Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ale ale... Ukyo nawet podobny xD A slugger oczywiscie trenowany motzno Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No tak w sumie sobie Pawcia wyobrażałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 chcialbym tylko zauwazyc, ze te minigierki sa lepiej zrealizowane niz pelnoprawne gry traktujace o tych samych tematach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ty, a ja nawet łysy nie jestem :D Ależ te chaptery się kończą Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 chcialbym tylko zauwazyc, ze te minigierki sa lepiej zrealizowane niz pelnoprawne gry traktujace o tych samych tematach xd A w niektore mozna nawet online grac. Wczoraj sie zdziwilem jak jakis npc chcial rewanz w rzutkach i zaoferowal mi darmowa kolejke w barze, oczywiscie okazalo sie ze bedzie to mialo wplyw na percepcje i cela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 chcialbym tylko zauwazyc, ze te minigierki sa lepiej zrealizowane niz pelnoprawne gry traktujace o tych samych tematach xd A w niektore mozna nawet online grac. Wczoraj sie zdziwilem jak jakis npc chcial rewanz w rzutkach i zaoferowal mi darmowe kolejke w barze, oczywiscie okazalo sie ze bedzie to mialo wplyw na percepcje i cela. Ograłem go z palcem w tyłku, ale przy trzecim rewanżu już miałem ciepło :P 45h a ja dalej 6 chapter Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 6 chapter to jeszcze story w powijakach, polecam zrobic wszystkie poboczne rzeczy zanim ruszysz mocno z kopyta z historia, wtedy jak raz po raz bedziesz jechal te chaptery to karuzela emocji bedzie gwarantowana. W ogole teraz sobie zdalem sprawe ze Yakuza 0 to pierwszy tytul jaki w tym roku skonczylem, czy moze byc lepszy poczatek roku? Chyba nie. A nastepny w kolejce Nioh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Taki właśnie mam zamiar, porobić co się da i dopiero z fabułą dalej ruszyć Może się do Niera wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Od wczoraj ja też gram. Jest to dopiero moja trzecia gra z tej serii (Yakuzę 1 oraz Yakuzę 2 ograłem i skończyłem prawilnie w 2006 i 2008 roku na ps2). Klimat jest wspaniały, momentami czuję się jakbym się znowu do Japonii wrócił. Jestem gdzieś w chapterze numer 2, ale już zaczynają mi się otwierać przeróżne minigierki, więc będzie DUŻO godzin nabite. Fabuły 1 oraz 2 sobie przypomniałem na YT dla lepszej wkrętki i zadziałało Zapowiada się rewelacyjna pozycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Skończyłem właśnie yasztosa 0. No i co tu dużo mówić, czekam z benizem w ręce na kiwami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zarządzanie klubem z hostessami Nawet po kilkudziesięciu godzinach ta gra dalej potrafi zaskakiwać, jak tak dalej pójdzie to wtłuke tu więcej godzin niż w wiedzminie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Hehe właśnie chciałem wpaść do tematu i napisać o zarządzaniu klubem hostess. Tak się wkreciłem dzisiaj że 3 h nic innego nie robiłem. Niezła kasa z tego leci i fabułka do tego dosyć zabawna. Wymaksowałem przyjaźń z panem od filmów video i wtf na końcu :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Znajduję jakieś karty z dupami na telefon, gdzie tego można użyć? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 W Gandarze [jedna z fioletowych gwiazdek na mapie], czyli centrum filmow dla doroslych pod patronatem Matki Boskiej Stulejnej. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 film z aktorka = musisz znalezc 3 karty tej samej laski Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 zabawa balonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czyli co tak jak jest to najlepsza część na wejście do uniwersum, tak też jest to najbardziej "zachodnia" część? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czyli co tak jak jest to najlepsza część na wejście do uniwersum, tak też jest to najbardziej "zachodnia" część?nie wiem, ale jest to moja pierwsza Yakuza i bawię się przednio Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Moja 4 yakuza i już na pewno najlepsza bo nigdy nie spędziłem w yakuzie tyle czadu przy jednej pobocznej aktywności. Goro rządzi (sorry bansai) . Czas pokonać moon Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tylko goro. każdy to wie oprócz bonanzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ehh, w takim przypadku nie pozostaje mi nic innego jak... cieszyc sie ze Nagoshi ma to w (pipi)u i Kazuma jest glownym bohaterem serii Czyli co tak jak jest to najlepsza część na wejście do uniwersum, tak też jest to najbardziej "zachodnia" część? A co dokladnie masz na mysli piszac 'najbardziej zachodnia czesc'? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Trzeba będzie jakiś tag team zrobić Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ehh, w takim przypadku nie pozostaje mi nic innego jak... cieszyc sie ze Nagoshi ma to w (pipi)u i Kazuma jest glownym bohaterem serii Czyli co tak jak jest to najlepsza część na wejście do uniwersum, tak też jest to najbardziej "zachodnia" część? A co dokladnie masz na mysli piszac 'najbardziej zachodnia czesc'? Pisali w kilku źródłach, że więcej VA, fabuła bardziej gęsta, inaczej poprowadzona. Coś w tym stylu. No ja podchodziłem do jedynki i dwójki jeszcze za czasów PS2. Jednak za mocne to było dla mnie. W sensie za mocno japońskie. Te czytane dialogi, masherskie walki i ogólny freeky klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 @balon Niespecjalnie szczerze powiedziawszy bym sie zgodzil z takimi opiniami. VA jest tyle samo, fabula od zawsze w serii byla gesta, jakiejs zmiany w kierunku jej prowadzenia tez za specjalnie nie zauwazylem. 0 to nic innego jak lata sprawdzonej formuly doprowadzone do niemalze perfekcji, diametralnie na tle poprzedniczek nie odstaje jako zupelnie inne doswiadczenie. Trzeba będzie jakiś tag team zrobić Bansai Jeszcze jak. https://youtu.be/AvVsyD6lTJQ?t=9m51s Nawet gify mocno mozna uskuteczniac kiedy sam sobie moge kazda akcje nagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi