Bansai 11 198 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wszystkie mini-gierki sa za(pipi)iste, no moze oprocz lowienia ryb, dalej nie wiem czemu zrezygnowali z systemu sega bass fishing ktory byl w poprzednich czesciach na rzecz mashowania guzikow. :x btw. Sztywniutka wersja piosenki JUDGEMENT! Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ten ukryty Boss dla Kiryu za wszystkie SuB Questy to troche za bardzo randomowy jest... Chyba z 40 podejscie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jako yakuzowy laik mysle sobie czym takie jaranko pierwsze momenty w gierce mysle sobie co to kur.wa jest? TLG to przy tym Wiedźmin 3. minela godzinka gry - no teraz was rozumiem panowie, ilez dobra przede mna szkoda ze juz nie robia takich gier... oh wait Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ale się w biznesy wkręciłem Catfight stuleja mocno Wędkowanie najbardziej mi się podobało w Y3 tutaj jest mocno słabe Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ok 100% Story 100% Subquestow na Hard w 110h czas pograc w co innego a jutro sobie wszystkie filmiki ogladne od nowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jako yakuzowy laik mysle sobie czym takie jaranko pierwsze momenty w gierce mysle sobie co to kur.wa jest? TLG to przy tym Wiedźmin 3. minela godzinka gry - no teraz was rozumiem panowie, ilez dobra przede mna szkoda ze juz nie robia takich gier... oh wait Do akcji pod koniec 1 chaptera miałem identyczne odczucia, ale potem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 KONIEC JEZU JAKA TA OSTATNIA SCENKA PRZED NAPISAMI BYLA PIEKNA. 12/10 Wiecej moze napisze w tym tygodniu, ale jedno jest pewne, dla mnie GOTY w (pipi), wiem jak smiesznie to brzmi w styczniu, ale poki co nie widze gierki na horyzoncie ktora moglaby sie nawet zblizyc do palety emocji jakie towarzyszyly mi przy tej przygodzie, sam gameplay to dla mnie nie wszystko, choc system walki w 0 jest w (pipi) sztywniutki i nawet po tylu godzinach wciaz sprawia radoche, poczatkowo jest dosc ograniczony, ale jak odblokowujemy style, trenerow i rozwijamy drzewka umiejetnosci na stylach, system walki moze przytloczyc osoby ktore nie lubia czytac opisow skilli etc. Mozliwosci i kombinacji jest masa. I jeszcze jako taki side note, osoby ktore nie graly w 1nke na pewno mogly lepiej przyswoic te story, weterani serii wiedzieli juz mniej wiecej jak to sie wszystko skonczy, ale zazdroszcze mocno osobom ktore story 1nce maja jeszcze przed soba, pieknie w 0 nakreslili przyjazn miedzy Kiryu a Nishikim co idealnie sie zgra jak historia bedzie skupiona na nich dwoch w Kiwami. No to teraz pora sluchac soundtrack i plakac w kacie ze to juz koniec: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 jako yakuzowy laik mysle sobie czym takie jaranko pierwsze momenty w gierce mysle sobie co to kur.wa jest? TLG to przy tym Wiedźmin 3. minela godzinka gry - no teraz was rozumiem panowie, ilez dobra przede mna szkoda ze juz nie robia takich gier... oh wait Do akcji pod koniec 1 chaptera miałem identyczne odczucia, ale potem... U mnie to samo, grając w Yakuze przypomina mi się cudowny feeling, gier z Dreamcasta. Nawet ekran save ma swój urok (w innych grach pewnie by wkurzal) od wczoraj nabilem 10h. I jak od kilku lat, miałem wstręt do chińskich gierek, tak, ta jest wybitnie dobra i ciężko się od niej oderwać. Jedyny minus, to momentami przydlugie dialogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wszystko fajnie Chris ale marudzenie o przydlugie dialogi? Obcinasz palucha! Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak masz scenki z fabuły, czy renderowane, czy na silniku gry to w sumie nie przeszkadza - są ładne animacje i VA. Ale przy substory może się to dać we znaki kiedy w kółko oglądasz jak Kiryu drapie się po brodzie powtarza "nani?". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jest za dużo gadania w tej grze i to jest fakt, jeszcze jak mamy do czynienia z fabułą idzie to zrozumieć, ale momentami gra trochę przesadza i to w sumie jej jedyny minus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 No ciebie za bardzo Soulsik swierzbi palec na skipie bo chcesz napierdalac juz w guziczki. Wejscie Majimy skipnac to juz masakra dobrze ze ci powiedzielismy zebys sobie w filmikach dogladnal XD Zrozum bracie to nie Ninja Gaiden ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ale ja to rozumiem, co nie zmienia faktu, że jest czasami za dużo gadania i tyle. Skipa dałem tylko na tą jedną scenkę resztę dzielnie oglądam, zresztą tą też sobie nadrobiłem już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Bansai brakuje 2 akcji tagowych Z Nishikim i z Tachibana Lamusie :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Bansai brakuje 2 akcji tagowych Z Nishikim i z Tachibana Lamusie :P Bylby za duzy spoiler, szczegolnie z tym pierwszym. Gnoju z nietoperzem :[ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Majima>Rozgotowana Owsianka>Kiryu A teraz buda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Wrocimy do tematu przy Kiwami, zrobie piekny montaz z Majima w roli glownej Juz nie moge sie doczekac remake'u 1nki na systemie z 0. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tez sie nie moge doczekac szkoda ze premiera pewnie bedzie w tym samym okresie co Stormblood. I oby byly remastery 2/3/4/5. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Teraz się bierzcie za ultimate battles Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tez sie nie moge doczekac szkoda ze premiera pewnie bedzie w tym samym okresie co Stormblood. I oby byly remastery 2/3/4/5. 2jki predzej remake trzasna pelnoprawny tak jak z Kiwami, reszta pewnie pozostanie nietknieta i do ogrania tylko na ps3. Climax Battle zaczne robic jak skoncze sidestories Majima i klepne wiadomo kogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Przy 3/4/5 dużo roboty nie ma, 1080p i 60fps i jeszcze raz bym przeszedł i dał im zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Dokladnie tylko juz niech sie nie wyglupiaja i wrzuca wszystkie 3 jako kolekcje za te 60 Dolcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 No mini gierka z prowadzeniem domu rozkoszy GOTG Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja wczoraj spedzilem chyba z 5 godzin scigajac sie tymi elektrycznymi samochodzikami na przemian z rozwijaniem wlasnego biznesu. Im dluzej sie w to gra tym bardziej wciaga, ilosc rzeczy do roboty czasami przytlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ja jeszcze nie dotknąłem samochodzików, na razie byznesy kręcę, i pytanie jak przejąć Sega Arcade w rejonie tej stuleji od gierek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi