Co, za napisami nie nadążasz? Sprzedaję i gość się pyta, czy jest angielski dubbing Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) Napisz mu w takim razie, że to gra nie dla niego Edytowane 18 kwietnia 2017 przez Figuś Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Wyslij mu to: I spytaj sie czy na pewno by chcial tak grac. Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Jestem chyba jedynym gościem, który uwielbiając japońskie klimaty, woli angielski dubbing i nie trawi japońskich głosów :D W Yakuzie trudno mi było się przyzwyczaić. Dla mnie japońskie głosy są komiczne, poza tym oczy nie odpoczywają, bo trzeba wszystko czytać, by zrozumieć. W Personie 5 też gram po angielsku. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Inglisz ujdzie jeszcze w takim Nierze, czy Personie, gdzie nie brakuje ròwnież białych, ale za cholerę nie wyobrażam sobie tych napiętych pogadanek skośnookich mafiosów "Sopranos Style", nawijających między sobą płynną angielszczyzną. xD Przekomicznie by to wyglądało. 1 Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Jakieś konkretne rady, co do pokonania ukrytego bossa (ostatnia submission) ? Klepie frajera, ale często randomowo odpala promień z tego działa i gejm ołver :potter: Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Jak na Normalu to Beast Style i cały czas blisko niego, jak na Legend to pytaj Ornita Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Jakieś konkretne rady, co do pokonania ukrytego bossa (ostatnia submission) ? Klepie frajera, ale często randomowo odpala promień z tego działa i gejm ołver Ponoc bardzo latwo jest go zayebac jakas bronia bo kazdy cios go staggeruje [chyba spicy knife], polacz to z umiejetnoscia ze jak nie masz paska heat to bron sie nie zuzywa i mozna typa Z A O R A C. Ja osobiscie bilem go stylem Legend i robilem mu chwyty non stop od razu podnoszac go z ziemi [wtedy ma stuna] co go otwieralo na pelne rush combo z trojkatem gdzie masz chwyt ktory go na ziemie wywala i tak w kolko. Cytuj
[InSaNe] 2 510 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 No właśnie przy nadużywaniu rzutów i chwytach (Beast), typ zaczyna się wyrywać i robi się problem. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 (edytowane) Jak się wyrywał to szybka zmiana na RUSH i dobieg do niego, najgorzej było dotrwać do momentu jak "gubi" armatę, bo po tym to już lajcik na (Beast) filmik poglądowy tak gdzieś od 2:30 jak wróce na chatę to sprawdzę czy czasem nie mam filmiku ze swojego podejścia Edytowane 24 kwietnia 2017 przez Figuś 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Opublikowano 24 kwietnia 2017 No właśnie przy nadużywaniu rzutów i chwytach (Beast), typ zaczyna się wyrywać i robi się problem. Dlatego potrzebny jest styl Legend zeby gladko poszlo, nie zacznie sie nawet wyrywac: pierwszy rzut normalny -> podnosisz go kolkiem -> ma stuna -> wklepujesz rush combo z trojkatem co robi od razu automatyczny 'niewyrywalny' chwyt -> podnosisz kolkiem itd. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 (edytowane) Panocki, czemu mi się nie pokazuje ostatni wyścig z PC Fighterem? Wszystkie inne już przeszedłem. Już wiem, trzeba zaprzyjaźnić się z nim na maksa. Wróciłem dziś do gierki, 78 godzina a ja wciąż nie zrobiłem wszystkiego :banderosasoss: Edytowane 25 kwietnia 2017 przez Rozi Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Ponad 100 godzin, prawie wszystkie subquesty zrobione, co za gra :) Spoilery do końca Chapteru 14 - Nie było mi szkoda Ody jak umierał, nie dość że przez niego Makoto przeszła przez piekło, to do ostatniej chwili okazał się tchórzem, cały misterny plan poszedłby w p.zdu, bo bał się, ze prawda co zrobił Makoto wyjdzie na jaw i będzie spalony u Tachibany- Rozpłakałem się przy scenie spotkania Makoto i Tachibany :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi