Pupcio 18 286 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zagraj w outruna, odblokuje Ci questa wtedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A ja jak będę chciał sobie pograć w samochodziki, to odpalę sobie FH 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 #nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Widzę, że ból dupy, Yakuza to świetna gra, ale, żeby bawić się w samochodziki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mnie chodzi o to ze marudzenie na cos co jest jako dodatek to przesada. Fajnie ze jest tyle rzeczy opcjonalnych i nie ma co na nie marudzic. Soul na prowadzenie balaganow tez pewnie nie miales ochoty a okazalo sie ze gierka jest fajna tak jak samochodziki. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Przeciez te samochodziki sa swietne jako minigierka. Nie dosc ze wpletli tam sporo zabawnych subqestow oraz ta cala otoczke (reakcja Kiryu jak wygrywa czy jak samochod wypadnie z trasy rozbraja) to jeszcze sama mechanika dobierania odpowiednich czesci do trasy daje sporo satysfakcji i zmusze do kombinowania w sesjach treningowych. Napchac tyle aktywnosci pobocznych i zeby praktycznie kazda trzymala poziom to cos czego powinien sie od segi nauczyc rockstar, chyba tylko texas hold em mnie na dluzej wciagnal w ich produkcjach a reszte rzeczy zawsze zlewalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Yup, swietna minigierka i bardzo fajne subquesty z nia zwiazane. A ja wlasnie zrobilem wszystkie side-questy i pokonalem wiecie kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Obu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Pewnie ze obu Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Bansai gratulacje co prawda zrobilem to sam juz KILKA dni temu ale fajnie ze gonisz moj postep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Co w tej gierce sie odpyerdala Jutro chyba skończe i już wiem że w tym roku głosowanie na goty bedzie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @Ukyo No niestety okazales sie wiekszym nolajfem ode mnie @Pawcio Ktory chapter? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 14 skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 A to widze tez Ci zgrabnie z gierka idzie, przygotuj sobie pieluche na chapter 17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 co za gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ja dzisiaj spędziłem godzine na cat fight. Za pierwszym razem udało mi się niezłą sumkę wygrać i niepotrzebnie dalej się bawiłem bo później przegrałem 2 razy więcej .... Niektóre poboczne questy nieźle mnie rozśmieszają (np dominatrix). Obecnie staram się wznieść moje imperium nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam mam takie śmieszne pytanie , zacząłem grać 1 chapter i nie miałęm czasu wiecej grać więc nie dokończyłem go , i myślałem że gra sie automatycznie zapisała po ponownym uruchomieniu , Niestety bede musiał zaczynać od nowa i moje pytanie brzmi kiedy gra sie zapisuje ? dopiero po skończonym chapterze? czy może samemu można jakoś zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Zapisuje sie po skonczonym chapterze zawsze, a samemu mozna zapisac w budkach telefonicznych na mapie/minimapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @Ukyo No niestety okazales sie wiekszym nolajfem ode mnie I widzicie, powinny być jakieś zakłady bukmacherskie na forum, po pierwszym dniu Yakuzy stawiałem na Ukya Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 @Ukyo No niestety okazales sie wiekszym nolajfem ode mnie I widzicie, powinny być jakieś zakłady bukmacherskie na forum, po pierwszym dniu Yakuzy stawiałem na Ukya Nigdy w zyciu bym sie nie spodziewal ze tak mu podejdzie ta Yakuza, teraz gamon jeszcze siedzi i gameplaye z Kiwami oglada. A tak w ogole to jestem w totalnym szoku ze Yakuza tak podchwycila na forum, bo do tej pory w tematach o serii to jedynie z ornitem mozna bylo cos pisac chyba xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) No bo nawet sie komitet zrobil Pic by Pleju Pawcio kawaikunai? 笑 Pawcio is he not cute? Lol Edytowane 2 Lutego 2017 przez Zetta 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 bansai jakie zdziwko, że ludzie nie pisali, bo nie znają chińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Ten Pawcio XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Bonzaj jaka pała Pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 No co? Sluggera trenuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi